Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Noordwijkerhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Noordwijkerhout heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Noordwijkerhout u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Noordwijkerhout of directe omgeving.

79 klanten uit Noordwijkerhout bevelen een bij Casius in Noordwijkerhout aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Noordwijkerhout bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen van alle electra en nieuwe meterkast plaatsen, meterkasten plaatsen in vakantiewoningen, volledige elektra vernieuwen inclusief meterkast, electra bij verbouwing, meterkast verplaatsen, vervangen electra en nieuwe stoppenkast, nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen, aanbrengen en verplaatsen electra, aanleggen tuinverlichting en waterdichte dubbele stekkerdoos, vervangen van electra, vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie, vervangen koperen buizen elektra, vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw, uitbreiden groepenkast met kookgroep, meterkast verplaatsen incl vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Noordwijkerhout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Noordwijkerhout:

Slaan aardpen

Slaan van aardpen in woonhuis, 30 cm diep. Wij vernemen graag wat de kosten bedragen.

Vervangen meterkast

Ik heb een meterkast met stoppen en tegenwoordig heeft haast iedereen van die handige meterkasten zonder stoppen. Ik weet ook nooit welke stop springt en gedoe met vervangen. Ik heb 6 stoppen en bij indertijd nieuwe apparaten in de keuken zoals vaatwasser en inductie, 3 modernere groepen erbij. Graag zou ik van de stoppen af willen, maar ik weet niet wat voor meterkast dit is. Graag zou ik in de nieuwe meterkast ook weer een aansluiting voor inductie willen hebben. De oude stoppen kan ik zelf afvoeren.

Groepenkast uitbreiden

Voor het koken met inductiekookplaat de groepenkast uitbreiden.

Huisaansluiting verzwaren van 1 x fase 25 A naar 3 x fase 25A

Wij willen in verband met een zwaardere kookplaat en toekomstige ontwikkelingen de huisaansluiting verzwaren. Op dit moment hebben wij 1 x fase 25 A, deze willen wij veranderen naar 3 x fase 25A. De offerte zien wij graag inclusief het leveren en aansluiten van perilex.

Oude (HHH)Groepenkast NEN1010 maken incl. aardlekschakelaars

Ik heb een oude stoppenkast en omdat ik zonnecellen op mijn dak ga krijgen moet er een groep bijgeplaatst worden. Ik ontvang graag een offerte,

Aarde laten slaan

Graag ontvang ik een indicatie voor het slaan van aarde bij 2 woningen naast elkaar.

Aardpen slaan

Er wordt door Liander een nieuwe meterkast geplaatst bij onze woonboot. Daarbij moet een aardpen worden geslagen. Daarom ben ik op zoek naar een vakman die een offerte voor me maakt.

Vervangen van meterkast

Ik wil mijn oude meterkast vervangen door een nieuwe en ontvang hiervoor graag een prijsindicatie.

Elektra in casco woning aanleggen

Elektra in gehele casco woning van 200 m2 aanleggen.

Aardingspen slaan

Aardpen slaan. Op 2 verschillende adressen.

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan.

Extra groep voor inductie

Ten behoeve van een installatie van een inductie kookplaat (7400 W totale aansluitwaarde) moet een extra groep geïnstalleerd worden.

Aardpen slaan in zandgrond

Aardpen slaan. Zandgrond/oud duin volledig vloervrije situatie dus zo gepiept.

Sleuf in betonnen muur voor TV-kabels

Ik wil graag een sleuf van ongeveer 5 cm breed en 5 cm. Diep van ong. 40 cm. Lang in een betonnen muur. Wat kost dit? Evt. Daarna een pvc pijp er in. En dicht stuken.

Kabels infrezen in een betonnen wand

Wij willen graag een sleuf laten frezen in een betonnen wand in onze woonkamer voor het wegwerken van televisiekabels. Het gaat om een sleuf van 100 cm lang en 5 cm diep. Het betreft een nieuwbouwwoning. We willen het werk graag op korte termijn laten verzorgen.

Nieuwe aardpen slaan

In het huis van mijn schoonmoeder is de aardpen in de meterkast precies boven de grond afgebroken. De aarddraad en klem zijn nog aanwezig. Er zou dus alleen een nieuwe pen geslagen moeten worden. Ik kan eventueel foto's opsturen. U kunt mij ook bellen op onderstaand nummer. Bij voorbaat dank.

UTP-kabels leggen

Ik wil graag vanuit de meterkast UTP bekabeling laten doortrekken naar alle ruimtes in mijn woning. Het gaat om een woningen met 3 verdiepingen. Er zijn op dit moment geen loze leidingen beschikbaar.

Vervanging of uitbreiden van de stoppenkast

Het gaat om de stoppenkast. Deze moet van 5 naar 7 groepen. Momenteel is er 1 groep van 380v. Deze zou eventueel mogen vervallen, wat het beste is. half juli krijgen we een nieuwe keuken en in plaat van een elektrische kookplaat krijgen we een inductiekookplaat.

Stekkerdozen plaatsen

Wij willen een offerte aanvragen voor 2 stekkerdozen te plaatsen, het moet geaard worden. Bij de CV-ketel moet een dubbel stopcontact komen, dit is nu een enkele. Vervolgens de elektra doortrekken naar de slaapkamer, zodat daar een ijskast kan worden geplaatst.

Het plaatsen van 6 zonnepanelen

Het plaatsen van 6 zonnepanelen van 235 Wp. Op het dak op de tweede verdieping. Aansluiten op electriciteitsmeter.

Elektra aansluiting in garagebox

Ik heb een garagebox waarin ik een 230V aansluiting wil hebben. Er is niets aanwezig. Uiteindelijk wil ik een lichtpunt met schakelaar en een stopcontact. Indien mogelijk aanvragen en afstemming met Liander.