Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor extra stopcontacten:

Extra stopcontacten

Volgende week krijgt mijn moeder een nieuwe keuken. Ze gaat hierbij van het gas af en krijgt dus een elektrische kookplaat, afzuigkap, licht en oven. Ze heeft hiervoor extra wand stopcontacten nodig om de apparatuur te kunnen aansluiten. In totaal willen we graag vier extra stopcontacten aansluiten. Graag hoor ik wat de mogelijkheden zijn en de daarbij behorende kosten. Tevens zou ik willen weten of u voor deze klus beschikbaar bent volgende week maandag/dinsdag.
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor extra stopcontacten uit heel Nederland:

Dakopbouw plat dak

Wij willen een dakopbouw realiseren op ons platte dak, inclusief kunststof kozijnen en trap. Waar mogelijk willen wij een zo'n groot mogelijk oppervlak creëren binnen de technische mogelijkheden en binnen de vergunning. De afmetingen zijn ongeveer 4 m x 4,25 m + 5,25 m x 5 m (als 1 geheel). Bijgevoegde plattegrond hebben wij ter indicatie. Buitenzijde afgewerkt met kunststof hout. Zie ook andere huizen in de straat. De helft van de straat heeft een opbouw, wij verwachten dus geen problemen met de dakconstructie. Vergunning moet nog aangevraagd worden, dit laten wij graag aan u over. Graag een complete oplevering, dus ook de binnenzijde afwerken, inclusief elektra en stopcontacten. Graag ook een aansluiting voor warm en koud water en een afvoer, zodat in de toekomst iets gerealiseerd kan worden. Het doel van de opbouw is extra woonruimte (slaapkamers).

Aanleg elektra badkamer en keuken

- Inbouw ventilator voor de badkamer. De foto geeft de locatie aan: het gat heeft een diameter van ongeveer 9 cm. - Wandcontactdoos met 2 afsluitbare contacten (via kleppen) in badkamer. Deze moeten continue stroom geven. - Nieuwe groep in de meterkast voor een te plaatsen vaatwasser. - Plaatsing 2 stopcontacten in keuken: 1 voor vaatwasser en 1 voor afzuigkap. NB: Er is in de badkamer, naast een punt waar het licht op aangesloten is, een stroompunt waar vroeger een wasmachine oid op aangesloten was.

Muurtje en deur met kozijn

We hebben een slaapkamer in een L-vorm. We willen hier een muurtje van gibo-blokken van 2,57 breed x 2,60 hoog en in de aangrenzende muur moet dan een extra deur met kozijn ingezet worden (ook gibo-muur) In de nieuwe muur willen we enkele stopcontacten aan beide zijden. Daarbij moet dan een bestaande dubbele wandcontactschakelaar splitsen in 2 enkele schakelaars. Graag willen we een offerte exclusief stucadoor en 1 inclusief stucadoor, waarbij er wel wat extea meter te maken zijn voor de stucadoor ivm aangrenzende muren.

Nieuwe stopcontacten plaatsen en verplaatsen

Graag zou ik een offerte aan willen vragen voor het inbouwen van 8 nieuwe stopcontacten en het verplaatsen van 5 stopcontacten. 2 juni zal de sleuteloverdracht zijn van onze nieuwe woning en daarom hebben we nog geen concreet plan. Het aantal nieuwe stopcontacten kunnen er eventueel meer worden. Het gaat om een woning uit de jaren '70. We moeten de woning nog strippen (muren kaal, vloer verwijderen), maar laten voorlopig de plafondplaten die er zitten, zitten. Moeten de muren kaal zijn op het moment dat jullie komen? Moeten de plafondplaten er tijdelijk uit, of alleen de platen die boven de gewensten stopcontacten komen? Ik bespreek graag de mogelijkheden met een elektricien.

Geluidsisolerende voorzetwand met Merfoflex realiseren

We willen extra geluidsisolatie laten aanbrengen in de woonkamer tegen de muur met de buren. We hebben al materiaal (Merfoflex) gevonden dat geschikt is om een (ontkoppelde) geluidsisolerende voorzetwand te construeren. Dit hebben we samen met akoestisch onderzoeker uitgezocht. We zoeken een aannemer om die voorzetwand deskundig te plaatsen. We willen het speciale materiaal voor de constructie van de wand zelf bestellen. Bovenop de merfoflex regels (en de isolatie) moeten drie lagen gipsplaten komen (van elk 12,5 mm dik). De gipsplaten en schroeven kunt u het beste onderdeel maken van de offerte. De rest van het materiaal (Merfoflex + toebehoren) wil ik bestellen. De maat van de wand is 585 meter cm breed en 260 cm hoog. Op de vloer ligt laminaat, de strook onder de voorzetwand willen we verwijderd hebben en vervolgens moet het laminaat weer netjes aansluiten op de voorzetwand, d.w.z. die strook laminaat moet op maat gemaakt en de plint moet weer geplaatst worden. Verder zijn er twee stopcontacten in de huidige muur, die graag verplaatst willen hebben naar de zijwanden. We zouden graag een offerte willen hebben met daarin een prijsopgave en een mogelijke planning van deze werkzaamheden.

Lambrisering verwijderen, stopcontact naar voren halen, lambrisering terug + inbouwkast indelen

1) Achter lambrisering zit een (of meerdere) stopcontacten. Deze wil ik graag kunnen gebruiken. Hiervoor zal de lambrisering gedeeltelijk moeten worden verwijderd en daarna hersteld. 2) We hebben een inbouwkast die we graag iets logischer in willen delen. Dit houdt in dat de planken iets moet worden afgezaagd en her ingedeeld moeten worden met nieuwe planken er tussen. Wij houden uiteraard rekening met richtlijnen RIVM.

Uitbouw aan de zijkant

Wij willen een uitbouw realiseren van 1,9 m bij 4,5 meter. Ik heb als bijlage een tekening van de woning toegevoegd + een aantal foto’s. Wijzigingen: - De openslaande deuren bij punt A toevoegen ( zie schets) - De overige 2 ramen aan weerszijden van de nieuwe ruimte. En tussen deze ramen, een muur doortrekken tot het plafond. - Leidingen leggen - Het ,pet verfklaar gemaakt worden - De vloer moet gelijk worden aan de vloer van de huidige woonkamer. - Plaatsen van 2 stopcontacten Graag ontvang ik een definitieve offerte.

Aarden aanleggen in huidig electra netwerk en overige elektra klussen

Ik zoek een elektricien die het elektra netwerk van mijn woning kan renoveren. Aarden aanleggen in het gehele huis (huis momenteel leeg). Geen aarde kabels aanwezig bij de lampen en stopcontacten in gehele woning behalve berging en misschien een aantal stopcontacten op de beneden verdieping. Ook zouden we graag extra stopcontacten willen toevoegen.

Uitbouw achterzijde

Aanbouw van 3,5 m x 5,5 m (l x b) met een lichtstraat, aanleg van CV's in de uitbouw, elektra (stopcontacten), lichtstraat, uitbreken van 2 kasten, kunststof kozijnen, openslaande deuren, inclusief beglazing. Aan 1 kant staat al een uitbouw van de buren (geïsoleerde muur, hoeft alleen afgewerkt te worden).

Vervangen elektra

Elektra volledig vernieuwen en een nieuwe groepenkast van 10 tot 12 groepen Ook aanliggen van extra stopcontacten in de woonkamer en keuken Ook aansluitingen voor bijvoorbeeld oven en vaatwasser. Woningoppervlakte is ongeveer 93 m2, met 3 verdiepingen.

Partners

Partners van Casius