Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Nootdorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Nootdorp heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Nootdorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Nootdorp of directe omgeving.

196 klanten uit Nootdorp bevelen een bij Casius in Nootdorp aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Nootdorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra installatie gehele woning, vervangen groepenkasten, armateur en bekabeling laten aanleggen, vervangen elektra in gehele woning en 3-fase groepenkast met 9 groepen aanleggen, uitbreiden meterkast, tl armaturen vervangen naar LED panelen, nieuwe groepenkast en vernieuwen complete bedrading, tuinverlichting aanleggen, vervangen electra, extra 2 fase groep meterkast, vervangen complete elektra, vervangen elektra hele huis, aanleg stopcontact voor elektrische auto, video intercom installatie vervangen voor een appartementencomplex, inductiefornuis aansluiten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Nootdorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Nootdorp:

Groepen + Krachtstroom aanleggen

ik wil graag krachtstroom aanleggen in garage , inclusief 3 contactpunten. Ook 2 gewone groepen aanleggen tbv toekomstige airco en machines in garage. Afstand van meterkast naar garage is ongeveer 2 meter.

Een aardpen in de meterkast slaan en aansluiten

Ik zoek een elektricien die een aardpen kan slaan in mijn meterkast. De pen dient vervolgens ook te worden aangesloten.

Mantelbuis elektra aanleggen aansluiting Stedin

Plaatsen van een mantelbuis voor elektra (3x25A), door fundering via kruipruimte, van straat naar meterkast (in Nootdorp). Tevens zorgen voor een "put" waar Stedin de aansluiting kan realiseren. 50cm onder maaiveld, 100cm vanaf buitenmuur. Lengte buis circa 2,5-3,0 meter. Mantelbuis moet voldoen aan vereisten Stedin (er wordt vanuit gegaan dat u hiermee bekend bent, document aanwezig). Foto's laten oude/huidige situatie zien. Tevens ervoor zorgen dat huidige bestrating (klinkers) netjes wordt weggehaald en, na afloop werkzaamheden Stedin, op een nader af te spreken tijdstip, netjes worden teruggelegd wordt inclusief dichten "put". Prijsopgave inclusief materiaal en BTW. Het werk dient z.s.m. te worden uitgevoerd.

Extra groepen plaatsen en wandcontactdozen verleggen

Graag voor de eerste week van juli 2018 willen wij een elektricien die ons kan voorzien van: - 2 extra groepen in de meterkast in verband met een bestelde keuken. - het verleggen van twee wandcontactdozen. Over 1-2 weken krijgen wij het leidingschema van het bedrijf dat onze keuken gaat monteren.

Tuinverlichting repareren

Onlangs bij de storm is een bank uit onze tuin op onze tuinverlichting terecht gekomen waardoor de tuinverlichting niet meer werkt. Dit hebben we voorgelegd aan onze verzekering. Voor deze verzekering hebben we een offerte nodig om voor vergoeding in aanmerking te komen. Daarnaast willen we uiteraard graag dat de tuinverlichting gerepareerd wordt.

Extra groep maken

Vanwege de installatie van een stoomdouchecabine (3kW max) is er een aparte groep nodig en contactpunt in de doucheruimte (1e verdieping met meterkast begane grond). Meterkast is van 2008. Volgens mij is er al een niet gebruikte schakelgroep nummer 2 of 4 want ik merk er geen stroomverbruik van.

Groepenkast vervangen

Het betreft het vervangen van de huidige groepenkast met 10 groepen en 1 aardlek voor 1 of meer groepen met automatische groepen en voldoende aardlekschakelaars. Daarnaast extra groep plaatsen of groep uitbreiden ten gevolge van een perilex aansluiting voor een inductiekookplaat.

Fagor inductiekookplaat repareren

Pitten doen het niet meer bij het knopje aan en uitzetten hoor je nog wel een piep toontje of dubbel toontje maar pitten doen niets meer eerder als deze klacht gehad en is toen een zekering vernieuwd als dit weer het geval is wat kost dit dan om te laten repareren

Aanleggen extra stopcontact

In de woonkamer willen wij een extra stopcontact, tussen de keuken en einde van de kamer. Ongeveer drie meten verder zitten wel al twee keer een dubbele stopcontact.

Buitenstopcontact aan laten leggen

Er moet een buitenstopcontact worden aangelegd om een elektrische auto op te laden. Een gewoon 220V stopcontact, bij voorkeur schakelbaar aan de binnenkant. Hij kan aan het huis bevestigd worden. Aan de binnenkant zit stroom.

