Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor extra zekering plaatsen:

Extra zekering plaatsen

De VvE heeft de voorwaarde gegeven dat er een zekering geplaatst moet worden door een erkend bedrijf. Ik mag deze zelf niet plaatsen. Het eind doel is dat via deze groep elektrische auto kan opgeladen worden. Deze moet bij de garagebox geplaatst wordt. De zekering moet 16A worden. De afstand tussen de garagebox en meterkast is 3 meter.
Onze klant uit Pijnacker (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor extra zekering plaatsen uit heel Nederland:

Krachtstroom aansluiting maken

Krachtstroom aansluiten vanuit de meterkast, plaatsen van een (krachtstroom) zekering en extra groep. Het gaat om een woonhuis.

Extra groep, aardlekschakelaars, bedrading en contactdoos monteren

In onze nieuwe woning (Bouwjaar ongeveer 1980) is er maar 1 groep voor zowel de wasautomaat als de wasdroger. Deze zijn nog via een porseleinen zekering gezekerd. Prima voor 1 van de 2 apparaten maar niet om gelijktijdig te kunnen gebruiken. Voor de keuken, is er een nieuwe groepenkast geplaatst die gebruik maakt van automaten en waarbij er nog een aantal lege posities zijn. Wat kost het om: - Een extra groep/automaat voor de droger te plaatsen 4,77 kW; - een of twee extra aardlekschakelaars te plaatsen (in verband met maximaal 4 groepen per aardlekschakelaars); - 3 x 2.50 mm2 kabels van zolder door te trekken naar de meterkast (ongeveer 25 meter); - plaatsen van extra opbouw stopcontact op zolder.

Extra groep plaatsen in de bestaande kast

Ik woon in een huurwoning van Intermaris en heb na toestemming een aansluiting aangelegd naar de tuin. De kabel komt uit bij de zekeringenkast. (een moderne). Deze kabel dient te worden aangesloten in de kast middels een extra nog te plaatsen zekering. Het is geen grote klus, maar moet wel gebeuren.

Zekering van de inductiekookplaat vervangen

Voor een Bosch inductiekookplaat waarvan de 2 rechterpitten het niet doen, zoek ik iemand die een nieuwe zekering (5 euro) kan plaatsen in de kookplaat. Heel stom dat 2 jaar geleden de linkerhelft van de inductieplaat hetzelfde defect had (2 linkerkookplaten deden het niet) en ik Bosch heb laten komen en die heeft enkel een nieuwe zekering aan de linkerzijde geplaatst en niet direct rechts ook vervangen. Voorrijkosten Bosch zijn 109 euro. Belachelijk. Type bosch plaat is PIE 865E.

Groep en stopcontact bijplaatsen

Graag zou ik een prijsopgave ontvangen voor het plaatsen van een extra groep, met leiding en opbouwstopcontact voor het gebruik van 2 terrasverwarmers. Samen gebruiken deze op de maximale stand zo\'n 4500 watt. Dat is dus meer dan wat een 16a zekering aankan. Is dit op te lossen? De bestaande groep waar de woonkamer en schuur op zit kan de piekbelasting meestal niet aan als ik de terrasverwarmer van 2500 watt inschakel. Bij die van 2000 was het geen probleem. Stel dat ik besluit om op de oude groep 1 terrasverwarmer van 2500 watt te gebruiken is het dan een optie om een trage 16 ampère zekering te plaatsen die de piekbelasting wel aan kan? Als ik die van 2000 op de oude groep laat en een nieuwe groep laat aanleggen voor die van 2500 watt dan ontkom ik er niet aan dat er een nieuwe leiding in mijn woonkamer gefreesd moet worden of lopen leidingen in nieuwbouwhuizen via het plafond en is hak en breekwerk niet noodzakelijk? Ik neem aan dat je geen extra draden in een bestaande buis mag leggen of kan dit wel als je naar hetzelfde stopcontact gaat?

Extra zekering in de meterkast plaatsen

De meterkast is 15 jaar oud. Wij willen een combi magnetron aanschaffen en willen graag weten of er een extra zekering geplaatst moet worden. Indien dit noodzakelijk is dan dient de vakman dat ook uit te voeren.

Stroomdraden en zekeringskast vernieuwen

We willen een nieuwe krachtstroom zekering kast (4 x 3 zekeringen 16A) en alle stroomdraden vernieuwen. 30 stopcontacten en 15 lichtschakelaren plaatsen.

Werkblad, spoelbak, kraan en afzuiger vernieuwen

In de keuken een kunststof werkblad met een nieuwe spoelbak en een kraan plaatsen. Ook wil ik een nieuwe afzuigkap plaatsen en in de oven een zekering vervangen. Het werkblad is 184 x 124 cm. Ook moet er nog een rail van een lade vervangen worden.

Elektra buiten repareren en aanleggen

Reparatie van kortsluiting in tuinverlichting en wandcontactdoos aan buitenkant huis aanbrengen. De zekering springt er telkens uit. Dubbele vaste wcd aan de muur plaatsen (doos in bezit).

Audiogroep aanleggen vanuit de meterkast

Bij deze verzoek ik vriendelijk om een offerte voor het plaatsen van een extra groep tbv audio. Ik zorg zelf voor een stroomkabel en zekering plus houder. Ik kan zelf de kabel via de kruipruimte trekken. Het enige wat ik u daarom vraag is om de zaken in de meterkast met elkaar te verbinden en een extra kastje tbv de zekeringhouder (waarschijnlijk kan er geen groep meer worden bijgeplaatst). Graag een duidelijke indicatie van kosten, met voorrijkosten, uren en mogelijk materiaal. Ik hoor graag van u.