Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor bekabeling in huis aanleggen en wegwerken:

Bekabeling in huis aanleggen en wegwerken

Ik wil een satellietschotel plaatsen en bekabeling netjes aan laten leggen in huis. Deze dient doorgetrokken te worden naar 2 a 3 verschillende ruimtes.
Onze klant uit Rhoon (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bekabeling in huis aanleggen en wegwerken uit heel Nederland:

Deurbellen met intercom installeren

Op dit moment heb ik 2 intercoms aan de voordeur/poort hangen die het beide niet goed doen. Na de poort kom je weer buiten waar op een 'binnenplaats' het huis en werkruimte staat (vandaar 2 intercoms) de deur moet voor beide van binnen met een knopje open te maken zijn en de voordeur/poort moet in het slot vallen (dus niet extra op slot) je moet degene aan de poort kunnen zien en ermee kunnen praten. Ik denk dat beide systemen vervangen moeten worden voor degelijke systemen. De afstand van de voordeur/poort tot huis is ongeveer 50meter. De bekabeling moet goed/netjes in de tuin weggewerkt worden. Ideale uitvoordatum maart vanwege de planten in de tuin die nog niet overwoekeren. Ik heb nog geen systemen op het oog, dus graag daarin ook advies.

Groepenkast vervangen en advies over elektra

Ik wil graag mijn groepenkast vervangen en advies over elektra. Alle bekabeling zal ook vervangen moeten worden. Ik zou graag advies willen over waar de lichtpunten moeten, waar de WCD's het best te plaatsen zijn. Het huis is uit 1932, er zit nu een oude stoppenkast. De grootte van de woning is ongeveer 115-130 m2.

Bekabeling voor televisie en netwerk trekken

De COAX kabel komt nu binnen aan de voorzijde van het huis. We willen graag zowel de (kabel)televisie als netwerk aansluiting verplaatsen naar de achterzijde van het huis (werkkamer/woonkamer). De kabels zullen buitenom gelegd moeten worden. De graafwerkzaamheden zullen we zelf doen (is deels al gedaan).

Bekabeling voor internet en TV aanleggen

Wij willen graag in ons studentenhuis alle tv kabels en internetkabels opnieuw laten leggen. We zijn benieuwd welke kosten dit met zich meebrengt. Het gaat om een huis van drie verdiepingen en 7 kamers. We zouden graag in elke kamer een werkende tv en internetkabel willen hebben.

Kabels wegwerken in huis

Graag zou ik de kabels voor Internet en TV netjes laten wegwerken in mijn woning. De kabelaansluiting bevindt zich aan de ene kant van de woonkamer, maar de zithoek zit aan de andere kant. De lengte van de woonkamer is ongeveer 8 meter. Op het moment dat alles netjes wordt weggewerkt zullen er uiteraard meer meters nodig zijn. Ik heb een pakket van Ziggo besteld, TV en internet, wat dinsdag 15 november wordt afgeleverd. Ik zoek naar een bedrijf dat in staat zou zijn om op woensdag 16 in de ochtend (liefst zo vroeg mogelijk) dan wel uiterlijk op zaterdag 19 november langs kan komen om de bekabeling netjes aan te leggen. Om de boel te verbinden is veel kabel nodig. Graag zou ik dit netjes laten wegwerken. Ik hoor graag van u of dit mogelijk is en tegen welke prijs.

Afmonteren van UTP + CAI-bekabeling

Ik heb in mijn nieuwbouw huis 1 UTP aansluiting en 2 CAI aansluitingen die nog niet zijn afgemonteerd. De bekabeling ligt er al, ze moeten alleen nog worden afgemonteerd. De kastjes heb ik nog niet. Kunt u die leveren en plaatsen?

COAX-kabels vervangen door UTP-kabels

Momenteel heb ik 3 tv's in huis, alsmede een stereo en internet. In de meterkast hangt een Fritzbox als router. In de woonkamer heb ik een solconkastje. Tot enige tijd geleden heb ik gebruik gemaakt van een 3 tal powerline DVS 650 (Devolo). Dit werkt niet in samenwerking met Solcon, dus wil ik de bestaande coax bekabeling vervangen door UTP kabels en deze aansluiten op de tv's. In de woonkamer is ook een kastje met telefoonkabel die eventueel gebruikt kan worden voor de UTP bekabeling in plaats van de telefoonkabel. Het betreft hier een appartement. Dus alles is gelijkvloers. Er is glasvezel aanwezig en aangesloten.

Intercom en elektrische deuropener installeren

Ik wil mijn oude en kapotte elektrische deuropener en intercom laten vervangen door een nieuwe moderne opener met intercom. Ik woon op drie hoog in een jaren '30 huis. De oude bekabeling kan wellicht nog gebruikt worden. Ik zou graag offertes willen met en zonder beeld-optie. De voorkeur gaat uit naar een intercom met een camera. Na het openen moet het slot weer goed vergrendelen. Mogelijk is een nieuw slot nodig. Ik zie uw offertes graag tegemoet. U kunt mijn uiteraard bellen voor meer info. Hartelijke groet.

Funderingsherstel in kaart brengen

In mijn woning (1922) is in het aanbouwgedeelte een gat ontstaan in de marmeren vloer. Onder de vloer bleek een kruipruimte te zitten. Boven deze kruipruimte liggen dwarsbalken die doorgerot zijn door vochtigheid. De vloer was gelegd op geperst spaanplaat. De kruipruimte is een smalle gang en loopt door tot een meter of 8. De rest van het huis kan ik niet onder komen. Volgens mij is de kruipruimte waar je wel kan komen niet geventileerd en is de bekabeling niet goed gelegd. Wat ik nodig heb is een aannemer die: 1) in kaart kan brengen wat er moet gebeuren 2) kan vertellen wat dit gaat kosten 3) dit voor mij kan uitvoeren

Nieuwe bekabeling aanleggen

Wij zijn een boerderij grondig aan het verbouwen, alles wordt nieuw, je kunt het beschouwen als nieuwbouw. Nu weet niemand hoe ik aan internet, tv, telefonie kom. Er schijnt voor aan de weg een kabel liggen, 20 meter voor het huis, een koperdraad? Er ligt een telecomkabel in de meterkast, maar die is te zwak voor internet heb ik begrepen. Kunt u mij verder helpen wat te doen? Ook ben ik bezig met "de Kop Breed" een coöperatief bedrijf die glasvezel aan zou leggen, maar hoor er niks van en ze vragen wel € 750 ,- voor 10 jaar. Er moet dus een aansluiting bij de boerderij zelf komen. Er ligt niets behalve een telecomlijn.

Partners

Partners van Casius