Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor bekabeling in huis aanleggen en wegwerken:

Bekabeling in huis aanleggen en wegwerken

Ik wil een satellietschotel plaatsen en bekabeling netjes aan laten leggen in huis. Deze dient doorgetrokken te worden naar 2 a 3 verschillende ruimtes.
Onze klant uit Rhoon (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bekabeling in huis aanleggen en wegwerken uit heel Nederland:

Elektra controleren en aanpassen

Wij hebben net een nieuw appartement en hebben problemen met de elektra. Het hele huis is voorzien van dubbele stopcontacten maar 1 helft werkt niet. Klant heeft een dimmer aangesloten die waarschijnlijk de oorzaak is dat niet alle verlichting werkt. Tevens brandt de zekering van de dimmer door. Klant wenst graag een bedrijf die een geschikte dimmer en/of schakelaar plaatst. Tevens wenst de klant zijn bekabeling van de flatscreen TV weggewerkt te hebben middels het frezen van een sleuf. De eventueel afwerking met stucwerk en sauswerk kan de klant ook zelf uitvoeren.

Nieuwe TV- en datakabels trekken en aansluiten

Ik wil graag in de door ons gekochte woning nieuwe bekabeling laten aanleggen. Het gaat om nieuwe data-/tv-kabels, zodat de kabels up-to-date zijn voor snel internet en overal goede WiFi in het huis. Volgens mij zit er een glasvezel aansluiting in de meterkast. Als we op 24 maart verhuizen wil ik mijn Ziggo pakket inpluggen en mijn wens is dat dan alles goed en snel werkt! Ik ontvang graag uw offerte.

Bekabeling aanleggen voor TV en internet

De KPN bedrading wil ik graag laten wegwerken in huis en ik wil het ook graag laten aansluiten.

Deurbellen met intercom installeren

Op dit moment heb ik 2 intercoms aan de voordeur/poort hangen die het beide niet goed doen. Na de poort kom je weer buiten waar op een 'binnenplaats' het huis en werkruimte staat, vandaar 2 intercoms. De deur moet voor beide van binnen met een knopje open te maken zijn en de voordeur/poort moet in het slot vallen, dus niet extra op slot, je moet degene aan de poort kunnen zien en ermee kunnen praten. Ik denk dat beide systemen vervangen moeten worden voor degelijke systemen. De afstand van de voordeur/poort tot huis is ongeveer 50 meter. De bekabeling moet goed/netjes in de tuin weggewerkt worden. Ideale uitvoerdatum maart vanwege de planten in de tuin die nog niet overwoekeren. Ik heb nog geen systemen op het oog, dus graag daarin ook advies.

Groepenkast vervangen en advies over elektra

Ik wil graag mijn groepenkast vervangen en advies over elektra. Alle bekabeling zal ook vervangen moeten worden. Ik zou graag advies willen over waar de lichtpunten moeten, waar de WCD's het best te plaatsen zijn. Het huis is uit 1932, er zit nu een oude stoppenkast. De grootte van de woning is ongeveer 115-130 m2.

Bekabeling voor televisie en netwerk trekken

De COAX kabel komt nu binnen aan de voorzijde van het huis. We willen graag zowel de (kabel)televisie als netwerk aansluiting verplaatsen naar de achterzijde van het huis (werkkamer/woonkamer). De kabels zullen buitenom gelegd moeten worden. De graafwerkzaamheden zullen we zelf doen (is deels al gedaan).

Bekabeling voor internet en TV aanleggen

Wij willen graag in ons studentenhuis alle tv kabels en internetkabels opnieuw laten leggen. We zijn benieuwd welke kosten dit met zich meebrengt. Het gaat om een huis van drie verdiepingen en 7 kamers. We zouden graag in elke kamer een werkende tv en internetkabel willen hebben.

Kabels wegwerken in huis

Graag zou ik de kabels voor Internet en TV netjes laten wegwerken in mijn woning. De kabelaansluiting bevindt zich aan de ene kant van de woonkamer, maar de zithoek zit aan de andere kant. De lengte van de woonkamer is ongeveer 8 meter. Op het moment dat alles netjes wordt weggewerkt zullen er uiteraard meer meters nodig zijn. Ik heb een pakket van Ziggo besteld, TV en internet, wat dinsdag 15 november wordt afgeleverd. Ik zoek naar een bedrijf dat in staat zou zijn om op woensdag 16 in de ochtend (liefst zo vroeg mogelijk) dan wel uiterlijk op zaterdag 19 november langs kan komen om de bekabeling netjes aan te leggen. Om de boel te verbinden is veel kabel nodig. Graag zou ik dit netjes laten wegwerken. Ik hoor graag van u of dit mogelijk is en tegen welke prijs.

Afmonteren van UTP + CAI-bekabeling

Ik heb in mijn nieuwbouw huis 1 UTP aansluiting en 2 CAI aansluitingen die nog niet zijn afgemonteerd. De bekabeling ligt er al, ze moeten alleen nog worden afgemonteerd. De kastjes heb ik nog niet. Kunt u die leveren en plaatsen?

COAX-kabels vervangen door UTP-kabels

Momenteel heb ik 3 tv's in huis, alsmede een stereo en internet. In de meterkast hangt een Fritzbox als router. In de woonkamer heb ik een solconkastje. Tot enige tijd geleden heb ik gebruik gemaakt van een 3 tal powerline DVS 650 (Devolo). Dit werkt niet in samenwerking met Solcon, dus wil ik de bestaande coax bekabeling vervangen door UTP kabels en deze aansluiten op de tv's. In de woonkamer is ook een kastje met telefoonkabel die eventueel gebruikt kan worden voor de UTP bekabeling in plaats van de telefoonkabel. Het betreft hier een appartement. Dus alles is gelijkvloers. Er is glasvezel aanwezig en aangesloten.

Partners

Partners van Casius