Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Rijswijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Rijswijk heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Rijswijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Rijswijk of directe omgeving.

996 klanten uit Rijswijk bevelen een bij Casius in Rijswijk aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Rijswijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: aarpen slaan en meten in nieuwbouwwoning, het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen, vervangen van alle elektra van jaren 30 woning, kabels trekken voor screens, meterkast naar de kelder verplaatsen, uitbreiding elektra ten behoeve van installatie keuken, electra geheel vervangen, extra groep bijplaatsen, aardpen slaan voor garage in de wijk en boren gat voor kabel, extra stopcontact maken en extra groep, kookgroep plaatsen, aanleggen en aanpassingen van electra, aardpen slaan, krachtstroom realiseren voor inductie koken en elektrische laadpaal, verplaatsen van de meterkast en water en gas aansluiting maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Rijswijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Rijswijk:

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag ontvang ik een offerte.

Draden meterkast naar keuken trekken

Ik ben op zoek naar iemand voor het het trekken van draden vanuit mijn meterkast naar mijn keuken voor een inductie kookplaat dus een 2 fasen aanleggen. Ik doe een foto van mijn meterkast erbij.

WCD / CAI verplaatsen en extra

Voor onze nieuwbouwwoning willen we voordat de wanden afgewerkt worden een WCD +/- 500 mm verplaatsen en een CAI aansluiting +/- 2000 mm verplaatsen op dezelfde wand. Daarnaast nog een extra WCD in de slaapkamer en een 50 mm kabelgoot ten behoeve van een flatscreen in de muur laten frezen. Is dit een klus die doe jullie uitgevoerd kan worden? Graag een indicatie van de kosten. Bij voorbaat dank.

Elektra in de tuin + dimmers monteren + verlichting keuken

Voor onze nieuwe woning moet het volgende gebeuren: 1. cat6 en coax aansluiting worden afgemonteerd in de woning (8 stuks), wij leveren zelf de wandcontactdoosjes 2. dimmers plaatsen in de woning (3 stuks), wij leveren zelf de dimmers 3. in de keuken 3 nisjes voorzien van verlichting waarbij de stroom afgetakt dient te worden van het stopcontact van de stoomoven, wij leveren zelf de verlichting 4. vanuit de berging stroom van een opdek wandcontactdoos aftakken en een grondkabel de grond in de tuin in trekken, wij leveren zelf de grondkabel 5. verlichting en stopcontacten plaatsen in de tuin en aansluiten op de grondkabel, wij leveren zelf de verlichting en stopcontacten In de bijlage hebben we een voorbeeld toegevoegd van de nisjes in de keuken. Wij zien uit naar een prijsopgave en als u vragen heeft, horen we het graag.

Extra groep plaatsen ivm met nieuwe keuken en zonnepanelen

Graag laat ik een extra groep plaatsen i.v.m. aanschaf nieuwe keuken en zonnepanelen. De afstand tussen de groepenkast en keuken is rond de 7 meter. De groepenkast is relatief nieuw. Er moet 1 groep bij, dit moet voldoende zijn.

Intercom vervangen

Ik heb de (zeer oude) intercom in mijn appartement losgehaald om te kijken of hij zachter kon. Kon niet, nu komen er draden uit mijn muur en doet de bel het van beneden niet. Ik kan dus ook de beneden deur van boven uit niet open krijgen. Graag wil ik een nieuw kastje hier die zachter kan.

Vervangen groepenkast

Oude groepenkast vervangen voor nieuwe, huis is van 1957. Zitten nu stoppen in willen uitbreiding hebben voor aansluiting eventueel van vaatwasser en inbouwoven

Stopcontact aanleggen in meterkast

Het is vrij simpel, ik wil alleen een stopcontact aanleggen in de meterkast voor een modem.

Aardlekschakelaar vervangen

Ik wil een nieuwe aardlekschakelaar. Ik heb er al 1, maar ik heb het vermoeden dat het kapot is. Kunt u langs komen om te kijken wat er aan de hand is? Ik hoor het graag.

Extra groep meterkast

Graag extra groep aanleggen ivm overstap van koken met gas naar inductie. Portiekwoning op 7e verdieping, meterkast zit naast de voordeur en makkelijk bereikbaar. Afstand van de meterkast en kookplaat bedraagt maximaal 3 meter. Perilex aansluiting svp meenemen in de offerte.

