Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Rijnsburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Rijnsburg heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Rijnsburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Rijnsburg of directe omgeving.

92 klanten uit Rijnsburg bevelen een bij Casius in Rijnsburg aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Rijnsburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra installatie gehele woning, vervangen groepenkasten, uitbreiden meterkast, tl armaturen vervangen naar LED panelen, nieuwe groepenkast en vernieuwen complete bedrading, extra groepen aan laten leggen, tweemaal bedrading trekken en stopcontact verlagen, extra 2 fase groep meterkast, aanleg stopcontact voor elektrische auto, video intercom installatie vervangen voor een appartementencomplex, inductiefornuis aansluiten, groepen erbij en via de kruipruimte uitbreiding van de groepenkast, kosten van meterkast verplaatsen, centraaldozen aansluiten, intercom vervangen, leidingen aanleggen voor wandlampen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Rijnsburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Rijnsburg:

Aardpen slaan

Ik wil een aardpen laten slaan in de woonkamer meterkast. Beton is al weggehakt. Graag een offerte.

Vervangen groepenkast

De huidige groepenkast dient vervangen en het aantal groepen uitgebreid te worden vanwege aanschaf inductiekookplaat waar 3-fasen aansluiting voor benodigd is. We willen graag een indicatie van de kosten die hier mee gemoeid zijn.

Electra vervangen en verplaatsten meterkast

Ik heb een huis in Katwijk gekocht waar de elektra moet worden vervangen, de meterkast zit nu in de hal bij mijn buurman en wil ik in mijn eigen berging. Zover ik weet zit de elektra in stalen buizen wat van mij niet vervangen hoeft te worden (als dat mogelijk is) de lasdozen wel en moeten ook in de muur (zitten nu op de muur) Het huis bestaat uit: 1 woonkamer/ eetkamer 3 slaapkamers 1 berging 1 badkamer 1 keuken

Advies en eventueel laten slaan van aardpen

Ik wil graag weten of ik een aardpen moet laten slaan. De OHM is rond de 6. Ik weet niet of hiermee alsnog een aardpen geslagen moet worden, dus wil eerst graag advies inwinnen.

COAX- en glasvezelkabel trekken

- coaxkabel van meterkast naar woonkamer trekken - loze leidingen bedraden met glasvezel (4)

Aardlek voor natte groepen en meterkast vervangen

Graag wil ik een paar zaken aan laten passen in de meterkast van mijn nieuwe woning, indien mogelijk, anders vervangen voor 7 groepen, en een 3 fase 16 amp: Vermoedelijke jaartal groepenkast 1972. Bestaat uit 6 groepen en 1 x 3 fase, 16 amp, voor kookplaat. Hoofdschakelaar is aanwezig en is aangesloten op een 'slimme' meter. Nodige aanpassingen : 1) Plaatsing aardlek natte groepen, 2 x + aardpen. 2) Plaatsen extra groep voor zolder verdieping. Heb hiervoor een PVC buis getrokken van meterkast tot zolder, bekabeling kan ik zelf door trekken en een wandcontact monteren, aansluiten meterkast uiteraard niet. 3) Er loopt een kabel deels zonder buis door het trapgat naar zolder. Lijkt me duidelijk verhaal Nieuwe PVC leiding heb ik al gelegen, bekabeling kan ik zelf trekken samen met wandcontact, dient dus alleen opnieuw aangesloten te worden. 4) 1 stukje PVC boven de meterkast is kapot, aan het aantal draden te zien de 3 fase. Overige vraag : Verder zie ik dat de afvoer van de douche boven de meterkast langs loopt. Deze is wel net vervangen en getest bij het plaatsen van de nieuwe badkamer. Dit was overigens net op tijd, de oude bewoners hebben zeg maar mazzel gehad! Is er iets warm

Elektra-leidingen infrezen

Ik zoek een vakman die voor mij elektra-leidingen kan infresen in een betonnen plafond. Het gaat om gleuven van ongeveer 5 of 6 meter lang. Ik hoor graag wie hier op korte termijn tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Gas naar inductiekookplaat ombouwen

Wij willen ons oriënteren met betrekking tot het ombouwen van ons gasfornuis naar inductiekookplaat. Waarschijnlijk moeten er ook wat omgelegd worden qua elektra en dergelijke. Inclusief het leveren van de kookplaat.

Aardingspin slaan

Het slaan van een aardpen op korte termijn.

Stopcontacten verlagen

Er moeten in onze woonkamer 5 stopcontacten van 120 cm hoogte naar 30 cm hoogte worden verplaatst. Het is in een woning van 7 jaar oud. De wanden zijn dragende muren van beton. We krijgen begin oktober de sleutel. Alleen per mail een opgave van kosten!

Vernieuwen en uitbreiden van het elektra netwerk

I.v.m. een nieuwe keuken en badkamer dient de bedrading uitgebreid en deels vernieuwd te worden. Eventueel ook een groep erbij in de meterkast die nu 4 groepen heeft. De woning betreft een flat uit 1969. Inschatting is dat het 1 tot 2 dagen werk is. Liefst starten op zo kort mogelijke termijn.

TV-kabel doorlussen

Ik wil de TV-kabel op 3 slaapkamers opnieuw laten doorlussen. Door een zenderwijziging van Ziggo is alleen kanaal 16 nog te ontvangen. Het gaat om 3 aansluitingen en iets in de meterkast. Waarschijnlijk zal er een versterkertje tussen geplaatst moeten worden.

Keuken,huiskamer: -Verplaatsen ...

Keuken,huiskamer: -Verplaatsen schakelaars(3X) -aanleggen, verplaatsen wantcontactdozen ( 5 enkele(1 op aparte groep 230V16A), 4 dubbele (1 op aparte groep 230V16A)). Badkamer: -Aanpassen electrische installatie badkamer (trekschakelaar vervangen en verlichting badkamermeubel aansluiten. -Controle aardingsvoorziening. Zolder: -2x Enkele of 1x dubbele randaarde wandcontactdoos voor wasmachine en droger. Groepenkast: -Vervangen huidige groepenkast voor 8 tweepolige installatieautomaten 16A en twee tweepolige aardlekschakelaars 40A/30mA. (eventueel extra (2x) stopcontacten toevoegen aan een bestaande schakelaar (huiskamer en overloop) en infrezen en verplaatsen bestaande stopcontacten huiskamer).