Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Nieuwerkerk aan den IJssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Nieuwerkerk aan den IJssel heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Nieuwerkerk aan den IJssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Nieuwerkerk aan den IJssel of directe omgeving.


Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Nieuwerkerk aan den IJssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra compleet vernieuwen vloerverwarming realiseren en cv vervangen, elektra vervangen, 1 meterkast en 18 lichtpunten realiseren verdeeld over 3 appartementen, doorstroomverwarmer aansluiten, aanleggen, aansluiten en realiseren van elektra, perilex aansluting voor inductiekoken, installatie van 6 Steinel buitenlampen, extra groep en stopcontact/perilex, compleet vervangen van elektra in oude woning en aansluiten van aardlekschakelaar, verplaatsen meterkast, nieuwe groepenkast plaatsen, elektra infrezen en verplaatsen, stoppenkast vervangen, 3 fasen en perilex aansluiting, elektra in de tuin + dimmers monteren + verlichting keuken, vervangen stoppenkast en aanleggen elektra keuken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Nieuwerkerk aan den IJssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Nieuwerkerk aan den IJssel:

Nieuwe coax kabel laten trekken

Ik wil graag een oude coaxkabel vervangen met een nieuwe vanaf de meterkast naar woonkamer. De afstand is 10 meter.

Groepenkast vervangen, stroom nakijken en weer gebruiksklaar maken

Een nieuwe groepenkast plaatsen die bij deze tijd hoort. Misschien extra groepen plaatsen en contact punten nakijken en weer bruikbaar maken

Krachtstroom realiseren

Mijn buren hebben krachtstroom, dus ik denk dat het ook bij mij mogelijk is om het aan te leggen. Ik heb een punt nodig voor houtklover. En voor de kookplaat.

Extra groep voor inductie koken

Ik ga op inductie koken in een nieuwe keuken en daarvoor moet er een nieuwe elektra groep bijkomen. Bouwjaar huis 2000. Graag ontvang ik een offerte. Startperiode voor deze klus is medio april.

Vervangen meterkast

Ik wil mijn meterkast vervangen. Ik wil een meterkast met minimaal 8 groepen en 2 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar. Ik heb zonnepanelen op het dak zitten.

Stopcontact verplaatsen

Ik wil graag een dubbel inbouwstopcontact op de muur in de slaapkamer 1,5 meter naar rechts verplaatsen.

Nieuwe TV-kabel trekken

Volgens de monteur van Ziggo is het nodig dat de kabel vanaf de meterkast tot het aansluitpunt in de woonkamer vervangen wordt (appartement). Hij heeft gemeten dat er teveel ruis op zit, mogelijk een knik of breuk in kabel. Hij schatte een afstand in van maximaal 20 meter.

Extra groep elektra in de meterkast aanleggen

Er dient een extra groep aangelegd te worden voor een inductie kookplaat.

Schakelaar van een lamp aansluiten

Dimmer doet het niet. Dubbele + draad getrokken?? Op bedrading zit stroom, echter de lamp gaat het aan.

Aardpen slaan

Ik wil een aardpen slaan voor de meterkast. De kruipruimte zit naast de meterkast. De kruipruimte is 60-70 cm hoog.

UTP kabel aanleggen van meterkast naar TV

Aanleggen UTP kabel vanaf meterkast (staat modem) naar Smart TV in woonkamer. Afstand van de meterkast naar de tv is circa 10 meter. Ik denk dat je moet boren door de vloer (beton) vanuit de meterkast. Volgens mij moet er 1 x een fundatiebalk gepasseerd worden. Ter plaatse van de tv zal de kabel uit de vloer (beton) omhoog moeten komen dus ook hier door de vloer boren. De kabel mag rechtstreeks aangesloten worden op de tv dus er is geen noodzaak om een doos o.i.d. te monteren.

Groepenkast vervangen

De huidige meterkast moet in zijn geheel worden vervangen. Naast de standaard verlichting zijn aangesloten een elektrische garagedeur, stoomoven, oven, diepvriezer, koelkast, vaatwasser, wasmachine, tv, inductie kookplaat. Graag maak ik een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Buitencamera plaatsen

Ik wil graag een outdoor IP camera laten plaatsen en installeren. Het gaat om de F19900P Foscam, de camera ga ik aanschaffen zodra ik weet wat een installatie gaat kosten. Ik wil een plaatsing aan de voorzijde van de woning, op de deur gericht. Er zit een buitenlamp met elektra. Hij komt in de buurt van de schuur. In de schuur zit ook elektra, dit is een gemetselde schuur. Hij moet ook op het netwerk geïnstalleerd worden.

Bouwmeterkast laten aarden

Voor de bouwmeterkast bij mijn woonhuis wil ik een aardpen laten slaan, wat zijn hiervan de kosten?

