Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Leiderdorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Leiderdorp heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Leiderdorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Leiderdorp of directe omgeving.

716 klanten uit Leiderdorp bevelen een bij Casius in Leiderdorp aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Leiderdorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: intercom vervangen bij 8 appartementen, elektra vervangen/uitbreiden, groepenkast en bedrading in de gehele woning vervangen, groepenkast vervangen, installatie elektra na funderingsherstel, vervangen stoppenkast voor 15 groepen (3 fases x 25 amp), meterkast verplaatsen en vergroten, stoppenkast en keuken elektra vervangen, intercom vervangen bij appartementen, extra groepen laten installeren, oude groepenkast vervangen, elektra vervangen, aardpen slaan en groepenkast vernieuwen, elektra volledig vernieuwen, nieuwe meterkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Leiderdorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Leiderdorp:

Krachtstroom aanleggen

Ik wil 1 groep in mijn meterkast laten bij plaatsen voor het aanleggen van krachtstroom in de keuken. Dit is nodig voor inductie koken. De meterkast is 5 meter verwijderd van de keuken. De inductiekookplaat wil ik ook graag laten aansluiten.

Schakelaars en hanglamp monteren

In de badkamer wil ik graag een dubbele schakelaar (luchtafvoer en licht) en een combinatie schakelaar/ stopcontact laten monteren, in de keuken wil ik graag een hanglamp laten ophangen.

Krachtstroom aanleggen in garage

Ik wil graag krachtstroom in de garage. De garage staat achter het huis en staat volledig los. De stoppenkast zit helemaal voor in het huis. Kabel trekken door het huis is geen optie. Via buiten zijn er wel mogelijkheden. De afstand is ongeveer 25 meter van de stoppenkast. Ik weet niet of het ook mogelijk is om een volledig nieuwe aansluiting te realiseren zodat je niet langs de stoppenkast van het huis hoeft. Vanaf de weg is het ook zo'n 25 meter naar de garage. Deze garage staat kadastraal los van het woonhuis.

Aardpen slaan en op groepenkast aansluiten

Recent groepenkast vervangen, hierbij bleek er geen goede aarding te zijn. Een aardpen zal geslagen en aangesloten moeten worden.

Stopcontacten aanleggen

Vanuit de meterkast moet zo'n 10 m aan 3 aderig draad doortrekken naar de keuken + 2 dubbele stopcontacten aanleggen. Materialen voor de vakman.

Aardpen slaan

Mijn aarding is momenteel aangesloten op de waterleiding. Ik wil graag dat deze via een aardpen aangesloten wordt. De aansluiting op de waterleiding is bereikbaar vanuit de kruipruimte. De kruipruimte is maximaal ongeveer 1 meter hoog.

Krachtstroom aanleggen

Ik wil graag een krachtstroom laten aanleggen. Het apparaat dat aangelegd wordt zal 25 A gebruiken, dus ik wil eentje met minimaal 30-35 A.

Meterkast laten controleren

Ik ben net verhuisd naar een huis gebouwd in 1970 en wil de kwaliteit van de bedrading, meterkast en aardlekschakelaar controleren.

Vervangen electra

Graag aardlek slaan en keuren nieuw aan te leggen Electra installatie renovatie woning

Stopcontact aanleggen

Zou graag een stopcontact willen laten maken voor mijn vaatwasser. Er zit al een gat in de muur waar een draad in zit naar de meterkast (stroomdraad door trekken).

Stopcontacten in toiletten maken

I want to install power socket in my 2 toilets. I need quote for installing new wiring and the power socket including material cost. Bij 2 toiletten wil ik graag stopcontacten laten plaatsen.

Oude huiscentrale weghalen en telefoonkabel aansluiten

Er zit een 16 jarige huiscentrale en die moet weg omdat het niet functioneert met de modem. Vroeger waren er meerdere telefoons, maar nu gebruiken wij DUOtelefoon. Wie kan die centrale weghouden en de telefoonkabel in modem doen.