Stroomgroep aanleggen voor een bubbelbad

1. Stroomgroep aanleggen ten behoeve van een bubbelbad. 2. Type woning: rijtjeswoning 3. Elektriciteitskast: voordeur links. 4. Badkamer op de eerste verdieping. 5. Positie badkamer: boven elektriciteitskast. 6. Aanwezig thuis voor uitvoering: elke vrijdag en donderdag tot 12.00. 7. Indien offerte voorwaardelijk akkoord graag eerst een bezichtiging in plaats van een uitvoering.

Aardpen slaan

Ik ben er achter gekomen dat na vervanging van de watermeter nu blijkt dat de watermeter aangesloten zit aan een van buiten komende buthyleen slang gemonteerd zit, dus ik vrees dat mijn huidige installatie niet geaard is en er waarschijnlijk een aardpen geslagen moet worden. Gaarne uw advies. Ik heb een oude bungalow, die is 25 jaar oud.

Fagor inductiekookplaat repareren

Twee hitte bronnen links doen het niet gekeken zwart verbrande plek op printplaat kunt u mij vertellen wat dit zou kunnen gaan kosten.

UTP-kabels laten trekken

Graag wil ik naar de woonkamer, naar de zolder en naar twee slaapkamers UTP kabels type CAT6A laten trekken. Deze moeten uitkomen in de meterkast. Ik schaf zelf het patchpaneel aan. De kabels moeten wel aangesloten worden op het patchpaneel, de rest doe ik zelf. Er is naar een slaapkamer een leiding waar nu nog een COAX doorheen loopt. In de woonkamer zit ook een niet gebruikte COAX-aansluiting.

Nieuwe groepenkast installeren en aansluiten

Groepenkast met zeven of negen groepen is nieuw, nog niet aangesloten. Alle leidingen liggen klaar. Alleen installeren en aansluiten. Er hoeft geen leidingwerk getrokken te worden. Hoeveel gaat mij dit kosten, hoe lang duurt dit en wanneer kunnen jullie komen?

UTP kabel laten trekken

Ik heb een vraag. ik wil een utp kabel laten trekken vanuit de meterkast naar mn woonkamer of dat ik zelf de kabel trek en dat jullie de stekkers cq aansluiting monteren wat zijn hier de kosten voor??

Dubbel stopcontact plaatsen in de meterkast

Plaatsen van een dubbel stopcontact in meterkast voor modum internet

Televisie verplaatsen en computerkabel doortrekken

Momenteel is er een tv-kabel doorgetrokken over de zolder naar de slaapkamer waar tv aan de muur is bevestigd. Nu willen wij deze tv verwijderen en de tv laten ophangen in een andere kamer op dezelfde verdieping als de slaapkamer, waar de kabel naartoe moet worden getrokken. Graag ook een offerte voor het doortrekken van een computerkabel naar zolder uit meterkast of doortrekken vanuit kamer onder zolderkamer.

Kroonluchter ophangen

Kroonluchter ophangen in hal van ons huis. Steiger nodig. Aansluitingen aanwezig, het gaat om montage. Het is 4 a 5 meter hoog.

Audio en tv heraansluiten

heraansluiten tv en surondsysteen

Lamp ophangen

Er moet een hanglamp opgehangen worden in een hoge hal. Hoogte is circa 5 meter.

Stoppenkast vervangen

In verband met de aanschaf van een nieuwe keuken is het noodzakelijk om extra groepen in onze stoppenkast te creëren. Omdat wij nog 'ouderwetse' stoppen hebben willen wij gelijk de gehele stoppenkast vervangen. Totaal hebben wij ten minste 8 á 9 groepen nodig en een beltrafo. (twee voor inductie koken en twee voor overige keuken apparatuur)We vinden het ook prettig een hoofdschakelaar te hebben en uiteraard de noodzakelijke aardlekschakelaars.

Kortsluiting oplossen (waarschijnlijk in vloerwarming)

In dezelfde groep van de meterkast is in een week tijd 4 keer de stroom uit gegaan. We dachten aan kortsluiting en hebben geprobeerd dingen uit te sluiten door b.v. een verlengblok weg te halen en daarna alle apparaten die op dezelfde groep staan één voor één weer aan te sluiten. Vier dagen ging het goed en vandaag was de stroom er weer af. De stekker van de pomp van de vloerverwarming hebben we eruit gehaald en de groep weer aan gezet. Dat ging goed. Toen de stekker van de pomp van de vloerverwarming weer in het stopcontact gestoken en we hoorden een klap en zagen een flinke vonk bij de vloerverwarmingsunit. Op dit moment is de bewuste groep weer aan, maar zonder de vloerverwarming.

Keramisc fornuis bevestiging

Keramisch fornuis moet stekker en voeddingskabel aan bevestigd worden.

Installeren van draadloos alarmsysteem ...

Installeren van draadloos alarmsysteem type Elro HA68S, inclusief plaatsen buiten alarmlicht (loze leiding al aanwezig). Unit in meterkast. Lichtpunt buiten op ongeveer 7 meter hoogte.