Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Leiderdorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Leiderdorp heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Leiderdorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Leiderdorp of directe omgeving.

750 klanten uit Leiderdorp bevelen een bij Casius in Leiderdorp aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Leiderdorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: electriciteitsnet vervangen volledige woning, aarpen slaan en meten in nieuwbouwwoning, het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen, het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen, vervangen van alle elektra van jaren 30 woning, kabels trekken voor screens, meterkast naar de kelder verplaatsen, uitbreiding elektra ten behoeve van installatie keuken, aardpen slaan en aansluiten, vervangen elektra, meterkast verplaatsen en/of vervangen, het renoveren van de groepenkast, electra geheel vervangen, extra groep bijplaatsen, aardpen slaan voor garage in de wijk en boren gat voor kabel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Leiderdorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Leiderdorp:

Alle elektra op zolder vervangen

Ik zoek een elektricien die de elektra op mijn zolder kan vervangen. De vorige bewoner heeft zelf met de elektra geknutseld, maar ik wil dat dit door een professioneel persoon hersteld wordt. Het gaat om het verwijderen van een plafond, 10 m2, het vervangen van bedrading, het plaatsen van een lichtpunt en het weer plaatsen van een plafond.

Aardpen slaan + plaasten groepkast voor gewone garage

In een regio van poldergrond moet een aardepen worden geslagen. Daarnaast moet het aanbrengen en aansluiten van groepenkast in de garage, en op de al aangelegde bedrading aansluiten in de garage. Er is alleen een pvc pijp meegestort in het beton bij de bouw

Vervangen electra gehele woning

Electra in de hele woning uit 1967 vervangen, tevens nieuwe groepen plaatsen in de meterkast. Er moet minimaal een Keukengroep, CV ketel bijkomen, wij denken ook aan de meterkast vervangen. In januari krijgen wij de sleutel, graag laten wij dan iemand langskomen die het in kaart kan brengen Oppervlakte van het huis is ongeveer 116m2

Extra groep voor de inductie kookplaat

Ik ga elektrisch koken en ik heb daarom een extra groep nodig voor de inductie kookplaat. Ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervan zijn en ontvang graag een offerte.

Vervangen zekeringkast

Vervangen van zekeringkast (1x25A) i.v.b.m aanschaf zonnepanelen, en het aanbrengen van een extra groep voor in de toekomst koken op inductie.

Aardpen slaan

Ik zoek iemand voor het slaan van een nieuwe aardpen. Aardlekschakelaar is aanwezig. De grondsoort is klei.

Vervangen stoppenkast en gereedmaken voor inductie

In een eengezinswoning uit 1972 dient de stoppenkast te worden vervangen. Huidige kast bestaat uit 7 groepen, met ouderwetse stoppen. 5 stoppen op de aardlekschakelaar, 2 niet (wasmachine en droger). Nieuwe kast dient overweg te kunnen met: - het tegelijk kunnen gebruiken van apparaten - inductie, (toekomstige) zonnepanelen, keuken met vaatwasser/oven/magnetron/koelvries, wasmachine en droger, vloerverwarming, normaal gebruik huishoudelijke apparatuur. Verder is een deel van de contacten niet geaard. Vraag is of dat moet/verstandig is. Perilex aansluiting moet nog gerealiseerd worden. De afstand tussen de meterkast en de kookplaat is ongeveer 5 a 6 meter. Ik beschik over een kruipruimte.

Extra groep plaatsen

Ik ga elektrisch koken en ik heb daarom een extra groep nodig voor de inductie kookplaat. Ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervan zijn en ontvang graag een offerte.

Oude groepenkast vervangen

Ik wil mijn groepenkast laten vervangen door een nieuwe en ik ben erg benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn. Graag een offerte.

Aardingspen vervangen controleren/vervangen

Ik zoek een elektricien die de huidige aardingspen kan vervangen/controleren. De meterkast bevindt zich op de begane grond.

