Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor bekabeling in huis aanleggen en wegwerken:

Bekabeling in huis aanleggen en wegwerken

Ik wil een satellietschotel plaatsen en bekabeling netjes aan laten leggen in huis. Deze dient doorgetrokken te worden naar 2 a 3 verschillende ruimtes.
Onze klant uit Rhoon (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bekabeling in huis aanleggen en wegwerken uit heel Nederland:

Nieuwe groepenkast aansluiten

Van 1 fase naar 3 fase de groepenkast veranderen en aansluiten op het net. Het is nu een kast van 1973 met daarin 50Hz en 220V. Er staat op het plaatje: CL 131 x F3. De nieuwe kast met 3 fase moet in ieder geval een aparte groep voor een kookplaat en de verwarmingsketel. Ook de stekker voor de kookplaat leveren en plaatsen, Perilex. De kast leveren en aansluiten. De bekabeling het huis in doe ik zelf.

Vervangen van elektra

Mijn huis heeft met een oude groepenkast (met draaistoppen) en de oude bekabeling loopt door metalen leidingen. Stopcontacten zijn ongeaard. Geen aardlekschakelaar. Opdracht mits u het een veilige oplossing acht: De buizen laten zitten, de bekabeling vervangen, een modernere groepenkast plaatsen, alle groepen via de aardlekschakelaar laten lopen en nieuwe stopcontacten met randaarde (circa 8 stuks) plaatsen.

Toevoegen kookgroep in meterkast en draden van een pvc-buis

Twee jaar geleden is bij ons de groepenkast vervangen door een Attema groepenkast. We zijn op het ogenblik aan het onderzoeken of het mogelijk is om ons gas kooktoestel te vervangen door een inductie kookplaat. Hiervoor moet de groepenkast uitgebreid worden met een kookgroep en de huidige bekabeling vervangen worden. Het is een 16 mm2 leiding, met 2 bochten tot de meterkast en een totale lengte van de leiding ongeveer 4 meter is. Op de foto is het de onderste pvc buis. De foto is tijdens de bouw van het huis gemaakt.

Diverse elektra klussen

Bij voorkeur op korte termijn in ons nieuwe huis verlichting maken in praktijkruimte, garage (tl) en stroom in schuur aansluiten (bekabeling ligt er al). Er ligt wel al bekabeling. In de garage wil ik twee tl balken. De verlichting van de garage is doorgetrokken naar de praktijkruimte. Er is nu een schakelaar voor beide ruimtes, dat moet separaat geschakeld kunnen worden. Er zijn nog geen armaturen, die zou u eventueel kunnen leveren. Graag op korte termijn.

COAX-kabels laten trekken

In ons huis zijn de televisie kabels getrokken en weggewerkt. De bekabeling gaat vanuit de meterkast (via een versterker) naar de woonkamer, bovenverdieping en naar een tweede meterkast op de onder verdieping waar onder andere de slaapkamer ligt. De televisie in de woonkamer en slaapkamer storen. Het zal ongeveer 25 meter aan totale kabels zijn. Hij loopt ook via de hoofdingang naar een tweede meterkast. Zodra ik de kabel direct aansluit op het inkomende signaal is de storing in de woonkamer weg. Waarschijnlijk gaat er dus ergens in de bekabeling iets mis. Ik weet alleen niet waar te beginnen. Graag jullie advies en eventueel uit te voeren werkzaamheden.

UTP-netwerkje aanleggen

Ik wil het telefonie-netwerk in huis vervangen door een UTP-netwerk. Daarvoor moet worden gedaan: - vervangen telefonie-bekabeling door UTP-bekabeling (Cat6? ) vanaf meterkast naar 2 aansluitpunten (woonkamer BG (afstand circa 12 m) en slaapkamer 1ste verdieping (afstand circa 15 meter); - afmontage 3 UTP-aansluitpunten (meterkast, woonkamer & slaapkamer) - aansluiting dubbele contactdoos in meterkast Graag een indicatie van de kosten, alsmede advies over de UTP-bekabeling.

Elektra controleren en aanpassen

Wij hebben net een nieuw appartement en hebben problemen met de elektra. Het hele huis is voorzien van dubbele stopcontacten maar 1 helft werkt niet. Klant heeft een dimmer aangesloten die waarschijnlijk de oorzaak is dat niet alle verlichting werkt. Tevens brandt de zekering van de dimmer door. Klant wenst graag een bedrijf die een geschikte dimmer en/of schakelaar plaatst. Tevens wenst de klant zijn bekabeling van de flatscreen TV weggewerkt te hebben middels het frezen van een sleuf. De eventueel afwerking met stucwerk en sauswerk kan de klant ook zelf uitvoeren.

Nieuwe TV- en datakabels trekken en aansluiten

Ik wil graag in de door ons gekochte woning nieuwe bekabeling laten aanleggen. Het gaat om nieuwe data-/tv-kabels, zodat de kabels up-to-date zijn voor snel internet en overal goede WiFi in het huis. Volgens mij zit er een glasvezel aansluiting in de meterkast. Als we op 24 maart verhuizen wil ik mijn Ziggo pakket inpluggen en mijn wens is dat dan alles goed en snel werkt! Ik ontvang graag uw offerte.

Bekabeling aanleggen voor TV en internet

De KPN bedrading wil ik graag laten wegwerken in huis en ik wil het ook graag laten aansluiten.

Deurbellen met intercom installeren

Op dit moment heb ik 2 intercoms aan de voordeur/poort hangen die het beide niet goed doen. Na de poort kom je weer buiten waar op een 'binnenplaats' het huis en werkruimte staat, vandaar 2 intercoms. De deur moet voor beide van binnen met een knopje open te maken zijn en de voordeur/poort moet in het slot vallen, dus niet extra op slot, je moet degene aan de poort kunnen zien en ermee kunnen praten. Ik denk dat beide systemen vervangen moeten worden voor degelijke systemen. De afstand van de voordeur/poort tot huis is ongeveer 50 meter. De bekabeling moet goed/netjes in de tuin weggewerkt worden. Ideale uitvoerdatum maart vanwege de planten in de tuin die nog niet overwoekeren. Ik heb nog geen systemen op het oog, dus graag daarin ook advies.

Partners

Partners van Casius