Aardpen slaan voor bouwmeterkast

Ivm met nieuwbouw van onze woning moet er een aardden geslagen worden t.b.v. De bouwmeterkast hiervoor zou ik graag een prijs ontvangen

Deurintercom GEV type CAF 87026 afstellen

Ik wil voor een ouder familielid graag een verzoek plaatsen. Er is een deurintercom GEV type CAF 87026 aangekocht, die niet naar behoren functioneert. Graag zou ik een offerte krijgen voor de reparatie. Het betreft een buitendeel met kenmerk 087873 EAN 4011315087873 en een binnendeel met kenmerk 087866/EAN 4011315087866. De ene keer doet het systeem het wel en de andere keer niet. Het betreft een intercom systeem met 1 binnen en 1 buitenstation. Na diverse pogingen is het gelukt om de eenheden op elkaar in te leren onder andere met behulp van een kleine knopje aan achterzijde van het buitendeel. Ik wil het station nu graag laten nazien en blijvend werkzaam laten maken. Ik ben in staat de 2 losse delen van dit station even bij u langs te brengen.

Groepenkast uitbreiden

Vanuit zolder loopt achter een koof door naar de benedenverdieping, hierdoor moeten 2 leidingen komen. Hiervan moet er 1 naar de badkamer en 1 naar de zolder. Meterkast uitbreiden met: 1x Aardlekschakelaar 2 polig 230 volt; 2x Automaten b16; 2x Boren van gaten door de vloer. Gangkast: 2x Boren van gaten door de vloer. 1e Verdieping: 1 x Ymvk kabel van de meterkast naar de badkamer door de bestaande koof; 1 x Schakelaar in de badkamer schakelaar waterdicht ip 66. 2e Verdieping: 1 x Ymvk kabel van de meterkast naar de zolder door de bestaande koof; 1 x Dubbel wandcontactdoos ra op zolder in het beschot onder het raam. Onder de vloer (kruipruimte) op de begane grond is de vloer droog en goed toegankelijk.

TV-kabel via kruipkelder aanleggen

TV-kabel aanleggen van de meterkast in de gang, via de kruipkelder naar de woonkamer. Er moet een gat in de vloer van de woonkamer worden geboord. Er is vloerverwarming in de te boren vloer aanwezig. Ongeveer 10 meter is de lengte van de meterkast naar de TV via kruipkelder en het te boren gaatje in de vloer. Deze kabel is nu niet aanwezig en loopt nu via een niet te traceren route door het huis (dus er kan geen kabel getrokken worden).

Elektra en meterkast compleet vernieuwen

Er moet complete elektra aangelegd worden + een nieuwe meterkast. Het huis heeft houten plafonds en de muren zijn van beton. Beschikt waarschijnlijk over kruipruimte. Het huis wordt volledig gestript behalve het plafond in de woonkamer. Afmetingen: Hele begane grond: 5,98m bij 6,70m Woonkamer: 6,70m bij 3,60m Keuken: 2,85m bij 2,30m 1e verdieping: Gehele verdieping: 5,98m bij 6,70m Slaapkamer 1: 3,80m bij 3,60m Slaapkamer 2: 2,80m bij 3,60m Slaapkamer 3: 2,80m bij 3,30m Badkamer: 1,65m bij 2,20m 2e verdieping: Slaapkamer 4: 4,20m bij 4,95m

Stopcontact verplaatsen in een betonmuur

Ik heb twee losse stopcontacten in de betonnen muur zitten, deze wil ik ongeveer 1,5 meter naars links verplaatsen (midden van de kamer) in de muur en daar een dubbel stopcontact van laten maken. De bedrading zal ook verlengt moeten worden. Graag een offerte voor het verplaatsten van de contacten.

Complete meterkast verplaatsen

Meterkast verplaatsen: elektra, gas en water moeten verplaatst worden. Nog geen twee meter verderop plaatsen, andere kant van de hal. Leidingen kunnen via de kruipruimte verlegd worden. Mogelijk moet de stroom van het huizenblok tijdelijk eraf, alles is doorgelusd? In het kruipluik zitten nu de meters, die willen omhoog halen en in de meterkast hebben zitten.

Meterkast verplaatsen naar binnen

Mijn meterkast staat buiten en wil ik ongeveer 20 meter verplaatsen en in een kast maken. Het grondwerk kan ik zelf, maar ik heb geen verstand van stroom. Er moeten 2 lassen gemaakt worden voor onder de grond, waarvan 1 van Stedin is (voor de meter) de ander van mijzelf (na de meter).

Groepenkast uitbreiden

Graag offerte voor het uitbreiden van de groepenkast. In onze nieuwe keuken willen we met koken van gas naar inductie gaan en moeten er 1 of 2 nieuwe groepen worden aangelegd.

Groep en stopcontacten bijplaatsen

Extra fasegroep aanleggen in stoppenkast voor wasmachine en droger. Ook inductie stopcontacten aanleggen voor in de keuken. De meeste aansluitingen zijn al geplaatst, elektriciteit in keuken nakijken en eventueel vervangen. Voor 25 maart moet de klus geklaard zijn.

Boretti oven laten repareren

De oven is stuk. Hij gaat niet meer aan. Het betreft een Boretti oven.