Nieuwe aardpen in de garage laten slaan

Voor een nieuwe aansluiting in garage heb ik een aardpen nodig. Tevens moet er een groepenkast geplaatst worden geschikt voor 3 fase aansluiting dus met hoofdschakelaar. Ik zorg ervoor dat er een houten plaat is waarop het gemonteerd kan worden.

Internetkabel naar boven doortrekken

Ik wil mijn internetkabel laten doortrekken naar de slaapkamer boven door een bestaande buis waar nu een tv kabel inzit.

Nieuwe aardpen laten slaan in mijn garage

Nieuwe aardpen slaan in mijn garage ten behoeve van een nieuwe stroomaansluiting door Liander.

Vervangen van een groepenkast

Vervangen huidige kast voor een 3 fase met 8 groepen en een fornuis schakeling. Graag een goed merk.

TV-kabel aanleggen

Ik heb niks in de meterkast, dus moet een kabel aan laten leggen van uit de straat meterkast in om een Ziggo abonnement te kunnen krijgen. Het gaat om een industrieterrein vlakbij een woonwijk.

Bedraad en draadloos thuisnetwerk aanleggen

Gaarne vrijblijvende offerte voor het aanleggen van een bedraad en draadloos netwerk in mijn woning. Het zal dan gaan om een NAS (met twee schijven (1 voor auto backup). In de woonkamer minstens 5 vaste aansluitingen. Op de eerste verdieping komen vaste aansluitingen in 3 kamers (minstens 2 per kamer). Op zolder vaste aansluitingen in 2 kamers (minstens 2 per kamer). En overal een sterk wifi signaal inclusief de tuin. De router staat nog niet in de meterkast. Het huis heeft houten vloeren. Draden wegwerken middels kabelgootjes en opbouw contactdozen?

Bedrading en stoppenkast vernieuwen

Ik ben sinds een half jaar verhuisd. Volgens mij is de bedrading in de keuken erg amateuristisch (verlengsnoeren achter de kastjes). Ook heb ik nog een oude stoppenkast zonder aardlek, met 5 groepen. Graag wil ik advies en eventueel vernieuwing van bovenbeschreven.

Stopcontact in de tuin aanleggen

Ik wil 1 stopcontact in mijn tuin laten plaatsen. Bij voorkeur binnen 1 maand.

Tuinverlichting van Inlite repareren

Ik heb tuinverlichting van het merk Inlite: betreft diverse spots ingebouwd in zowel schutting als in plantenbak/border en verbonden met een transformator. Er is 1 spotje al enkele maanden kapot, maar sinds zondag is de hele verlichting uitgevallen en werkt niets meer. Wie kan dit repareren, eventueel spotje vervangen, zodat de verlichting weer werkt?

Uitbreiden van de meterkast

Het betreft het toevoegen van 2 groepen aan de bestaande meterkast. Dit in verband met het plaatsen van een nieuwe keuken.

KEMA groepenkast vervangen

Ik wil mijn oude groepenkast laten vervangen. Ik heb zelf een KEMA-gekeurde groepenkast gekocht, met 10 groepen en een kookgroep, 3 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar. Deze is al kant en klaar. Ik wil de oude groepenkast laten verwijderen en de nieuwe laten plaatsen en aansluiten. Graag ontvang ik een prijsopgave voor deze werkzaamheden.

Tuinverlichting aanleggen

Het betreft vijf tuinlampen plaatsen en aansluiten én 2 lampen aan huis, tegen de muur monteren. Er zijn nog geen stroomvoorzieningen voor de lampen die tegen de buitenmuur moeten komen, voor de tuinverlichting heb ik wel al een kabel doorgetrokken. Voor de lampen die tegen de buitenmuur aankomen wil ik graag een schakelaar binnen, zodat ik de lampen van binnenuit aan en uit kan zetten.

Buitenlamp bij de voordeur monteren

De oude buitenlamp werkt niet meer en we willen graag een nieuwe buitenlamp met automatische sensor.