Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Ridderkerk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Ridderkerk heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Ridderkerk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Ridderkerk of directe omgeving.

347 klanten uit Ridderkerk bevelen een bij Casius in Ridderkerk aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Ridderkerk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra voor camping aanleggen, elektra aanleggen in huis, installatie van domotica, elektra in de gehele woning vervangen, portiekverlichting met sensoren en belsysteem vervangen, intercomsysteem met video of camera, intercom en deuropeningssysteem aanleggen, electra in huis vervangen en keuren, bekabeling aanleggen en stoppenkast vervangen, groepenkast vervangen, elektra aanpassen voor nieuwe keuken, elektra vernieuwen in eengezinswoning, vervangen stoppenkast, schakelmateriaal en indien nodig leidingen, verplaatsen van de groepenkast, stoppenkast aanpassen en elektra aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Ridderkerk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Ridderkerk:

Groepenkast vervangen en uitbreiden

Vervangen groepenkast en 2 groepen er bij plaatsen.

Krachtstroom aanleggen voor elektrisch koken

Wij willen graag elektrisch gaan koken. Hiervoor dient er krachtstroom aangelegd te worden. Kunt u aangeven wat de kosten en mogelijkheden hiervoor zijn?

Sleuven frezen

Ik wil in de keuken een sleuf frezen van circa 40 cm in beton muur voor elektra aansluiting.

Extra stopcontact in de meterkast maken

In de meterkast zit geen stopcontact, in verband met ander modem is een stopcontact nodig.

Elektragroep aanleggen

In meterkast een groep aanleggen voor inductieplaat 7. 4 Kw. Met perilex aansluiting naar de keuken via de kruipruimte ca. 5 meter

Extra groepen aanleggen

Ik wil twee extra groepen aanleggen in de meterkast voor de voortuin en achtertuin.

Elektra aanleggen

Medewerker(ster), We hebben nu in de kleine kamer een trekschakelaar zitten die in het plafond zit. Wij willen graag een normale schakelaar met een dimmer op de wand in plaats van op het het plafond met een koortje. We zijn benieuwd hoeveel het kost om dit te veranderen.

Elektrische installatie in de garagebox aanbrengen

Het betreft het slaan van een aardpen en het plaatsen van een elektrische installatie in een garagebox. Er zal een separate installatie geplaatst moeten worden. De groepenkast zal 2 groepen krijgen voor de verlichting en voor de stopcontacten.

Aardpen slaan

Wij zijn een oud huis aan het renoveren/verbouwen waar nog geen aardpen zit. De ondergrond is zand/klei. We laten graag op korte termijn een aardpen slaan en ontvangen hiervoor uw prijsopgave.

Buitenverlichting aansluiten

Het gaat om 2 buitenlampen. Bij 1 moet een nieuw armatuur aangesloten worden aan bestaande kabels en 1 lamp werkt ineens niet meer, misschien zit daar iets in de kabel niet goed. Beide moeten werkend gemaakt worden. De armaturen heb ik.

Aardpen slaan en aansluiten

Ik wil graag een aardpen laten slaan en de aardedraad laten aansluiten in mijn groepenkast. Ik hoor graag vooraf wat hiervoor de kosten zijn.

Aardpen slaan

Een aardpen slaan. Het grondwater zit tussen de 130 cm en 160 cm diep. Er moet even gekeken worden waar de beste plek is om de aardpen te slaan. De aardpen slaan en aansluiten op de stoppenkast. Graag zo snel mogelijk.

Groepenkast uitbreiden

Ik wil in onze toekomstige woning, 31 mei krijgen we de sleutel, de bestaande groepenkast laten vervangen. Wij willen een wasmachine, de droger, vaatwasser, sauna en combi oven plus de normale verlichting kunnen aansluiten hierop. Ook moet er voor de slimme meter een stopcontact in de meterkast komen. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het leveren en monteren hiervan.

Meterkast laten verplaatsen

Graag zouden wij onze meterkast willen verplaatsen i.v.m. een verbouwing. Alles: elektra, gas en water. De verplaatsing is binnen 1,5 meter. Graag ontvangen wij een offerte en meer informatie. Uitvoering: medio mei 2017.

