Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Ossenwaard te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Ossenwaard heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Ossenwaard u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Ossenwaard of directe omgeving.


Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Ossenwaard bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: nieuwbouw pand 70 units voorzien van meterkasten en verlichting, elektra compleet vernieuwen vloerverwarming realiseren en cv vervangen, vervangen elektra, vervangen complete elektra en groepenkast, elektra in nieuwbouwwoning aanleggen, vervangen elektra, aardpen slaan, groepskast vervangen, vervangen elektra + elektrische boiler, vervangen oude elektra bedrading en nieuwe groepenkast plaatsen, complete vervanging alle elektraleidingen en groepenkast, elektra vervangen, stoppenkast vervangen, 2 extra stroomgroepen en leidingen aanleggen, groepenkast verzwaren van 1 naar 3 fase en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Ossenwaard staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Ossenwaard:

2 fasen perilex aansluiting keuken realiseren

Ik wil van gas overgaan naar inductie koken. Er moet een perilex aansluiting gemaakt worden. Leidingen zijn al gereed. Mogelijk moet de meterkast ook worden aangepast. Kunt u mij een offerte sturen.

Enkele stopcontacten plaatsen

Plaatsen van twee of drie extra stopcontacten voordat de nieuwe keuken komt. Dat zal ergens in maart zijn.

Coax kabel trekken

Ben onlangs verhuist. Monteur van Ziggo langs geweest omdat ik in mijn nieuwe appartement geen TV-signaal kon ontvangen. Blijkt er geen coax kabel te liggen tussen meterkast en woonkamer en tussen meterkast en slaapkamer. Wil graag coax c9 kabel getrokken hebben (waarna Ziggo weer de aansluiting verzorgt). We hebben nu glasvezel van KPN, maar dat kunnen we niet gebruiken. Er zal iets van 15 meter kabel aangelegd moeten worden.

Inductie fornuis aansluiting

Ik heb een nieuwe inductie fornuis gekocht maar we hebben geen stopcontact in de keuken die geschikt zijn voor dit inductie fornuis, graag een perilex Er moet ook een nieuwe groep.

Meterkast verplaatsen

Wij willen de meterkast verplaatsen, daarnaast ook de gas en elektriciteit. Het zal gaan om ongeveer 1 of 2 meter.

Krachtstroom voor inductie

Krachtstroom voor inductie kookplaat aanleggen voor nieuwe keuken. In de bijlage huidige situatie. Er moet een nieuwe groep aangemaakt worden. Graag verneem ik wat de mogelijkheden zijn.

Meterkast vervangen (1 fase naar 3 fase) ivm aanleg zonnepanelen

Ik wil mijn huidige groepenkast laten vervangen ivm de aanleg van zonnepanelen. Op dit moment is er een groepenkast aanwezig met 7 groepen, 2 aardlekschakelaars en een beltrafo. Dit alles is aangesloten op 1 hoofdzekering van 40A. Ivm de aanleg van 16-18 zonnepanelen en in de nabij toekomst electrisch koken en mogelijk een elektrische auto, willen we de aansluiting laten verzwaren naar 3x25A. Voordat we dat kunnen aanvragen bij de netbeheerder moet de meterkast vervangen worden. Van de nieuwe groepenkast verwachten we: - min. 8 groepen - kookgroep (nog geen kookplaat aanwezig) - beltrafo (8V, 1A) - in de toekomst voldoende ruimte voor aansluiten laadpaal en mogelijk warmtepomp Bijgaande foto's van de huidige meterkast. De installateur van de zonnepanelen zegt een 9 groeps stoppenkast voor 800 euro te installeren. Kan dit bij jullie goedkoper?

Aarden van de woning

Een aardpen slaan en de aardedraad via een RVS opbouw goot/strip van ongeveer 1 meter het gebouw in ter hoogte van de slaapkamer. De aardedraad via een opbouw goot in de slaapkamer naar de meterkast brengen. In de meterkast dient de gasleiding en meterkast aangesloten worden op de aarding. - Vervangen groepenkast. - Waterleiding badkamer aarden vanaf de meterkast via een goot of boven het plafond. - Centraal aardpunt (CAP) maken onder de CV ketel in de kelder.

Extra groep aansluiten

Extra groep aansluiten doormiddel van groep schakelaar met aardlek beveiliging. 1 groep in meterkast nu niet in gebruik

10 stopcontacten verplaatsen

In mijn mijn huis zitten alle stopcontacten redelijk hoog en steken uit de muur, zie foto. Ik wil ze graag onderaan de muur en ‘in’ de muur. Het gaat in het totaal om 10 stopcontacten.

Ledverlichting met bewegingssensoren in portieken van twee VvE's plaatsen

Ik stuur u dit bericht namens 2 VvE's. Wij hebben 2 portieken die momenteel verlicht worden door Lichtservice. Dit abonnement wordt echter beëindigd. Nu zijn wij op zoek naar een bedrijf die een Led-lamp met bewegingssensor kan plaatsen, die aangesloten is op een stroompunt van een van de bewoners. Ik verneem graag van u of en wat u hierin voor ons kunt betekenen. Met vriendelijke groet,

Automatisch slot en deurbel laten installeren

Op mijn bedrijfspand wil ik graag het bovengenoemde laten installeren, nu is het zo dat wij boven op kantoor niet in de gaten hebben wie er binnenkomt, dus graag een bel en een automatisch slot die op afstand te openen is. Het is de bedoeling dat het een intercom wordt graag leveren en instaleren.