Extra groep en vervangen bedrading

De huidige groepenkast heeft 2 groepen en wij willen er graag een extra groep bij laten plaatsen. Tevens dient de bedrading in huis aangepast te worden waar nodig. Het koopcontract van de woning is getekend, binnenkort ontvangst sleutels.

Vervangen groepenkast voor inductie in appartement

Ik wil mijn groepenkast vervangen. Momenteel zitten er 4 groepen. Ik wil in de keuken een inductiekookplaat gebruiken. De groepen moeten aangesloten worden in de keuken.

Krachtstroom aanleggen

Ik wil 1 groep in mijn meterkast laten bij plaatsen voor het aanleggen van krachtstroom in de keuken. Dit is nodig voor inductie koken. De meterkast is 5 meter verwijderd van de keuken. De inductiekookplaat wil ik ook graag laten aansluiten.

Schakelaars en hanglamp monteren

In de badkamer wil ik graag een dubbele schakelaar (luchtafvoer en licht) en een combinatie schakelaar/ stopcontact laten monteren, in de keuken wil ik graag een hanglamp laten ophangen.

Krachtstroom aanleggen in garage

Ik wil graag krachtstroom in de garage. De garage staat achter het huis en staat volledig los. De stoppenkast zit helemaal voor in het huis. Kabel trekken door het huis is geen optie. Via buiten zijn er wel mogelijkheden. De afstand is ongeveer 25 meter van de stoppenkast. Ik weet niet of het ook mogelijk is om een volledig nieuwe aansluiting te realiseren zodat je niet langs de stoppenkast van het huis hoeft. Vanaf de weg is het ook zo'n 25 meter naar de garage. Deze garage staat kadastraal los van het woonhuis.

Aardpen slaan en op groepenkast aansluiten

Recent groepenkast vervangen, hierbij bleek er geen goede aarding te zijn. Een aardpen zal geslagen en aangesloten moeten worden.

Stopcontacten aanleggen

Vanuit de meterkast moet zo'n 10 m aan 3 aderig draad doortrekken naar de keuken + 2 dubbele stopcontacten aanleggen. Materialen voor de vakman.

Aardpen slaan

Mijn aarding is momenteel aangesloten op de waterleiding. Ik wil graag dat deze via een aardpen aangesloten wordt. De aansluiting op de waterleiding is bereikbaar vanuit de kruipruimte. De kruipruimte is maximaal ongeveer 1 meter hoog.

Krachtstroom aanleggen

Ik wil graag een krachtstroom laten aanleggen. Het apparaat dat aangelegd wordt zal 25 A gebruiken, dus ik wil eentje met minimaal 30-35 A.

Meterkast laten controleren

Ik ben net verhuisd naar een huis gebouwd in 1970 en wil de kwaliteit van de bedrading, meterkast en aardlekschakelaar controleren.

Vervangen electra

Graag aardlek slaan en keuren nieuw aan te leggen Electra installatie renovatie woning

Stopcontact aanleggen

Zou graag een stopcontact willen laten maken voor mijn vaatwasser. Er zit al een gat in de muur waar een draad in zit naar de meterkast (stroomdraad door trekken).

Stopcontacten in toiletten maken

I want to install power socket in my 2 toilets. I need quote for installing new wiring and the power socket including material cost. Bij 2 toiletten wil ik graag stopcontacten laten plaatsen.

Oude huiscentrale weghalen en telefoonkabel aansluiten

Er zit een 16 jarige huiscentrale en die moet weg omdat het niet functioneert met de modem. Vroeger waren er meerdere telefoons, maar nu gebruiken wij DUOtelefoon. Wie kan die centrale weghouden en de telefoonkabel in modem doen.

Nieuwe aardpen in de garage laten slaan

Voor een nieuwe aansluiting in garage heb ik een aardpen nodig. Tevens moet er een groepenkast geplaatst worden geschikt voor 3 fase aansluiting dus met hoofdschakelaar. Ik zorg ervoor dat er een houten plaat is waarop het gemonteerd kan worden.