Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor een aardpen in de meterkast slaan en aansluiten:

Een aardpen in de meterkast slaan en aansluiten

Ik zoek een elektricien die een aardpen kan slaan in mijn meterkast. De pen dient vervolgens ook te worden aangesloten.
Onze klant uit Nootdorp (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een aardpen in de meterkast slaan en aansluiten uit heel Nederland:

Vervangen elektra in gehele woning en 3-fase groepenkast met 9 groepen aanleggen

Het gaat om het vervangen van de elektra in de gehele woning en het vervangen van de 1-fase groepenkast in de meterkast naar een 3-fase met 9 groepen. De huidige meterkast heeft geen aardlekschakelaar. Waarschijnlijk is dan ook een aardpen nodig. Waar deze geslagen moet worden en hoe diep weet ik niet, net als het grondsoort. Daar ontvang ik graag advies over. Vanaf januari graag beginnen.

Aardpen inslaan

De gehele woning is 6 maanden terug gerenoveerd. Daarbij is alles thuis ‘geaard’. Alleen heeft mijn aannemer kennelijk de bron van de ‘aarde’ niet kunnen vinden. Er moet dus denk ik een aardpen ingeslagen worden. De meterkast is ook helemaal vervangen. Zie in de bijlage een foto van hoe het geaard is, alleen die grijze draad gaat nergens naartoe.

Aardpen slaan

Betreft het slaan en leveren van een aardpen direct voor garagebox. Aansluiten in meterkast doe ik zelf.

Aardpen slaan

Huidige aarding is op de waterleiding. Wij willen deze met een aardpen laten uitvoeren (blijkbaar al langer verplicht). De meterkast is al geheel vernieuwd en daarin zit een aardingsblok. Maar deze is nu met een vernikkelde aardkabel naar de waterleiding geaard. Ik weet niet welke grondsoort wij hebben, ook niet hoe diep de aardpen moet geslagen worden. De hele straat heeft waarschijnlijk hetzelfde probleem. Ik heb nu met 3 buren contact gehad, maar misschien hebben alle 36 het wel nodig.

aardpen slaan

Ik heb een oud huis gekocht en heb zelf de meterkast aangelegd maar de aardpen mist. Ik zou graag deze willen laten zetten. Ik moet ook bij liander de aansluiting laten aansluiten van 1 groep situatie naar een 8 groepen situatie. graag uw visie op de situatie of ik iets heb gemist natuurlijk. Aardlekschakelaar is aanwezig.

Aaanbrengen aardpen en doormeten

Ik wil graag een aardpen aanbrengen en een aardedraad (lengte 6 meter) aansluiten in meterkast. Aardlekschakelaar is aanwezig.

Aardstek of aardpen slaan

Graag laat ik een aardstek of aardpen voor een winkel en een woning slaan. De woning zit boven de winkel, dat is momenteel 1 pand, wellicht dat dit wordt gescheiden. Ik ga de meterkast vervangen, maar daarvoor moet eerst de aarding goed zijn. Ik zal zelf een 15 mm kwadraat koperdraad van de meterkast naar het punt waar de aardpen moet komen. De aardpen moet tussen een paar tegels komen, deze zal ik zelf weghalen. Er zit een laagje zand, maar ik weet niet wat eronder zit.

AARDPEN SLAAN

Er moet een aardpen geslagen worden. Er is al een volledig nieuwe meterkast aanwezig. Graag ontvang ik een offerte.

Vervangen elektra

Ik zoek een vakman voor de volgende werkzaamheden -Aardpen slaan -Nieuwe groepenkast (11 groepen) aanschaffen en plaatsen -Perilex naar keuken voor inductiekoken -Elektradraden benedenverdieping doormeten/vervangen/omlabelen -nieuwe draad naar centrale punten slaapkamers (cerntraaldoos 3x) nieuwe draad naar centraal punt zolder. Vanaf de centrale punten in de slaapkamers maak ik zelf de rest van de elektrapunten / schakelpunten. Badkamer elektra is reeds gedaan. Aardlekschakelaar is niet aanwezig, kruipruimte wel. Afstand meterkast naar kookplaat is 3,5 meter

Aardpen laten slaan

Ik weet niet of er een Aardpen in fundering zit. Onze aannemer is namelijk halverwege de werkzaamhede gestopt. ik ben opzoek naar een partij die dit kan controleren, indien niet, dan een Aardpen slaan en meterkast verbinden aan een Aardpen met een aardingsdraad.

Partners

Partners van Casius