Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor elektra aanbrengen in een nieuw huis:

Elektra aanbrengen in een nieuw huis

Electra, meterkast, internet bekabeld, domotica, loze leidingen voor een nieuw te bouwen huis in Noordwijk
Onze klant uit Noordwijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor elektra aanbrengen in een nieuw huis uit heel Nederland:

Dakopbouw met dakkapel aanbrengen

Ik heb op dit moment een plat dak. Hierop wil ik een opbouw plaatsen met een schuin dak van 7.70 bij 5 meter. Vervolgens moet er een dakkapel aangebracht worden op het schuine dak op in elk geval een zijde. En aan de andere zijde wil ik ook een dakkapel hebben. Het tweede dakkapel hoort niet bij de opbouw. Er moeten water en elektra leidingen geplaatst worden omdat dit een badkamer/slaapkamer/kantoor moet worden.

Sleuven frezen voor elektra en waterleiding

Ik wil enkele waterleidingbuizen in de badkamer wegwerken en wil enkele stopcontactdozen verplaatsen en enkele nieuwe laten aanbrengen.

Zolderverdieping verbouwen met badkamer en toilet

Wij wonen in een semi-bungalow uit bouwjaar 1990 en zijn daar al enkele maanden aan het verbouwen. De zolderverdieping is daar nooit in gebruik geweest en wij willen dat wel gaan doen. We hebben een trap laten plaatsen en willen nu de komende maanden alle resterende klussen door een bedrijf laten afmaken. We zoeken een aannemer die al op korte termijn kan starten met de volgende klussen: -slopen van een tussenwand en plaatsen van een nieuwe wand met kozijnen en deuren -plafondplaten aanbrengen -de onderzijde van het dak afdichten (daar lopen elektra en verwarmingsbuizen achter) -een toilet en badkamer maken -aanbrengen van stucwerk We willen op heel korte termijn een afspraak maken om de klus hier te bespreken. We staan open voor uw advies en ontvangen graag uw offerte.

Badkamer- en toiletverbouwing

Badkamer 4,3 m² (verdeeld in doucheruimte van 1.20 meter x 0.96 meter en 1.90 x 1.60 meter. Wc: 1.13 meter x 0.83 meter. Badkamer: Granieten vloer: weghalen of overheen tegelen? Leidingen wegwerken (lopen langs 2 muren: muur van 2.80 lang en muur die 1.90 meter lang is. Infrezen indien mogelijk. Anders muurtjes ervoor. Tegels slopen (standaard witte tegels). Wasbak verwijderen. Nieuwe tegels in doucheruimte (groter formaat) plaatsen. Schilderwerk overige muren en plafond met uiteraard water en vochtbestendige verf die het jarenlang volhoudt. Mogelijk indeling wijzigen, zodat een grotere inloopdouche ontstaat (met glazen wand?). Graag advies! Tweede lamp aanbrengen (elektra bekabeling doortrekken? ) Er is geen daglicht namelijk in badkamer. Toilet: Slopen tegelwerk, slopen wc. Nieuwe wc monteren (inbouw, niet zwevend) waarschijnlijk met bidet. Nieuw fonteintje met kraan. Schilderwerk en tegelen (zo min mogelijk tegelen). Vloer tegelwerk slopen. Nieuwe tegels erin. Indien mogelijk graag een bezichtiging thuis voor advies en definitieve offerte. Vooral ook omdat advies met betrekking tot mogelijke herindeling badkamer gewenst is.

Elektra uitbreiden

Plaatsen van 6 dubbele wandcontactdozen, waarvan 1 in de buitengevel. Het verplaatsen van een plafondlichtpunt en het aanbrengen van 4 wandlichtpunten. De elektra voor de keuken: aanbrengen van extra groepen/aardlekschakelaar/3 fasen aansluiting in de meterkast. We weten niet exact wat nodig is, maar wij krijgen behoorlijk wat apparatuur in de keuken, inductieplaat met inbouw afzuiger, vaatwasser, combioven, inbouw koffiezetapparaat, quooker, wijnklimaatkast. Betreft een nieuwbouwwoning, welke volgend jaar juni wordt opgeleverd.

Tussenwand plaatsen met een deur

Een kamer in tweeën delen; een tussenwand plaatsen en ook erin een deur aanbrengen. Lengte 4 meter lengte. Ik denk dat het plafond rond de 2.50 meter is. Het hoeft niet perse geluid tegen te houden. Een deel van de kamer loopt de wand schuin af. Dat moet een rechte wand worden waar de deur dan komt. Het worden twee smalle kamer. Elektra en verwarming doortrekken. Er kan eventueel spoedig gestart worden.

Diverse elektra klussen laten uitvoeren

Ik heb diverse oude stopcontacten die vervangen moeten worden in een oud huis. Ook laat ik graag tuinverlichting aanbrengen, en nieuwe stopcontacten plaatsen. Het gaat om 7 punten in huis en 1 nieuwe in de keuken. Verder moet ook de badkamerverlichting worden vervangen. Dit alles laat ik graag verzorgen binnen een maand.

Diverse werkzaamheden voor nieuwe aansluiting elektra

Stedin gaat bij mij een nieuwe elektriciteitsaansluiting plaatsen. Op dit moment is mijn woning aangesloten op een gemeenschappelijke elektriciteitsvoorziening. In mijn woonkamer komt thans de gemeenschappelijke kabel binnen en gaat via een tussen meter naar de groepenkast. Stedin stelt echter dat zij de aansluiting bij de voordeur, waar ook de gasaansluiting zit, willen plaatsen. Daar moet dan een hoofdschakelaar worden aangebracht en vanaf deze schakelaar moet er een kabel worden getrokken naar de groepenkast in de woonkamer. Stedin omschrijft de werkzaamheden als volgt: Aanbrengen van sparingen volgens tekening of indien anders diameter rond 50 mm. Aardelektrode 25 mm2 op aardblokje in meterkast. Hoofdschakelaar met meter verbinding plaatsen van 3 fasen. Bijgaand een foto van de huidige opstelling.

Slaapkamer op open zolder maken

Door middel van scheidingswanden op de zolder wil ik een slaapkamer maken, inclusief het aanbrengen van een plafond, plaatsen elektra en plaatsen van deur. De slaapkamer zal ongeveer 2.30 bi 3 meter moeten worden en de hoogte is 4.50 meter. Separaat wil ik graag weten wat de kosten zijn voor de afwerking van de ruimte.

Aanbrengen van een stroomkabel

Ik wil een elektra kabel aanbrengen in mijn loods over de lengte. Er moet 10 x een stekkerblok met 2 of 4 aansluitingen komen. En dat moet over een lengte van 13 meter schakelmateriaal met 1 of 2 knoppen.

Partners

Partners van Casius