Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Noordwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Noordwijk heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Noordwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Noordwijk of directe omgeving.

314 klanten uit Noordwijk bevelen een bij Casius in Noordwijk aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Noordwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: conform 1010 NEN CE-markering monteren elektra, compleet nieuwe elektra aanleg in woning, vervangen elektra, groepenkast, badboiler en radiatoren leveren en plaatsen, utp en coax door 1 leiding trekken, elektra op een boot vervangen, advies en vervangen van twee intercoms voor appartementencomplex, verschillende elektra klussen door het hele huis, meterkast 4 meter verplaatsen, probleem met elektra door het hele huis, vervanging elektra door heel het huis, aarden waterleiding, vervangen electra, traceren kortsluiting, hoofdschakelaar plaatsen in meterkast voor plaatsing zonnepanelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Noordwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Noordwijk:

Hoofdschakelaar plaatsen

Ik wil graag een hoofdschakelaar laten plaatsen in de meterkast.

Verplaatsen en aanleggen elektra

Het betreft een nieuwbouwhuis in Noordwijk. Oplevering ca. eind oktober 2019. 1. Stopcontact verplaatsen in gipsblokkenmuur 1,1 m naar beneden en 40 cm opzij. 2. Stopcontact 2,3 m recht ophoog verplaatsen in betonmuur. 3. In een normale loze leiding een perilex aansluiting maken, aansluitwaarde 400V10.45kW. Voor inductiefornuis. Waarschijnlijk ook een nieuwe groep nodig in meterkast? De afstand tussen de meterkast en kookplaat is ongeveer 6-8 meter. De woning beschikt over een kruipruimte. 4. In een loze leiding een stroom aansluiting maken voor de quooker 230 v/16A/2.2kW, extra groep nodig?. Graag geef ik enige toelichting indien nodig.

Nieuwe aarding slaan

Dunea gaat de ijzeren waterleidingpijpen vervangen door kunststof met als gevolg dat de aarding in onze woning verdwijnt. Hiervoor in de plaats zal een aardpen moeten worden geslagen om onze huisinstallatie te aarden.

Aardpen slaan

Ik wil een aardpen slaan. Gietijzeren waterleiding wordt vervangen, meterkast is voorzien van dubbele aardlek, er is een hulpelektrode nodig incl .montage in/naar de meterkast. Gaarne vrijblijvend uw offerte.

Nieuw app en installatie Domotica

Onze nieuwe app gaat binnenkort in aanbouw. 124 m2 / 4 kamers / badkamer / toilet / bergruimte en Installatie ruimte. We willen het verlichtingsplan, SONOS geluidsplan en camera systeem via Domotica aansturen. Graag ontvangen wij een offerte zoals u voorstelt.

Bedraad data netwerk maken naar eerste en tweede verdieping en extra stopcontacten

Ik wil een bedraad netwerk maken naar eerste en tweede verdieping en extra stopcontacten plaatsen. Er moet dus een UTP kabel worden doorgetrokken.

Krachtstroom aanleggen voor elektrische kookplaat

Wat kost het om krachtstroom aan te leggen om een elektrische kookplaat aan te leggen? Het betreft een Bosch 4 traploos regelbare snel kookplaten (2 x 2kW en 2 x 1,5kW), aansluitwaarde 7 kW, aansluiting op aantal fasen: 2 fasen (7,6 kW).

Nieuwe aardpen slaan

Ik wil een aardpen laten slaan, zodat onze garage stroom heeft. Wie kan ons helpen?

Meterkast laten verplaatsen

Ik wil mijn meterkast graag laten verplaatsen. Deze moet 90 graden roteren waarbij de water en gasmeter alleen hoeven te roteren om de aansluitpijp en waarbij de elektriciteitsmeter een 30 - 40 cm verplaatst dient te worden. De de groepenkast is nog niet aanwezig.

