Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Rijswijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Rijswijk heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Rijswijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Rijswijk of directe omgeving.

983 klanten uit Rijswijk bevelen een bij Casius in Rijswijk aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Rijswijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektrawerk aanpassen en aanleggen, intercom vervangen bij appartementen, electra aanleggen in casco bedrijfspand, oude elektra volledig vervangen, aanleggen van complete elektra in een kale woning, elektra vervangen in jaren '30 woning, complete elektra in huis vervangen, elektra in de gehele woning aanpakken, bedrading vernieuwen, elektra vervangen in een jaren '20 huis, vernieuwing elektra winkelpand, elektra en mogelijk CV in appartement vervangen, groepenkast installatie en keuring nieuwbouw woning, meterkast plaatsen in nieuwe woning, vernieuwen van de groepenkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Rijswijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Rijswijk:

Nieuwe aardpen slaan

Er dient moet een nieuwe aard pen geslagen worden

Bewegingssensor monteren

Ik wil een bewegingssensor gemonteerd hebben in de badkamer. De elektra kabels liggen er al.

Bewegingssensor in de badkamer laten monteren

Ik wil een bewegingssensor laten monteren in de badkamer. Aanschaf van de sensor graag in overleg met de vakman.

Elektra door laten meten

Mijn energieverbruik is de laatste tijd sterk gestegen. Ik dacht dat dit aan de verouderde meter lag, maar nu ik een nieuwe slimme meter heb, blijft het verbruik hoog. Ik wil graag de elektra door laten meten om de boosdoener te achterhalen. Het gaat om een winkelpand.

Meterkast verplaatsen

Ik ga verbouwen in mijn nieuwe huis en nu moet de meterkast een stuk verplaatst worden in verband met het maken van een doucheruimte.

Twee lichtpunten verplaatsen en daarna afwerken met stuc

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het verplaatsen van 2 lichtpunten in de woonkamer van ons nieuwbouwhuis. Bij nader inzien hebben we ons huis anders ingericht, met als gevolg het verplaatsen van 2 lichtpunten. Omdat we geen kabelgoot willen aanleggen, willen we door middel van het frezen van een nieuw traject het lichtpunt verplaatsen. Daarnaast ook graag een aanbeveling van een stucadoor die het plafond weer kan dichten. (structuurspuitwerk).

Perilex aansluiting maken en keramische kookplaat aansluiten

Ik wil graag een Perilex aansluiting en stekker voor de kookplaat in de keuken laten aanleggen (2 fasen). Graag zie ik een offerte tegemoet.

Kabels van geluidsboxen wegwerken in de muur

Ik wil mijn 5 geluidsboxen laten monteren aan de muur. Hiervoor dienen er bij 3 boxen een sleuf gefreesd te worden. Deze zal daarna dichtgemaakt moeten worden en geschilderd. Daarna dienen de geluidsboxen opgehangen te worden.

Gleuf in betonnen muur frezen of boren

Graag wil ik een kabelgoot in een betonnen meur frezen/boren om de kabels van de tv weg te werken (ongeveer 2-3 meter). De werkplek is goed bereikbaar. De klant wil graag dat het zo snel mogelijk wordt gedaan.

Deurbel aanleggen

Wij willen graag onze huidige deurbel laten vervangen voor een nieuwe met een ding dong geluid. De deurbel mag niet op batterijen en ook niet draadloos zijn. Wij wonen in een appartement van 8 woningen. Wij hebben ook een intercom die volgens ons los staat van de deurbel. Aan de voordeur zelf zit ook een deurbel die geschakeld is aan de portiek deurbel. Zie foto van de huidige deurbel en intercom binnen in de woning.

WCD's in keuken verplaatsen

Ik wil graag wat wandcontactdozen verplaatsen en er een paar bij laten maken.

Vervangen van elektra in stoppenkast

Wij zijn sinds vorige week eigenaar van een pand waarbij de elektra vermoedelijk oud is en de stoppenkast niet meer up-to-date. Er ontbreekt onder andere een aardlekschakelaar en aanduiding van de groepen. Daarnaast zijn er te weinig groepen voor het door ons gewenste gebruik in de toekomst, nieuwe keuken, vloerverwarming, zonnepanelen etc. Graag bespreken we met u de mogelijkheden en opties, inclusief gefaseerde / beste wijze van uitvoering.

Gas naar inductie ombouwen

Woon in een jaren 30 huis en we willen van gas naar een inductiekookplaat. We hebben 4 groepen waarvan 1 voor de keuken en ik wil weten wat de mogelijkheden en de kosten zijn.

Fagor inductiekookplaat repareren

De Fagor inductiekookplaat moet gerepareerd worden, 2 pitten aan de linkerkant werken namelijk niet meer en de garantie is net 3 maanden verlopen.

