Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor een aardpen in de meterkast slaan en aansluiten:

Een aardpen in de meterkast slaan en aansluiten

Ik zoek een elektricien die een aardpen kan slaan in mijn meterkast. De pen dient vervolgens ook te worden aangesloten.
Onze klant uit Nootdorp (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een aardpen in de meterkast slaan en aansluiten uit heel Nederland:

Aardpen slaan

Aardpen slaan t.b.v. nieuwe meterkast in garage voor plaatsing laadpaal voor een elektrische auto.

Aardpen in nieuwbouwwoning slaan en meterkast voorbereiden

Voor een nieuwbouwwoning in Neede wil ik de meterkast voorbereiden op een definitieve elektriciteit aansluiting. De werkzaamheden betreffen in ieder geval het slaan van de aardpen en de aansluiting op aardrail en groepenkast. De definitieve aansluiting is bij Liander aangevraagd voor week 40. Aardlekschakelaar zal aanwezig zijn, grondsoort is zand.

Aardpen slaan en aansluiten

Ik wil een aardpen slaan en laten aansluiten. Dit wil ik of in de meterkast of voor mijn huis (eigen grond). Buis van de meterkast naar buiten is aanwezig. De grondsoort is tot 8 meter diep afwisselend van klei en zand. Er zijn een stuk of 4 aardlekschakelaars aanwezig, deze zijn wel in gebruik. In de meterkast zijn 12 groepen aanwezig, per 3 is er een aardlekschakelaar. Hoe diep het geslagen moet worden, heb ik geen idee van.

Aardpen slaan voor bouwaansluiting en nieuwbouw woning

Voor de nieuwbouw van onze woning wordt in de week van 9 tot 13 september een bouwaansluiting gerealiseerd. Hiervoor willen we een aardpen laten slaan die later ook op de meterkast van de woning aangesloten kan worden. We bouwen naast de huidige bebouwing ( dat later gesloopt zal worden). Er is gewoon elektriciteit/ water aanwezig in de nabijheid. Graag verneem ik wie een aardpen kan slaan in de eerste week van september en wat de kosten hiervan zijn. Huidige grondsoort is zand, er is geen bruikbare aardlekschakelaar aanwezig.

Aardpen slaan

Er moet een klus gebeuren, namelijk het slaan van een aardpen tbv meterkast woning.

Aardpen slaan

Slaan van aardpen inclusief aansluiten in meterkast.

Een aardpen slaan en aansluiten op de huisinstallatie

Ik zoek een elektricien die een aardpen kan slaan en huisinstallatie aarding hierop kan aan sluiten. De meterkast bevindt zich naast de kruipruimte, maar in verband met leidingen denk ik dat de pen buitenshuis geplaatst moet worden.

Aardpen slaan

Aardpen slaan in woning tbv meterkast. Kan in woning (wordt op dit moment gerenoveerd). Begane grond is nog zand.

Aardpen slaan

We willen graag een aardpen laten slaan. We hebben een nieuwe meterkast met 3 nieuwe aardlekschakelaars laten aanleggen maar er leek geen aardpen te zijn na een weerstand-meting in de grond. We hebben een eigen tuin waar de aardpen eventueel in geslagen kan worden.

Aardpen installeren

Wij hebben nieuw meterkast/aansluiting die geïnstalleerd is door Stedin en daarvoor moeten wij een aardpen van 25 mm2 installeren.

Partners

Partners van Casius