Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Rijswijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Rijswijk heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Rijswijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Rijswijk of directe omgeving.

1006 klanten uit Rijswijk bevelen een bij Casius in Rijswijk aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Rijswijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: deurbellen met video installeren, volledige nieuwe elektrische installaties installeren, vervangen van elektra, groepen laten vervangen, elektra vernieuwen in een woonhuis, elektra volledig vernieuwen, videofoon installatie vervangen, alle elektra in huis vervangen, intercom plaatsen om een Siedle intercom te vervangen, elektra vervangen en extra groepen aanleggen, electra in de gehele woning vervangen, groepenkast en alle elektra vervangen, vervangen van elektra in de gehele woning, elektra vervangen in een dubbel bovenhuis, elektra opnieuw aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Rijswijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Rijswijk:

Krachtstroom aanleggen

Er dient krachtstroom aangelegd te worden. Het gaat hier om een 3 fase in de meterkast. Er zal in de toekomst een indicatiekookplaat aangesloten moeten worden.

Krachtstroom aanleggen

Krachtstroom aanleggen voor een sauna

Extra groep aansluiten

Voor het aansluiten van een nieuwe inductiekookplaat zijn wellicht nieuwe groepen nodig in de meterkast (perilex). Is dit het geval?

Aardpen slaan

Aardpen staan buitenshuis in zachte grond ligt open in verband met nieuwe meterkast.

Stopcontacten verplaatsen

Ik heb nu 3 stopcontacten op ooghoogte. Deze wil ik graag laten verplaatsen naar beneden. De elektra dient te worden ingefreesd en dit wil ik graag laten afwerken. De muren zijn voorzien van granol.

Netwerkkabel laten trekken

In de woonkamer staat mijn router (en komt het signaal binnen). Nu wil ik in mijn slaapkamer een wandcontact doos met UTP aansluiting. De woonkamer en slaapkamer worden door een draagmuur gescheiden. Details appartement: Gemeente: Rijswijk Bouwjaar: 1975

Nieuwe aardpen slaan

Er dient moet een nieuwe aard pen geslagen worden

Bewegingssensor monteren

Ik wil een bewegingssensor gemonteerd hebben in de badkamer. De elektra kabels liggen er al.

Bewegingssensor in de badkamer laten monteren

Ik wil een bewegingssensor laten monteren in de badkamer. Aanschaf van de sensor graag in overleg met de vakman.

Elektra door laten meten

Mijn energieverbruik is de laatste tijd sterk gestegen. Ik dacht dat dit aan de verouderde meter lag, maar nu ik een nieuwe slimme meter heb, blijft het verbruik hoog. Ik wil graag de elektra door laten meten om de boosdoener te achterhalen. Het gaat om een winkelpand.

Meterkast verplaatsen

Ik ga verbouwen in mijn nieuwe huis en nu moet de meterkast een stuk verplaatst worden in verband met het maken van een doucheruimte.

Twee lichtpunten verplaatsen en daarna afwerken met stuc

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het verplaatsen van 2 lichtpunten in de woonkamer van ons nieuwbouwhuis. Bij nader inzien hebben we ons huis anders ingericht, met als gevolg het verplaatsen van 2 lichtpunten. Omdat we geen kabelgoot willen aanleggen, willen we door middel van het frezen van een nieuw traject het lichtpunt verplaatsen. Daarnaast ook graag een aanbeveling van een stucadoor die het plafond weer kan dichten. (structuurspuitwerk).

Perilex aansluiting maken en keramische kookplaat aansluiten

Ik wil graag een Perilex aansluiting en stekker voor de kookplaat in de keuken laten aanleggen (2 fasen). Graag zie ik een offerte tegemoet.

Kabels van geluidsboxen wegwerken in de muur

Ik wil mijn 5 geluidsboxen laten monteren aan de muur. Hiervoor dienen er bij 3 boxen een sleuf gefreesd te worden. Deze zal daarna dichtgemaakt moeten worden en geschilderd. Daarna dienen de geluidsboxen opgehangen te worden.