Aardlekschakelaar vervangen

Ik zoek een partij die mijn aardlekschakelaar kan vervangen en de meterkast even kan nalopen voor eventuele gebreken.

UTP-kabels aanleggen van de meterkast naar huiskamer

Vanuit de meterkast moeten er 2 kabels naar de huiskamer gelegd worden, via de kruipruimte onder de vloer, beide punten ongeveer 8 meter vanaf de meterkast, tegen buitenmuren aan. In de huiskamer moeten er 2 punten worden doorgeboord naar de kruipruimte voor de kabels, in de meterkast moet er ook een gat geboord worden. Kabels et cetera zijn reeds aanwezig, en hoeven niet geïnstalleerd te worden.

Elektra aanbrengen in een nieuw huis

Electra, meterkast, internet bekabeld, domotica, loze leidingen voor een nieuw te bouwen huis in Noordwijk

Aardpen slaan voor een woning

Ik wil graag een offerte voor het slaan van een aardpen voor een woning.

Aarding middels aardpen slaan bij een zwembad

Wij hebben een zwembad in de tuin. De metalen delen, onder water, gaan roesten. Het zwembadwater is licht gezouten en via onze installatie wordt chloor geproduceerd uit zout. De zout concentratie is ongeveer 3200 ppm. Op advies van de installateur willen wij een aardpen laten slaan in de tuin, op een duin (mogelijk 8 tot 10 meter tot het grondwater). De pen kan dan verbonden worden op de installatie in de technische ruimte. De tuin wordt de komende 2-3 weken gerenoveerd, dus het slaan van de pen kan nu goed gerealiseerd worden. Kunt u ons ons zeggen wat dat gaat kosten en wanneer het kan plaatsvinden?

Veiligheidsaarding middels een aardelektrode slaan

Ik heb in een 3 fase TT stelsel de groepenkast vervangen. Alle afgaande groepen zitten nu achter 30 mA aardlek schakelaars. Omdat ik de bestaande 6 mm aardleiding niet betrouwbaar vond, heb ik een nieuwe 25 mm aardleiding de tuin in gebracht en die in een putje van 40 x 40 x 60 cm diep uit laten komen. Vraag is om in dat putje een aardelektrode te slaan die minimaal voldoet aan de weerstand waarde (166 Ohm) behorende bij de gebruikte (30 mA) aardlek schakelaars. Wanneer een lagere waarde zonder al te veel inzet vlot te behalen is, dan is dat natuurlijk te prefereren. De tuin is prima te bereiken en alles is voorbereidt. Graag een specificatie van voorrijkosten, uurloon en kosten per deel wat ingeslagen is met een meetraport per ingeslagen deel.

Nieuwe groepenkast en stopcontacten plaatsen

Momenteel heb ik 6 groepen (voorzien van stoppen, waren er 4) in mijn meterkast, 15 jaar geleden zijn er 2 groepen bijgeplaatst voor mijn huidige keuken die toen werd geplaatst. Huidige keukenapparatuur bestaat uit: Koel/vries combinatie, combi magnetron, afzuigkap, vaatwasser en een koffiezetapparaat (los). Deze apparaten zijn op de 2 nieuwe groepen geplaatst. Door aanschaf van een nieuwe keuken met meer apparatuur heb ik meer capaciteiten nodig. De apparatuur (Siemens) in de nieuwe keuken zijn: - Vriezer; - Koelkast; - Combi Magnetron; - Espresso koffieapparaat; - Afzuigkap; - Kookplaat (elektronische ontsteking); - Quooker met boiler (7 liter); - Vaatwasser. Aan de hand van de tekeningen van de keukenzaak kan ik zien waar de nieuwe stroomvoorzieningen zouden moeten komen. Ik kan gebruik maken van mijn huidige contactpunten, maar dit zal niet voldoende zijn. Ik denk dat ik 2 (dubbele) extra stroompunten moet hebben. Afstand van de meterkast naar de keuken is ongeveer 5 a 6 meter. Aangezien mijn huidige groepenkast dateert van 1985 overweeg ik om geen nieuwe groepen bij te laten plaatsen, maar een volledige nieuwe groepenkast te laten installeren. Mijn voorkeur gaat uit naar een volledig nieuwe groepenkast (tegen een redelijk tarief).