Internetkabel doortrekken

Ik wil in een bestaande buis die bezet is een internet kabel door getrokken hebben. Vanaf de meterkast naar de eerste verdieping.

Internet aansluiting aan laten leggen

Wij betrekken binnenkort een oudere woning uit bouwjaar 1939 en zijn daar aan het klussen. We willen er een internet aansluiting hebben en zijn op zoek gegaan naar de telefoonkabel in de tuin. Er is daar geen kabel te vinden, maar wel een groene COAX kabel, die niet naar de woning loopt. In de woning is overigens ook geen kabel aanwezig. We laten de situatie graag even beoordelen en ontvangen daarna uw advies en de bijbehorende kosten voor het herstel van de telefoonkabel en voor het verlengen en in huis brengen van de COAX-kabel.

Groepenkast vernieuwen en inductieplaat aansluiten

Ik wil mijn groepenkast in zijn geheel vernieuwen. Op dit moment heb ik een oude kast met 6 groepen. Deze moet vervangen worden voor een nieuwe kast met 12 groepen. Daarnaast moet ook de inductieplaat in de keuken worden aangesloten. (Graag emailen ipv bellen ivm werktijden)

Aardpen bij garage slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan,bij of in mijn garage te Ridderkerk Er komt een simpel groepenkastje a 3 groepjes in te hangen. Zakelijke aansluiting.

Groepenkast uitbreiden met meerdere groepen

Wij hebben momenteel een oude stoppenkast met 3 groepen en geen aardlek. Deze wil ik graag laten vernieuwen naar een meterkast met 5 groepen en een aardlek schakelaar.

Perilex aansluiting verzorgen

Ik wil graag met inductie gaan koken. Hiervoor heb ik een perilex aansluiten in mijn keuken nodig. Ik wil hiervoor een aparte groep hebben die via een kabel vanaf de meterkast, door de kruipkelder naar de keuken gaat (8 meter). De keuken moet nog geïnstalleerd worden.

Aardingspen slaan

Ik wil graag de kosten weten voor het slaan van een aardingspen. Deze moet ongeveer 2 meter van het huis af komen.

Kleine elektraklusjes

Het gaat om twee niet al te grote klusjes. Ten eerste een deurbel die niet meer werkt. Ten tweede een stroom-aansluiting in de schuur (niet vast aan het pand gelegen). De kabel legt er al maar de aansluiting werkt niet.

Elektrokast vervangen of groepen bijplaatsen

Ik wil een nieuwe keuken laten plaatsen, in een appartement op 3 hoog, met extra apparatuur: inductiekookplaat, vaatwasmachine, combi-oven, koelkast en vriezer. De apparaten in de huidige keuken heb ik een gasfornuis, oven en koelkast met vriesvak. Ik zal foto's toevoegen zodat u kunt beoordelen of de gehele meterkast vervangen moet worden, of enkel groepen bijgeplaatst moeten worden. Ik zou hierover graag advies willen. Daarnaast heb ik een elektrische boiler, deze moet nog aangesloten worden, doet u dit ook? De vorige boiler was ook elektrisch. Ik hoop graag van u te horen wat de kosten zijn van bovenstaande werkzaamheden.

Advies uitbreiden groepenkast

Ik heb nu een 1x35 ampere aansluiting maar wilt straks in mijn keuken koken op een 6 pits inductie, 2 electrische ovens, een vaatwasser en grote koelkast (plus overige standaard apparatuur zoals waterkoker, magnetron koffiezetapparaat etc. ) Op dit moment is het dat wanneer de oven aan staat tegelijkertijd met de vaatwasser dat de stoppen er al uit knallen. Graag advies of verzwaring van de meter nodig is en wat de aanpassing in de groepenkast gaat kosten.

Extra groepen en stopcontacten aanleggen

In een winkelruimte 3 extra groepen aanleggen tbv apparatuur. Verder extra stopcontacten aanleggen.