Gleuf in betonnen muur frezen of boren

Graag wil ik een kabelgoot in een betonnen meur frezen/boren om de kabels van de tv weg te werken (ongeveer 2-3 meter). De werkplek is goed bereikbaar. De klant wil graag dat het zo snel mogelijk wordt gedaan.

Deurbel aanleggen

Wij willen graag onze huidige deurbel laten vervangen voor een nieuwe met een ding dong geluid. De deurbel mag niet op batterijen en ook niet draadloos zijn. Wij wonen in een appartement van 8 woningen. Wij hebben ook een intercom die volgens ons los staat van de deurbel. Aan de voordeur zelf zit ook een deurbel die geschakeld is aan de portiek deurbel. Zie foto van de huidige deurbel en intercom binnen in de woning.

WCD's in keuken verplaatsen

Ik wil graag wat wandcontactdozen verplaatsen en er een paar bij laten maken.

Vervangen van elektra in stoppenkast

Wij zijn sinds vorige week eigenaar van een pand waarbij de elektra vermoedelijk oud is en de stoppenkast niet meer up-to-date. Er ontbreekt onder andere een aardlekschakelaar en aanduiding van de groepen. Daarnaast zijn er te weinig groepen voor het door ons gewenste gebruik in de toekomst, nieuwe keuken, vloerverwarming, zonnepanelen etc. Graag bespreken we met u de mogelijkheden en opties, inclusief gefaseerde / beste wijze van uitvoering.

Gas naar inductie ombouwen

Woon in een jaren 30 huis en we willen van gas naar een inductiekookplaat. We hebben 4 groepen waarvan 1 voor de keuken en ik wil weten wat de mogelijkheden en de kosten zijn.

Fagor inductiekookplaat repareren

De Fagor inductiekookplaat moet gerepareerd worden, 2 pitten aan de linkerkant werken namelijk niet meer en de garantie is net 3 maanden verlopen.

Aardpen slaan en aansluiten

Ik laat graag een aardpen slaan en deze verbinden met de groepenkast. Er is al een aardlekschakelaar aanwezig. Ik ontvang graag uw offerte.

Elektra vervangen

Meterkast verplaatsen en eventueel vervangen tbv koken met inductie. Optioneel ook vervangen van electra in gehele huis. En indien het heel prijzig is alleen de woonkamer om te beginnen. In fases kan dan de rest van het huis gedaan worden.

Bewakingscamera ophangen aan buitenmuur

Vanwege vandalisme wil ik een camera ophangen aan de buitenmuur van mijn eengezinswoning. De klus bestaat uit het bevestigen van de camera op ongeveer 5 meter hoogte. Klein stukje goot plaatsen / vastmaken, van de camera naar het gat in het huis. Lengte goot ongeveer 120 cm en tot slot de internetkabel van de camera door het gat in het huis doorvoeren. Alle benodigdheden zijn al aanwezig, de monteur hoeft alleen alles te bevestigen. De monteur moet wel zelf een schroefmachine, pluggen, schroeven, boormachine en een lange trap meenemen. Voor meer vragen kunt u via de mail of telefonisch contact met ons opzoeken. Graag ontvang ik een offerte.

Groepenkast laten vervangen

De oude groepenkast met 3 groepen wil ik graag laten vervangen door een nieuwe kast met 7 groepen. Graag maak ik een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Elektra in een appartement aanpassen en uitbreiden

Ik wil in het appartement waar ik binnenkort ga wonen enkele elektra-klussen laten verzorgen. In de woonkamer moeten 2 stopcontacten verplaatst worden. In de slaapkamer zit 1 stopcontact in het midden van de wand waar ik het bed wil plaatsen. Ik wil aan beide zijden van het bed een stopcontact laten inbouwen in de muur. In de keuken moeten 2 stopcontacten verplaatst worden en 3 nieuwe worden aangelegd voor de koelkast, vriezer en oven. Half juli wordt mijn nieuwe keuken gemonteerd. Ik laat graag beoordelen door de vakman of er een extra groep nodig is voor alle apparatuur. Omdat ik de stukadoor na de elektra-klussen moet gaan inplannen, wil ik het elektra-werk graag op korte termijn laten uitvoeren.