Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor krachtstroom aanleggen voor elektrisch koken:

Krachtstroom aanleggen voor elektrisch koken

Wij willen graag elektrisch gaan koken. Hiervoor dient er krachtstroom aangelegd te worden. Kunt u aangeven wat de kosten en mogelijkheden hiervoor zijn?
Onze klant uit Ridderkerk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor krachtstroom aanleggen voor elektrisch koken uit heel Nederland:

Krachtstroom aanleggen

Voor een zwemspa heb ik 1 aansluiting 400 V/ 20 A nodig en 1 aansluiting 400 V/ 16 A, daarvoor dient de elektriciteitkast aangepast te worden, huidige installatie = 3 x 25 A.

Krachtstroom tbv inductieplaat aanleggen

Krachtstroom tbv inductiekookplaat aanleggen

Krachtstroom aanleggen

Gezien de op til zijnde veranderingen in onze energie voorziening wil ik offertes voor de aanleg van krachtstroom. Ik heb een nieuw fornuis nodig, maar het is misschien doenlijk, i.v.m. de kosten, om nu over te schakelen op elektrisch koken.

Krachtstroom naar de keuken aanleggen

Op de tweede verdieping van mijn huis wil ik een keuken plaatsen. Voor de apparatuur is krachtstroom nodig. Graag zou ik weten wat het kost om een aansluiting te maken. De meterkast is op de begane grond en heeft nog een aantal ongebruikte groepen. Bij voorbaat

Extra (krachtstroom)groep(en) aanleggen

Ik wil voor mijn bedrijf een extra groep van 220V en 380V voor de krachtstroom wil ik ook gelijk een contact punt aan de muur.

Meterkast installeren en elektra aanleggen

Ik wil graag een meterkast met 7 groepen laten installeren, 1 groep zal voor de krachtstroom voor een doorstroomboiler gebruikt gaan worden. Verder dient de elektra aangelegd te worden in voornamelijk de keuken en geulen gefreesd van circa 1,5 meter ten behoeve van de wandcontactdozen in het keukenblok. Ik heb momenteel 1 x 35A in de woning. Wat heb ik nodig voor 6 x 230V groepen en 1 x 380V groep?

Krachtstroom aanleggen voor oplaadpunt buiten

Ik zoek een partij voor het plaatsen van krachtstroom in onze woning, deze is nodig voor onze ijsbus die wij moeten opladen. De auto staat aan de andere kant van de woning, dus er moet ook een kabel gelegd worden naar de andere kant van de woning van ongeveer 7 meter.

Krachtstroom aanleggen

Er dient krachtstroom aangelegd te worden. Het gaat hier om een 3 fase in de meterkast. Er zal in de toekomst een indicatiekookplaat aangesloten moeten worden.

Krachtstroom aanleggen voor winkelpand

Voor een winkelpand in Breda wil ik graag krachtstroom aan laten leggen. Kunt u aangeven wat de kosten hiervan zijn?

Uitbreiding van de krachtstroom

In verband met inductie koken wijziging elektriciteitsaansluiting / aanleggen van krachtstroom en aansluiten kookplaat Kabel kan onder vloer doorgetrokken

Partners

Partners van Casius