Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor staande lamp laten repareren:

Staande lamp laten repareren

Staande lamp, 4x halogeen verticaal. Vloerschakelaar/ dimmer. Bovenste lampje is er spontaan mee gestopt. Kan lamp brengen ter reparatie.
Onze klant uit Papendrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor staande lamp laten repareren uit heel Nederland:

Vervangen van dimmer en wand contactdoos

Wandcontactdoos dimmer voor hallogeen lamp kapot. Doorgebrand, dan vervangen van lampjes (hallogeen)in keukenspotjes, Snoer vervangen van kleine staande lamp.

Sanitair laten vervangen

Ik wil graag een staande toiletpot laten vervangen, een wastafeltje, een lamp vervangen en een rolhouder vervangen en plaatsen. Er is geen leidingwerk nodig.

Staande lamp repareren

De lamp (op drie hoge poten) is omgevallen en de kap is afgebroken van de staander.

Diverse klussen

Loodgieter/elektricien/schilder/timmerman-offerte graag per mail! Paar klusjes:graag per specialiteit gespecificeerde all in prijs. Elektra: reparatie c.q. vervanging van de trekschakelaar badkamer plus reparatie (bestel ontbrekend melkglaasje) c.q. vervanging plafondspot halogeen+voet staande lamp los loodgieter: keukenkraan (1 handel+uittrekdeel) draait niet meer in voet+ ontstoppen wastafel schilder: stuc rand wand badkamer+schilderen+2 deuren/2 sponningen lakken+2 mtr latex wand zolder timmerman: nieuwe buiten keukendorpel (verrot)+stukjes vervangen deur schuur/paal aannemer/: schuurraam kapot en kozijn verrot en ingezakt : nieuw

Tuinverlichting aanleggen en aansluiten

Onze achtertuin in Hedel moet na 3 jaar nog steeds voorzien worden van verlichting. We hebben bij de aanleg al een basis gelegd door kabels onder het terras door te trekken en een stopcontact in de tuin te plaatsen. We hebben wel al wat verlichting aangeschaft; een staande lamp en 3 spots.

Kapotte staande lamp repareren

De lamp is niet meer aan / uit en dimbaar te bedienen dmv aanraking.

Kapotte buitenlamp met sensor vervangen

Ik heb een vakantiewoning en daar heb ik drie buitenlampen. Met het voetballen heeft mijn zoon 1 lamp kapot gemaakt. Ik wil die graag laten vervangen met een staande buitenlamp met sensor en stopcontact.

Buitenverlichting aansluiten

Ik wil graag in de tuin: - 2 staande tuinlampen met bewegingssensor aansluiten - bij overkapping tuinhuisje 2 lampen op 1 schakelaar en bij zelfde punt nog een 3e lamp met bewegingsensor - in tuinhuis een lamp met schakelaar De kabels, 3 aderig, zijn al gelegd, er zijn geen kabels met zwarte draad, pvc buizen en beugels. Het gaat dus vooral om monteren van kabels in dozen, schakelaars en contactdozen.

Lampen repareren

1 hout- en metalen staande lamp met 2-verdiepingen tafeltje is uit de jaren dertig (denk ik) en komt van een Berlijnse zolder. De kap is smoezelig, de schroef voor de fitting is versleten, het fineer van het tafeltje krijgt craquelé. Misschien is hij aan zijn eind. 1 andere staande lamp, gekocht rond 1990, helemaal metaal, gaat moeilijk aan en uit en wiebelt aan de voet. Dat is een kwestie van goed gereedschap dat ik niet heb

Staande lamp laten repareren

Ik huur een gemeubileerd appartement waar een heel dure staande schemerlamp staat. Die lamp doet het niet meer en wil ik laten herstellen.

Partners

Partners van Casius