Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor aardpen slaan:

Aardpen slaan

Ik wil een aardpen laten slaan in de woonkamer meterkast. Beton is al weggehakt. Graag een offerte.
Onze klant uit Rijnsburg (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aardpen slaan uit heel Nederland:

Groepenkast aanpassen voor inductie en aardpen slaan

Wil mijn gaskookplaat vervangen voor inductiekookplaat. Mijn aansluiting is eenmaal 35 A. en moet worden 3 X 25 A. Hier voor moet mijn groepenkast aangepast gaan worden. Een perilex aansluiting is al aangelegd, maar dit is niet voldoende, omdat mijn inductieplaat (aansluitwaarde 11.1 kw) te zwaar is. Tevens moet er nog een aardpen in de grond geslagen worden, omdat mijn randaarde nog op de waterleiding is aangesloten. Graag een offerte.

Aardpen slaan

Graag zou ik een aardpen willen laten slaan. Wij hebben zandgrond. Hoe diep de aardpen moet komen weet ik niet. het is een oudere villa uit 1956 met nog een oudere elektriciteitsinstallatie met oude stoppen. Graag zou ik een duidelijke aarding van het geheel willen hebben.

Het meten van de aarde in een bouwproject en waar nodig aardpen slaan

Graag vrijblijvend een prijsopgave om onze aarde te meten bij ons project in en waar nodig een aardpen te slaan mits de waarde te hoog is.

Aardpen slaan

We hebben een huis waarbij de meterkast verplaatst gaat worden. Momenteel zit er een aard pen in de waterput bij de voordeur, maar die komt te vervallen. Vraag is of er een nieuwe aard pen geslagen moet gaan worden en of die in de meterkast moet komen, of dat die ook ergens anders op het perceel geslagen kan worden. En uiteraard wat de kosten (ongeveer) zijn voor het slaan van een aard pen.

Nieuwe aardpen slaan

Woonhuis met als tweede functie een muziekstudio. Door het ontbreken van een aardpen is er veel ruis op de elektriciteit. Zou fijn zijn dat dit zsm gedaan kan worden. Hoor graag van u! PS. foto's van de groepenkast kan ik nasturen.

Aardpen laten slaan

Graag aardpen slaan, kan in de kruipruimte. Ivm vervanging metalen waterleidingen door kunststof. Grondsoort is zand.

Aardpen slaan / aansluiten meterkast

Er komt een nieuwe meterkast, hiervoor is het de bedoeling dat er een nieuwe aardpen wordt geslagen en wordt aangesloten op de nieuwe kast.

Aardpen slaan

De waterleiding wordt in maart 2020 vervangen, de aarding moet dus omgezet worden. Graag laat ik dus een aardpen slaan. Ik woon 2 hoog, dus ik weet niet goed hoe dit in zijn werk gaat. Ik denk dat de ondergrond aarde is.

Aardpen slaan

Slaan van een aardpen. Nieuwe groepenkast in oude woning. Deze wordt voorbereid op 3 x 35 amp t.b.v. kookplaat en toekomstige warmtepomp.

Aardpen slaan

Graag wil ik een prijs weten voor het slaan van een aardpen. De grondsoort is zand-/ kleigrond.