Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor kortsluiting stopcontact:

Kortsluiting stopcontact

Bij aanzetten wasmachine begon contact te sissen. Wasmachine uitgezet, stroom uitgezet, stekkers eruit getrokken. Stekkers zagen er goed uit, contact had zwarte gaatjes. Bij stroom er weer opzetten blijft de groep van het contact uit.
Onze klant uit Naaldwijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kortsluiting stopcontact uit heel Nederland:

Repareren stopcontact en oplossen kortsluiting

In de keuken is een aansluiting met twee stopcontacten, waarvan slechts de bovenste het doet en de onderste dus niet. Ik was benieuwd of dit te repareren valt en zo ja, wat het kost. Ook maakt mijn wasdroger in de badkamer soms kortsluiting waardoor de aardschakelaar naar beneden gaat. Misschien dat er in de badkamer ook een beter contactpunt kan komen, nu zitten wasmachine en wasdroger aangesloten op een verlengsnoer. Ik wil dat de vakman mij adviseert en eventueel kijkt naar de stoppekast

Extra wcd op aparte groep plaatsen

Ik heb een inductie kookplaat, en ik heb begrepen dat ik er maar 1 stopcontact voor nodig heb. Nu krijg ik kortsluiting als ik de kookplaat aanzet. Er moet daarom een extra wcg op een aparte groep geplaatst worden.

Reparatie van een stopcontact

Er is 1 stopcontact in huis die door schokken is gebarsten en potentieel voor kortsluiting kan zorgen.

Aardlekschakelaar stuk en nieuw stopcontact

Na een kortsluiting werkt de aardlekschakelaar niet meer, terwijl alle apparaten zijn afgekoppeld. We willen graag een stopcontact in de meterkast. Een foto is bijgevoegd. Het is de eerste schakelaar van het paneel.

Elektra klussen in achtertuin en binnenshuis

Ik zoek een elektricien die een aantal klussen in mijn achtertuin kan uitvoeren. Het gaat om een kortsluiting die in de achtertuin geplaatst moet worden. Dan zou ik graag een buitenlamp met sensor laten repareren en ook een buiten stopcontact laten verplaatsen. Daarnaast zou ik graag hulp vragen bij het verwijderen van oude bekabeling. De tuin waar het werk plaats moet vinden is goed bereikbaar.

Kortsluiting opsporen en verhelpen

Er is een kortsluiting geweest in een stopcontact waarbij het stopcontact helemaal zwart is waar je de stekker in stopt. Ik weet niet of de elektrische bedrading hierdoor misschien ook vervangen dienen te worden en zou graag hebben dat er een vakman naar kijkt.

Oorzaak kortsluiting opsporen en verhelpen

Ik heb een kortsluiting gehad, er kwam een steekvlam uit het stopcontact, ook rook en een verbrande rubbergeur. De aardlekschakelaar heeft niet gereageerd. Misschien zouden de leidingen doorgemeten kunnen worden om te zien of er een isolatie defect is en eventueel een gedeelte van de bekabeling vervangen moet worden.

Nieuwe bedrading trekken/leggen

Vanwege kortsluiting, stopcontact doorgebrand in het verwarmingshok in de badkamer op de eerste etage. Nieuwe bedrading nodig vanaf dat stopcontact naar het plafond in de badkamer..... Dan doet alles het weer. Er is al eerder een elektricien geweest (2 uur lang), die heeft het euvel gevonden en laten weten wat er nu precies moet gebeuren..... Ook heb ik nog een spotje die aan het plafond gezet moet worden.... Helaas moeten hiervoor nieuwe gaten geboord worden..... In het totaal was/is de Geschatte tijd ongeveer 2,5 uur werk-tijd Ik zou heel graag as maandag 23 oktober geholpen willen worden. Ik hoop dat dit mogelijk is en u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.....

Elektrische kookplaat aansluiten

Ik ben verhuisd van de Randstad naar Arnhem. Mijn 4-pits elektrische kookplaat maakt hier in Arnhem kortsluiting via het speciale stopcontact. Gaarne e.e.a. aanpassen zodat ik de kookplaat veilig kan gebruiken. Graag zo spoedig mogelijk want ik kan nu niet koken.

Stroomstoring in de schuur verhelpen

Vanmorgen om 7 uur is de stroom van de schuur weggevallen. Zowel het stopcontact en de lichtschakelaar lamp werkt niet meer. De lampen buiten brandden ook niet meer, die zitten op de stroom van de schuur. Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn om dit te herstellen. In de meterkast is er niets van te zien, het is geen kortsluiting geweest. Kunt u een prijsopgave doen?

Partners

Partners van Casius