Uitbreiding elektra groepen

In verband met het aankopen van een nieuwe keuken, moet ik mijn huidige capaciteit vergrootte voor mijn nieuw aangeschafte apparatuur. Nu is mijn vraag wat zijn de kosten voor uitbreiding nieuwe groep? De huidige groepen dateren uit 1984. Wat is voordeliger, volledig nieuw installeren of een groep erbij? Graag een passende offerte.

Perilex laten aanleggen

In ons zomerhuis moet een perilex aansluiting komen voor een elektrisch fornuis. Wat kost dit om aan te leggen? Er zit al een krachtstroom aansluiting op 3 meter afstand waar ooit een jacuzzi stond. Kan het hier op worden aangesloten?

Stopcontacten met spoed verplaatsen

Wij hebben een woning gekocht en gaan al op heel korte termijn, op 18 november verhuizen. We willen daar graag zo snel mogelijk 4 tot 5 dubbele stopcontacten een halve meter laten verplaatsen, voordat de stukadoor deze week aan de slag gaat. De stopcontacten zitten in wanden met gipsplaten, dus er hoeft niets ingefreesd te worden. We hopen dat er een bedrijf is dat hier even tijd voor kan maken, we betalen er graag iets extra voor omdat er zoveel haast bij is.

Aardpen slaan

Electriciteit wordt opnieuw gelegd en wij willen zo snel mogelijk een aardpen laten slaan. Het betreft zandgrond.

UTP-kabels door laten trekken

Ik heb 2 UTP kabels nodig vanuit de woonkamer naar de 1e verdieping via een loze leiding. Ik heb geen idee hoe lang de kabels moeten worden. Eventueel met wandcontactdozen voor UTP stekkers.

Elektriciteitskabel repareren

De elektriciteitskabel van zonnescherm doorgeknipt. Reparatie kabel d.m.v. plaatsen lasdoos met wartels en vervolgens draden in doos repareren. GAARNE -zo spoedig mogelijk- PRIJSOPGAAF.

Elektra in flat controleren

Ik woon in een tussen-appartement uit bouwjaar 1970 van 90 m². Ik kreeg onlangs een energie afrekening waaruit bleek dat ik in een verbruiksjaar in mijn eentje hier 3000 kW zou hebben verbruikt. Ik weet niet waardoor dit hoge verbruik wordt veroorzaakt, het is volkomen afwijkend van de buren om mij heen. Er is op iedere etage een meterkast zonder slot. Ik wil graag een elektricien uitnodigen om de meterkast en meter te onderzoeken en ook het elektra in mijn woning na te zien. Ik ontvang graag vooraf een prijsopgave van de kosten die dit onderzoek met zich meebrengt.

Groepenkast geheel vervangen

Ik ben van plan een huis te kopen (dit huis is dus nog niet in mijn bezit, geen post naar sturen). Er zit een groepenkast van 2 groepen in dit huis, daar moet een nieuwe groepenkast komen (met ombouw, meter hangt nu aan de muur), en ik denk dat er dan ook kabels doorgetrokken moeten worden? Huiskamer, keuken en toilet met wasmachine op begaande grond, 2 slaapkamers en badkamer (waar in de toekomst wasmachine + droger wordt geplaatst), en een zolder. Graag een prijsindicatie

Reparatie intercom bij appartementen

Wij zijn een kleine VVE van 20 appartementen, waarvan de 10 boven appartementen gebruik maken van een intercom systeem. Nu is er probleem dat we de mensen die beneden aan de deur staan niet meer horen terwijl zij ons wel horen. Graag een vrijblijvende offerte voor inspectie en eventuele reparatie.