Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor bewegingssensor monteren:

Bewegingssensor monteren

Ik wil een bewegingssensor gemonteerd hebben in de badkamer. De elektra kabels liggen er al.
Onze klant uit Rijswijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bewegingssensor monteren uit heel Nederland:

Bewegingssensor in de badkamer laten monteren

Ik wil een bewegingssensor laten monteren in de badkamer. Aanschaf van de sensor graag in overleg met de vakman.

Kleine klussen uitvoeren

Ik wil de vakman het volgende laten doen: 1) De dop van de verwarming vervangen. Ik heb een nieuwe dop maar niet het juiste gereedschap. 2) Onze buitenlamp met bewegingssensor doet het niet meer. Weet niet wat het probleem is. 3) Dimmer van de spotjes is kapot. Moet waarschijnlijk vervangen worden. 4) monteren van een lamp in de trap kast. Enig materiaal die de vakman eventueel nodig zou kunnen hebben wordt door de klant aangeschaft.

Buitenverlichting aansluiten

Ik wil graag in de tuin: - 2 staande tuinlampen met bewegingssensor aansluiten - bij overkapping tuinhuisje 2 lampen op 1 schakelaar en bij zelfde punt nog een 3e lamp met bewegingsensor - in tuinhuis een lamp met schakelaar De kabels, 3 aderig, zijn al gelegd, er zijn geen kabels met zwarte draad, pvc buizen en beugels. Het gaat dus vooral om monteren van kabels in dozen, schakelaars en contactdozen.

Portiekverlichting repareren

Onze portiek verlichting is kapot. Toen de lamp werd aangedraaid deed ie het een nacht maar daarna niet meer. Oorspronkelijk werd het verzorgd door lichtservice, maar die heeft een aantal jaren geleden het contract opgezegd, omdat er te weinig aansluitingen waren en er een keer iets fout was gegaan met de betaling. Het is een portiek waar 4 huizen aan grenzen. Graag zouden we led verlichting met bewegingssensor voor het hele portiek laten monteren.

Portiekverlichting met bewegingssensor monteren

Onze VvE wil graag in de portiekhal verlichting laten aanbrengen met bewegingssensor. De elektra mag worden doorgetrokken van uit de woning van mijn buurvrouw.

Portiekverlichting plaatsen, nieuw slot monteren en intercom repareren

Graag vragen wij een offerte op om een lamp te plaatsen in Amsterdams portiek met bewegingssensor tegen overlast van hangjongeren. Hiernaast is het slot van de voordeur niet goed. De deur valt niet stevig in het slot. Wij denken aan het monteren van een nieuw sluit op de voordeur. Graag ook in de offerte opnemen; het repareren van de intercom/bel. De intercom werkt wel maar de bezoeker is niet te verstaan. De opener werkt ook niet goed. Indien mogelijk ontvangen wij de offerte voor 3 april zodat wij de kosten kunnen bespreken tijdens onze VvE-vergadering.

Buitenlamp op laten hangen

Ik heb bij Praxis een buitenlamp met bewegingssensor gekocht en wil deze graag laten monteren op de plek van mijn huidige buitenlamp. Ik hoor graag vooraf even wat de kosten van de montage zijn.

Lamp met sensor monteren

Wat kost het om een lamp met bewegingssensor te laten plaatsen?

Buitenlamp met sensor monteren en aansluiten

Wij hebben bij Praxis een buitenlamp gekocht type Madrid Sencys met bewegingssensor. Ik heb ook nog een 2e lamp gekocht, maar geen aansluitmaterialen. De lamp moet gemonteerd worden bij de buitendeur, op de muur waar de meterkast achter zit. Er moet daarop een aansluiting worden verzorgd. We ontvangen graag een prijsindicatie van de montagekosten.

Stopcontacten vernieuwen en buitenverlichting monteren

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten vernieuwen van 2 stopcontacten (1x buiten, 1x binnen) en 1 stopcontact nieuw aan te laten leggen vanuit het centrale punt in de kamer, dit moet een nieuw stopcontact worden. Ook wil ik graag bij de voordeur een buitenlamp met bewegingssensor laten plaatsen, hier is nog geen elektra aanwezig.

Partners

Partners van Casius