Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor extra groepen plaatsen en wandcontactdozen verleggen:

Extra groepen plaatsen en wandcontactdozen verleggen

Graag voor de eerste week van juli 2018 willen wij een elektricien die ons kan voorzien van: - 2 extra groepen in de meterkast in verband met een bestelde keuken. - het verleggen van twee wandcontactdozen. Over 1-2 weken krijgen wij het leidingschema van het bedrijf dat onze keuken gaat monteren.
Onze klant uit Nootdorp (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor extra groepen plaatsen en wandcontactdozen verleggen uit heel Nederland:

Groepenkast met waterschade vervangen

Vanwege waterschade is de groepenkast gaan smelten/ heeft kortsluiting veroorzaakt. Door te laten drogen is dit tijdelijk opgelost maar vervanging is nodig. Het betreft een 4 groepen meterkast met ouderwetse stoppen. Hoeveel fasen hij heeft weet ik niet. Ik zou graag een offerte ontvangen voor een nieuwe meterkast incl. Plaatsen, waarbij ook een advies wordt uitgebracht hoeveel groepen/fasen voor mij interessant zijn en waarom.

Nieuwe groepen met aardlek plaatsen

Voor de tuinverlichting en de droogautomaat worden aparte kabels van uit de meterkast naar de garage gebracht en aangesloten in de meterkast op nieuw te plaatsen eindgroepen voorzien van aardlekbeveiliging. Materiaal: • 15 meter Draka vult 3 x 2,5 mm2 • 1 lengte polyvolt elektrabuis 3? 4 • 2 Hager eindgroepen ADA916 • Hager montage materiaal meterkast

Keuken voorbereiding

Voor het plaatsen van een nieuwe keuken dient het volgende te gebeuren: Vervangen van stoppenkast Extra groepen plaatsen Verleggen leiding volgens aansluitplan.

Elektra in huis laten vervangen

Ik sta op het punt een woning te kopen. Om een inschatting te maken van de kosten voor verbouwing zou ik graag een offerte ontvangen waarin is meegenomen: - aanleggen van aardlekschakelaar in meterkast - plaatsen van 1 of 2 extra groepen (huidig zijn er 3) in meterkast - aanleggen van geaarde elektra en stopcontacten in het huis (gemiddeld rijtjeshuis met 3 verdiepingen) Ik hoop spoedig van u te horen. Bedankt

Extra aardlekschakelaars plaatsen

Aanpassen meterkast Nu 10 groepen, 1 aardlek. Moet naar 10 groepen, 3 aardlekschakelaars

Meterkast vernieuwen en uitbreiden

De meterkast willen wij laten vervangen inclusief 10 groepen in verband met het plaatsen van een nieuwe keuken.

Nieuwe groepenkast plaatsen

Ik laat de netbeheerder mijn huisaansluiting vervangen van 1x 40A naar 3x25A i.v.m. een nieuw fornuis (11,5kw). Graag ontvang ik een offerte voor een nieuwe 3-fase groepenkast met krachtgroep, kookgroep, en 8 verlichtings/wcd groepen. Dit alles inclusief aansluiten. (eventueel heb ik nog een nieuwe groepenkast liggen met 5x hager ADA 916G-B16, 1x hager MBN625E-B25, om te gebruiken)

Aardelektrode plaatsen

Er is een groepenkast met 8 groepen en 2 aardlekschakelaars aanwezig, deze is technisch gekeurd en goedbevonden. Hier dient nog aardelektrode te worden geplaatst.

Groepenkast uitbreiden

In verband met het plaatsen nieuwe keuken en het verbouwen schuur moet de groepen kast uitgebreid worden. Ik weet nog niet precies hoeveel groepen ik nodig zal hebben. Graag maak ik een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken.

Extra groepenkast plaatsen

Extra groepenkast plaatsen en extra stopcontact in keuken. Appartement circa 45 m2. Momenteel 3 groepen aanwezig.

Partners

Partners van Casius