Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor aardpen en buitenkast installeren:

Aardpen en buitenkast installeren

Voor een laadpaal op een parkeerplaats in het buitengebied van Reeuwijk, wordt een nieuwe elektrische aansluiting aangelegd, met meterkast en slimme meter, door Stedin. Echter, daarvoor moet eerste een buitenkast aangelegd worden en een aardpen geslagen worden. De buitenkast bevat ruimte voor de slimme meter, een groep voor 3 x 25 A en twee keer een groep voor 1 x 16 A. Op de kast wordt door de firma EV smart een laadstraat met 4 palen aangesloten via een eigen kast. Buiten op de buitenkast zou één campingstekker voor 1 x 16 A moeten worden aangebracht.
Onze klant uit Reeuwijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aardpen en buitenkast installeren uit heel Nederland:

Aardpen slaan

Ik heb een weiland gekocht en hier wil ik elektriciteit aan laten sluiten. De hoofdschakelaar en meter worden geplaatst in een buitenkast. Hier moet dus vooraf een aardpen geslagen worden. Het betreft een aansluiting van 3 x 25 amp. Het perceel ligt ongeveer 100 meter van het opgegeven adres.

Aardpen voor een nieuwe stroomaansluiting slaan

Aardpen slaan ten behoeve van een nieuwe stroomaansluiting(buitenkast) bij een loods. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Elektra in een blokhut aanleggen

Wij hebben een boomgaard en daar is door Stedin in een buitenkast elektra aangelegd. Er is een aardpen geslagen. Wij hebben een offerte nodig voor het verder voltooien van de elektra. Het gaat daarbij om het plaatsen van een hoofdschakelaar. Het aanleggen van een groepenkast in de buitenkast of in de blokhut en het verbinden van de nieuwe groepenkast met de bestaande elektra in de naastgelegen blokhut. De boomgaard en de blokhut zijn recentelijk van het bestaande woonhuis gescheiden. Daarmee moet ook de elektra gescheiden worden. Foto is van buitenkast, blokhut en van oude elektra binnen. Daarnaast moet ook nog een buitenstopcontact aangelegd worden.

Slaan van een aardpen in boomgaard

Voor een boomgaard hebben wij elektriciteit aangevraagd. Door Stedin word 3x25A aangelegd in een buitenkast. Wij moeten zelf nog aarding en een groepenkast aanleggen. Graag zouden we een offerte krijgen voor het slaan van een aardpen.

Leveren en plaatsen electra buitenkast en aardpen

Gaarne leveren en plaatsen van buitenkast elektra 1 phase 3 x 25 amp vanuit het elektriciteitsnet. Er is al een goedkeuring voor de nieuwe aansluiting maar voordat de provider begint moet eerst de buitenkast geplaatst zijn inclusief een aarde geslagen. De aardpen is ook onderdeel van de levering. Buitenkast simpel en groot genoeg voor de hoofdzekering, meter van de provider en later plaatsing van de 3 groepen met aardlekschakelaar.

Aardpen laten slaan

Voor een standplaats van mijn verkoop wagen moet een aarding gerealiseerd worden. De aarding is nodig voor een zogenaamde elektra buitenkast van 3 x 25A. Het gaat om het slaan en aansluiten van de aardpen. Graag ontvang ik een prijsopgave.