Elektra omleiden naar andere groep

Recent heb ik zonnepanelen op het dak laten plaatsen. Een tijdje geleden is er een dakopbouw geplaatst en de elektra aangesloten op de wasmachine groep. Graag zou ik de elektra van de dakopbouw op een andere groep (CV-groep) willen laten omleiden zodat de zonnepanelen op de wasmachine groep aangesloten kunnen worden.

Vervangen elektra woning

Elektra gehele woning vervangen en doortrekken naar nieuwe groepenkast. Graag zsm.

Elektra aansluiten en verplaatsen en vervangen

17 bestaande aansluitpunten verbinden met aarde. 17 bestaande wandcontactdozen met dubbel stopcontact vervangen door wandcontactdozen met dubbel geaard stopcontact. 1 bestaande wandcontactdoos circa 0,5 m verplaatsen. 1 bestaand aansluitpunt uitbreiden met twee extra stopcontacten (bijvoorbeeld door 1 extra wandcontactdoos). 1 nieuw aansluitpunt met wandcontactdoos (2 stopcontacten) aanleggen (2,5 m bij bestaand aansluitpunt vandaan). 1 bestaande lichtknop 3m verplaatsen. 1 LED dimmer plaatsen naast bestaand aansluitpunt en verbinden met bestaand plafond aansluitpunt (lamp).

Groepen uitbreiden

Ik wil graag dat er 2 nieuwe groepen geplaatst worden. Ik hoor graag wat de kosten hiervan zijn.

Aardpen slaan

Ik zoek een elektricien voor het leveren en aanbrengen van een aardpen voor mijn autostalling garage. De aardpen moet worden verbonden aan een bestaand en reeds geplaatst aardlekblokje. Dit aardblokje is al aangesloten op de reeds geïnstalleerde groepenkast. Afstand aardpen/aardblokje ongeveer 1,0 meter.

Bedach TV-goot plaatsen

Voor onze nieuwbouwwoning willen we graag een tv goot plaatsen.

Groepenkast plaatsen

De kabel met hoofdzekering kast en meterbord ligt binnen. Aanvraag bij energiebedrijf moet gedaan worden en een groepenkast van 8 groepen, 2 aardlek, 1 hoofdschakelaar, 2 dubbele wandcontactdozen daar naast als bouw aansluiting. plaatsing 1 maart. Later mogelijk verdere installatie.

Extra groep in de meterkast maken

Extra groep in de meterkast maken

Verhuisfittings ophangen in een 3-kamer nieuwbouwappartement

Verhuisfittings aanbrengen in 3 kamers, gang, berging. Toilet, badkamer en kelder

Uitbreiden groepenkast

Tbv een nieuwe keuken moeten wij onze groepenkast uitbreiden naar 6 groepen. Weet niet of er een aardlekschakelaar aanwezig is.

Elektrische deuropener met intercom installeren met camera

Ik heb een intercom systeem met camera, die niet goed meer werkt. Ik zou deze graag vervangen daar een nieuw systeem, omdat ik nu iedere keer naar beneden moet om de deur te openen.

Uitbreiding van de meterkast

Mijn moeder wil graag een uitbreiding van de groepenkast voor een elektrische oven, inductie kookplaat en afzuig installatie.

Oude groepenkast vervangen

Ik wil de oude groepenkast vervangen en vervolgens uitbreiden. Ik wil het liefst 6 groepen. Ik heb er nu 3.

Sleuven in beton frezen en elektra doortrekken

In de slaapkamer van een nieuwbouwwoning een bestaande dubbele contactdoos 1 meter verplaatsen door middel van betonfrezen. Ook bedrading doortrekken. Voor woonkamer een sleuf van 1,5 meter hoog en 1,5 meter horizontaal doortrekken voor TV en dergelijke. Een gat hakken voor 3 enkelvoudige contactdozen en bedrading doortrekken vanaf beginpunt contactdoos. Gaten worden door ons dicht gestuct.

Oude groepenkast met stoppen vervangen

Ik zou graag zo snel mogelijk na 8-10 de oude stoppenkast van mijn nieuwe woning laten vervangen voor een moderne groepenkast met 7 of meer groepen en aardlekschakelaars. Kunt u mij laten weten hoeveel dit ongeveer zou gaan kosten?