Aardpen slaan en aansluiten

Ik laat graag een aardpen slaan en deze verbinden met de groepenkast. Er is al een aardlekschakelaar aanwezig. Ik ontvang graag uw offerte.

Elektra vervangen

Meterkast verplaatsen en eventueel vervangen tbv koken met inductie. Optioneel ook vervangen van electra in gehele huis. En indien het heel prijzig is alleen de woonkamer om te beginnen. In fases kan dan de rest van het huis gedaan worden.

Bewakingscamera ophangen aan buitenmuur

Vanwege vandalisme wil ik een camera ophangen aan de buitenmuur van mijn eengezinswoning. De klus bestaat uit het bevestigen van de camera op ongeveer 5 meter hoogte. Klein stukje goot plaatsen / vastmaken, van de camera naar het gat in het huis. Lengte goot ongeveer 120 cm en tot slot de internetkabel van de camera door het gat in het huis doorvoeren. Alle benodigdheden zijn al aanwezig, de monteur hoeft alleen alles te bevestigen. De monteur moet wel zelf een schroefmachine, pluggen, schroeven, boormachine en een lange trap meenemen. Voor meer vragen kunt u via de mail of telefonisch contact met ons opzoeken. Graag ontvang ik een offerte.

Groepenkast laten vervangen

De oude groepenkast met 3 groepen wil ik graag laten vervangen door een nieuwe kast met 7 groepen. Graag maak ik een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Elektra in een appartement aanpassen en uitbreiden

Ik wil in het appartement waar ik binnenkort ga wonen enkele elektra-klussen laten verzorgen. In de woonkamer moeten 2 stopcontacten verplaatst worden. In de slaapkamer zit 1 stopcontact in het midden van de wand waar ik het bed wil plaatsen. Ik wil aan beide zijden van het bed een stopcontact laten inbouwen in de muur. In de keuken moeten 2 stopcontacten verplaatst worden en 3 nieuwe worden aangelegd voor de koelkast, vriezer en oven. Half juli wordt mijn nieuwe keuken gemonteerd. Ik laat graag beoordelen door de vakman of er een extra groep nodig is voor alle apparatuur. Omdat ik de stukadoor na de elektra-klussen moet gaan inplannen, wil ik het elektra-werk graag op korte termijn laten uitvoeren.

Inductiekookplaat installeren

Ik ben onlangs verhuisd en heb hier 3 fasen. Met mijn oude 'externe', elektrische kookplaat werkte het goed, ook met alle 4 de kookzones op vol vermogen. Nu heb ik een inductiekookplaat (zonder stroomkabels) besteld en wil die graag laten aansluiten en inbouwen (houten keukenblad). Wat zou zoiets ongeveer kosten, inclusief de benodigde bekabeling om de plaat aan te kunnen sluiten? Dank alvast, Mattijs

Aardlekschakelaar vervangen

Gisteren is de hoofdzekering kapot gegaan vervangen door Stedin deze adviseerde om de aardlekschakelaar te vervangen.

Stopcontact in de keuken repareren

Ons stopcontact in de keuken is er van het ene op het andere moment mee opgehouden, zonder dat er een stop of zo is doorgeslagen. Een paar weken later deed hij het weer een week, maar nu al wekenlang niet meer. Heb zelf gekeken, maar kan niets ontdekken. Op de komende draden staat geen spanning. Er zit in hetzelfde stopcontact ook de draaischakelaar van de mechanische afzuiging. Als het kan mag die doorgetrokken worden, aangezien we die nooit van stand veranderen. Dan kunnen we eventueel een derde aansluiting maken.

Extra groep plaatsen voor de wasdroger

Op onze zolder is slechts 1 stopcontact aanwezig, deze staat op een aparte groep en wordt gebruikt voor de wasmachine. Nu wij er ook een droger bij hebben, willen wij graag op korte termijn een extra groep laten plaatsen met een extra stopcontact voor de droger. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Elektra volledig opnieuw aanleggen

Media maart starten wij de verbouwing van een 3-laags herenhuis, 200 m2, 7 kamers. Hiervoor dient de elektra volledig opnieuw aangelegd te worden, inclusief nieuwe groepenkast. Een gedetailleerd licht- en elektraplan is aanwezig. Graag komen we in contact voor een offerte.

Groepenkast met 3-fase en krachtgroep installeren

Wij willen af van de gasaansluiting die we nu hebben voor een geiser en kookplaat (verwarming is blokverwarming). Voor de geiser willen we een doorstroom waterverwarmer en koken willen we op inductie gaan doen. We wonen op de 2e woonlaag en de meterkast is in de kelder. Het idee is om de 400 volt naar boven te brengen en in huis een tweede zekeringkast te hebben waarvan uit de waterverwarmer, kookplaat en optioneel 2 extra groepen voor de keuken gevoed kunnen worden. Graag ontvang ik van u een offerte voor levering en afmonteren van de zekeringkast en aansluiten van de Perilex stopcontact en de doorstromer.