Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor nieuwe aarding slaan:

Nieuwe aarding slaan

Dunea gaat de ijzeren waterleidingpijpen vervangen door kunststof met als gevolg dat de aarding in onze woning verdwijnt. Hiervoor in de plaats zal een aardpen moeten worden geslagen om onze huisinstallatie te aarden.
Onze klant uit Noordwijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe aarding slaan uit heel Nederland:

Aardpen slaan

Graag een aardpen in de grond slaan en aarding van het huis daar aansluiten.

Aardpen laten slaan en aansluiten

Het slaan van een aardpen in mijn woning. Aarding zit nu op waterleiding.

Aardpen slaan

Door Vitens wordt de metalen aansluiting op het waterleidingnet vervangen door kunststof. Aarding op de waterleiding is daardoor niet meer mogelijk. Ik ben genoodzaakt om een aardpen te laten slaan. Vandaar deze offerte aanvraag.

Aardpen slaan

Ik wil graag een nieuwe aardpen slaan tbv aarding.

Aardpen slaan voor aarding

Er moet een aardpen in de kruipruimte komen. Deze sluit ik zelf aan; het gaat dus alleen om het plaatsen van de aardpen

Aardpen slaan

wij zijn bezig met vernieuwing van alle elektra in oude woonboerderij, en willen daardoor een aardpen laten slaan. Huidige aarding van groepenkast is niet correct.

Een aardpen slaan en aansluiten op de huisinstallatie

Ik zoek een elektricien die een aardpen kan slaan en huisinstallatie aarding hierop kan aan sluiten. De meterkast bevindt zich naast de kruipruimte, maar in verband met leidingen denk ik dat de pen buitenshuis geplaatst moet worden.

Aarding voor de weegbrug

Onze weegbrug, die net geïnstalleerd is, moet geaard worden. Het betreft dus het slaan van een aarde en de verdere aansluiting kunnen we zelf verzorgen.

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan voor een schrikdraad apparaat, een stang van rvs of koper voor een zeer goede aarding. Het zal moeten worden geslagen vlakbij een paardenstal, de locatie is goed bereikbaar.

Aardpen laten slaan in kruipruimte

Ik wil graag een aardpen in onze kruipruimte laten slaan. Onze aarding zat tot voor kort aangesloten op de waterleiding. Er zijn al twee aardlekschakelaars aanwezig. Er loopt al een aarde draad zonder mantel naar de kruipruimte Het luik zit in de kast onder de trap

Partners

Partners van Casius