Vervangen oude elektra bedrading en nieuwe groepenkast plaatsen

Ik ben benieuwd wat het vernieuwen van de elektra bedrading in mijn oude huis (ongeveer) kost, plus het aanleggen van nieuwe groepen. Nu heb ik er vier en wil er graag 6+? (Indien mogelijk), plus de draden voorbereiden op de later geplande klus van het naar beneden brengen van de stopcontacten. Hoor jullie graag.

Complete vervanging alle elektraleidingen en groepenkast

Ivm aankoop huis met verouderde electra, willen we alles opnieuw aanleggen. Nieuwe meterkast, nieuwe stopcontacten, nieuwe kabels (in de wanden) en nieuwe lichtpunten. Graag advies over opzet. Appartement is 115m2 groot op 2 verdiepingen. Aanvang werkzaamheden is flexibel, bij voorkeur waarschijnlijk ergens in april.

Wasmachine aansluiten op trekschakelaar

nieuwe wasmachine aansluiten op trekschakelaar. De stekkersnoer van de nieuwe wasmachine is niet lang genoeg om die in de trekschakelaar te doen, dus moet (volgens mij) ook het snoer vervangen worden zodat hij vanaf de wasmachine rechtstreeks de trekschakelaar in gaat.

Elektra vervangen

In onze jaren 60 woning moet de elektrische installatie worden getest en waarschijnlijk op veel plekken vervangen. Het gaat om een woning met 7 kamers. Deze klus zou ik graag op korte termijn uit laten voeren voor een vaste prijs. Het plafond van de woonkamer ligt er uit zodat een groot deel goed bereikbaar is.

Vervangen complete elektra en groepenkast

Vervangen en uitbreiden van de groepenkast in een woning uit 1955. De kast bestaat uit 4 zekeringen zonder aardlekschakelaar en vervangen worden door een moderne groepenkast, die ook is geschikt voor een inductie kookplaat. Ook moet de bedrading worden vernieuwd, deze loopt nu in koperen buizen tussen de houten verdiepingsvloeren en op plaatsen buiten de muur, dit moet worden ingefreesd en ik wil er meer stopcontacten bij.

2 extra stroomgroepen en leidingen aanleggen

2 extra stroomgroepen aanleggen en doortrekken naar gewenste plek (1 zelfde etage, andere 1 etage naar beneden)

Vernieuwen/verplaatsen stopcontact

Graag wil ik een stopcontact vernieuwd of verplaatst hebben. Ik woon in Den Haag. Ik ontvang graag uw offerte.

Aardpen /aardlekschakelaar en meterkast aanpassen

Appartement op de 6de top etage, aarding momenteel via waterleiding, maar ik wil 3 fasen in de woning en wil de aarde in de woning graag via een aardpen. Ik weet niet of de buren onder mij aarde hebben en of hier iets mee gedaan kan worden. Ook wil ik weten hoeveel het kost om mijn 1 fase groepenkast die pas 4 maanden oud is overzetten naar een 3 fase groepenkast met 3 aardlekken en 10 groepen.

Groepenkast uitbreiden

De groepenkast moet worden uitgebreid. Ik heb maar 2 groepen. Dit is te weinig. Ik krijg een andere keuken met vaatwasser en inductie, dus er zullen 2 groepen bij moeten komen.

aanleg krachtstroom

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het laten aanpassen van de meterkast ter voorbereiding van het verhogen van het vermogen (3×25A) t.b.v. een inductie kookplaat. En een perilex aansluiting zal gerealiseerd moeten worden. De installatie moet gebeuren door een erkend installateur. Ik ontvang graag een gespecificeerde offerte (materialen, manuren). In de bijlage zijn een aantal foto's van de meterkast toegevoegd.

Stopcontact voor vaatwasmachine realiseren

Stopcontact voor vaatwasmachine in de keuken plaatsen.

Groepenkast vervangen

Graag wil ik mijn groepenkast laten vervangen. Het gaat om 10 groepen en 3 aardlekschakelaars.

Aardlek/doos vervangen/kabel trekken

Hierbij de werkzaamheden en fotos. Meterkast: 1. Doos rond zekeringen opnieuw aanleggen, huidige doos is niet origineel en zit niet goed vast. Image 2. Drie stekkers aanleggen in meterkast 3. Aardlek aanleggen, er is een aarde aanwezig maar nog geen aardlek 4. Kroonsteentje verwijderen (zie foto), betreft een fase draad maar de vorige bewoner heeft de aarde draad gebruikt. Image Badkamer: 1. Kabel trekken van lamp naar ventilator gat zodat deze samen met de lamp aan/uit gaat 2. Aardkabel van schakelaar doortrekken naar lamp en ventilator