Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Roelofarendsveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Roelofarendsveen heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Roelofarendsveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Roelofarendsveen of directe omgeving.

35 klanten uit Roelofarendsveen bevelen een bij Casius in Roelofarendsveen aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Roelofarendsveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra installatie gehele woning, vervangen groepenkasten, armateur en bekabeling laten aanleggen, vervangen elektra in gehele woning en 3-fase groepenkast met 9 groepen aanleggen, uitbreiden meterkast, tl armaturen vervangen naar LED panelen, nieuwe groepenkast en vernieuwen complete bedrading, tuinverlichting aanleggen, vervangen electra, extra 2 fase groep meterkast, vervangen complete elektra, vervangen elektra hele huis, aanleg stopcontact voor elektrische auto, video intercom installatie vervangen voor een appartementencomplex, inductiefornuis aansluiten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Roelofarendsveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Roelofarendsveen:

Het vervangen en uitbreiden van de meterkast

Ik zoek een elektricien die mijn meterkast kan renoveren. Waarschijnlijk gaat het om het uitbreiden van het aantal groepen. Eventueel ook het controleren van alle bedrading door de woning heen. Waarschijnlijk moet er ook krachtstroom aangelegd worden.

Belplateau aanleggen

Ik wil een belplateau met 22 huisnummers met namen aansluiten op een bestaand bel- en antwoordsysteem wat is verwerkt in bestaande brievenbuskast. Ik hoor graag wie dit voor ons kan doen.

Uitbreiden groepenkast + aanleggen stopcontacten

Er dienen 5 stopcontacten en 2 verlichtingspunten aangelegd te worden in het tuinhuis. Alle groepen zijn in gebruik, dus denk dat de groepenkast uitgebreid moet worden(?). We willen binnen paar maanden ook een laadpaal (voor elektrische auto) voor de deur, dus bij uitbreiden groepenkast hier graag rekening mee houden

Aardpen slaan

Ik wil een aardpen laten slaan. De meterkast zit binnen 1,5 meter van de gevel vandaan. De ondergrond is veen en klei en het grondwater zit een meter diep.

Elektra en groepenkast keuren

Keuring elektrische installatie voor de verzekering Veenderveld Roelofarendsveen. Waarbij de volgende punten dien uitgevoerd te worden. De volgende punten worden uitgevoerd: - controle op aanwezigheid en actualiteit van de tekeningen; - visuele controle van de installatie en de daarop aangesloten apparatuur; - meten en testen van isolatieweerstanden, impedantie en aardlekschakelaars; - uitvoeren van thermografische metingen, in elk geval op de verdeelinrichtingen. De keurende instantie kan dit nog verder aanvullen of uitbreiden om de (brand)veiligheid van de installatie te verhogen.

Aarding laten meten en zo nodig aardpen slaan

De waterleiding in onze woning wordt vervangen wat betekend dat de aarde waarschijnlijk weg van ons huis zal zijn. Ik zoek iemand die kan meten of het huis nog aarde heeft en indien nodig een aardpen laten slaan en aansluiten.

Aardpen slaan

Wegens eigen aansluiting van het energiebedrijf moet er een aardpen geslagen worden.

Bedrading en groepenkast vernieuwen

Het betreft het aanbrengen van gehele nieuwe bedrading, infrezen en een nieuwe stoppenkast met 8 groepen inclusief rookmelders. Het is een vrijstaande woning met een woonoppervlakte van 90 m2 met boven 3 slaapkamers, een zolderkamertje en beneden een huiskamer, hal toilet, douche en keuken.

Electra volledig vervangen

Huis 1931, 5 kamers, volledige electra vervangen, nieuwe stoppenkast en uitbereidingsmogelijkheden. Tevens keuring.

- extra groep van meterkast naar keuken ...

- extra groep van meterkast naar keuken (beide begane grond) - installatie (en event. leveren) van nieuwe groepenkast (4 groepen) - voorbereiding electra nieuwe keuken - nalopen electra badkamer incl. plaatsen stopcontact - plaatsen van 2 dimmers in huiskamer