Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor coax kabel doortrekken:

Coax kabel doortrekken

Ik wil een coax kabel laten doortrekken door een bestaande loze leiding en 4 bestaande utp aansluitingen, die niet goed aangesloten zijn, alsnog goed aangesloten hebben. Mogelijk moet er ook 1 utp aansluiting doorgetrokken worden. Graag zo spoedig mogelijk. Ik hoor graag van u.
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor coax kabel doortrekken uit heel Nederland:

Coax kabel trekken

Ben onlangs verhuist. Monteur van Ziggo langs geweest omdat ik in mijn nieuwe appartement geen TV-signaal kon ontvangen. Blijkt er geen coax kabel te liggen tussen meterkast en woonkamer en tussen meterkast en slaapkamer. Wil graag coax c9 kabel getrokken hebben (waarna Ziggo weer de aansluiting verzorgt). We hebben nu glasvezel van KPN, maar dat kunnen we niet gebruiken. Er zal iets van 15 meter kabel aangelegd moeten worden.

Coax kabel verwijderen en utp kabel plaatsen

Ik heb een nieuwbouw woning (net opgeleverd) nu loopt er een coax kabel van de meterkast naar de woonkamer. Ik wil echter een internetkabel hier doorheen hebben. Alleen krijg ik de coax kabel er niet uit getrokken. Graag wil ik deze eruit hebben zodat ik een utp kabel kan plaatsen.

Meterkast controleren

Ik heb net een nieuwe woning in Amersfoort gekocht en zoek een elektricien om de meterkast te controleren. Ik heb daarbij een aantal concrete vragen: - Kun de stoppen worden vervangen door schakelaars? - Ik wil graag 1 Coax-kabel + 2 LAN-kabels aanleggen voor de vloer in de woning komt (21/1/2020) - Er zit een kast voor de zonnepanelen, is die goed aangesloten? - Welke draden/apparaten kunnen weg?

Coax kabel vervangen en doortrekken

Ik zoek een nieuwe elektricien die al mijn coax kabels in mijn woning kan vervangen. Nieuwe ziggo mediabox, daarom moeten oude dunne coaxkabels vervangen worden door nieuwe moderne plus doortrekken naar eerste en tweede verdieping. Vrijdag schikt het best om dit te laten vervangen.

UTP kabel trekken

Vanuit de meterkast liep er nog niet zo lang geleden een coax kabel naar de 1e verdieping. Mijn bedoeling was het om in diezelfde pijp nu ook een utp kabel naar de eerste verdieping te trekken. Coax eruit en twee kabels er in. Fluitje van een cent dacht ik. Echter, de bestaande coax zit muurvast. Waarschijnlijk zit of zitten er stukjes gipsmuur in de pijp die de boel blokkeren. Onbegonnen werk en dus een ander oplossing? In de meterkast zitten nog een aantal loze leidingen waarvan er in een een zwarte electradraad zit. Maar waar die heen gaat? Ik heb nog steeds behoefte aan een utp en coax kabel naar de eerste verdieping. Wanneer daar een bestaande leiding met normale electra voor moet worden opgeofferd is dat geen probleem. Boven op de 1e verdieping zijn genoeg electrapunten.

UTP kabels trekken

Ik wil graag een UTP kabel laten trekken vanuit meterkast naar boven gelegen slaapkamer (er is een loze leiding aanwezig) en vanuit de meterkast naar woonkamer, waar KPN Experia staat (ongebruikte coax-kabel ligt er naar toe en kan vervangen worden voor UTP). Betreft een jong huis uit 2014.

Coax kabel vervangen en doortrekken

Een monteur heeft de coaxkabel, welke beneden uit de muur komt en weer door een leiding naar boven loopt, te kort afgeknipt waardoor deze vervangen moet worden. De kabel loopt van boven naar de woonkamer en door onder de vloer. De kabel moet dus verwijderd worden en opnieuw getrokken worden zodat we boven ook weer coax hebben.

Nieuwe coax kabel laten trekken

Ik wil graag een oude coaxkabel vervangen met een nieuwe vanaf de meterkast naar woonkamer. De afstand is 10 meter.

Coax kabel trekken via de stopcontacten

Ik wil graag een coax kabel laten trekken door de leiding van een bestaand stopcontact. Is het mogelijk het stopcontact te vervangen ("leeg te maken") en daar de coax kabel doorheen te laten trekken? Ik weet niet precies waar de leiding van het stopcontact uitkomt dus dit maakt het lastig. Hemelsbreed zal dit ongeveer 4 meter worden.

Utp en coax door 1 leiding trekken

Van meterkast naar zolder (4e verdieping) moet een coax en utp door 1 leiding. Coax kabel, utp kabel en wandmontage materiaal is al aanwezig. Gaat puur om het trekken van de kabels door een loze leiding.

Partners

Partners van Casius