Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor lampen en spots monteren:

Lampen en spots monteren

Graag wil ik twee spots laten monteren; één in de woonkamer en één in de keuken. Het gaat om 2 lampen van het Gamma merk: de 'Duo spot' en 'Trioplaat'. Zekerheidshalve is het misschien verstandig extra (aard)draad mee te nemen, maar anderszins verwacht ik geen extra benodigd montagemateriaal.
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lampen en spots monteren uit heel Nederland:

Elektra klussen in huis

Ik wil in onze woonstudio op de begane grond de travo's van de spots laten verwijderen, op elke spot moet een fitting komen voor de nieuwe led lampen, het zijn 15 spots. Vervolgens moet een dimmer geplaatst worden. Materiaal is hiervoor ingekocht alles is compleet. In de woonstudio is een 4 pits elektrisch kooktoestel daar moet een Perilex aansluiting op komen en ik denk ook een uitbreiding in de stoppenkast. Hier is geen materiaal voor ingekocht, graag hiervoor advies wat nodig is. Ik zoek dus een gekwalificeerd elektricien.

Installatie van domotica

Installeren van domotica, lampen door hele huis, 4 rolluiken, verwarming en eventueel muziek. Doet u alleen de installatie of biedt u ook de producten zelf aan? Zijn bijvoorbeeld de rolluiken zelf ook bij u af te nemen? Domotica: Hal voordeur inbouwontvanger, cameradeurbel, draadloos bedienbaar slot, Alarminstallatie? Zitkamer inbouwontvanger, Rolluik groot incl motor, draadloze speaker? Eetkamer inbouwontvanger, Rolluik groot incl motor, draadloze speaker? Keuken inbouwontvanger, rookmelder, draadloze speaker? - Alarminstallatie? hal toilet inbouwontvanger, rookmelder Hal boven inbouwontvanger, rookmelder (Onze)kamer 1 inbouwontvanger, rolluik klein incl motor, draadloze speaker? (Baby)kamer 2 inbouwontvanger, rolluik klein incl motor, indoor camera(babyfoon functie) (Hobby)kamer 3 inbouwontvanger, rolluik klein incl motor, draadloze speaker? Badkamer waterdichte speaker Zolder(spots) inbouwontvanger, thermostaat(Nest o.i.d.) Voortuin outdoor camera, Achtertuin outdoor camera, outdoor audio Meterkast Server/Hub?

Lampen ophangen

Graag wil ik 6 hanglampen aan laten sluiten in huis Haarlem + 2 spots op 1 plek. Voor de spots ook een dimknop aansluiten a.u.b.. Lampen zijn reeds aanwezig. Graag elektricien die met verstand kan aansluiten.

Reparatie verlichting met spots en hangende lampjes

Ik wil weten wat de oorzaak is dat ik continu storing heb aan mijn verlichting met spots en de hangende lampen. De zekeringen zijn al een paar keer vervangen, maar zonder blijvend resultaat. Wij weten niet wat de oorzaak is van de terugkerende storing.

Keukenspots vervangen

Ik heb nu al 3 ronde halogeen spots (= 1 set) onder mijn keukenkastjes hangen. Deze moeten door een vergelijkbare set (tegenwoordig is alles LED) worden vervangen. De gaten voor de ronde lampen zitten dus al in mijn kast. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Systeemplafond spuiten met latex

We willen in onze supermarkt het plafond laten spuiten in een donkere (zwarte) kleur. Er zijn veel inbouw TL lampen en spots aanwezig. Stellingen en wanden moeten worden afgeplakt evenals de vloer. Het gaat om ongeveer 275 m2. Plafond Vierkante meter: 275 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 275

Aansluitingen in plafond maken

Boven de eettafel en het kookeiland zouden wij lampen willen ophangen, echter is hier nog geen aansluiting voor in het plafond. De leidingen willen wij boven het plafond laten lopen en zullen dus vanaf de spots (zie foto) doorgetrokken moeten worden. Verder moeten er nog drie lampen opgehangen worden waar wel al aansluitingen zijn, in de slaapkamers en in de badkamer, echter is hier de plafond hoogte 3,5 meter en hebben wij geen ladder.

Koof bouwen met spots en afzuigkap

Het betreft het maken van een koof in een L-vorm met verlichting die geschikt is voor de Phillips Hue lampen. In de koof moet een kanaal kunnen voor de afvoer van de afzuigkap en de afzuig kap zelf moet er in. Het gaat om een zeer platte afzuigkap. De lengte is 4 meter en breedte 0,6 meter. De koof moet dezelfde afmetingen hebben als het werkblad van de keuken.

Gordijnen en lampen ophangen

Er zijn in totaal drie klussen waar ik iemand voor zoek: 1. Ophangen rolgordijn. 2. Ophangen gordijnen middels staaldraad constructie. Alles is in principe gedaan, alleen de laatste stap moet nog: haken in muur bevestigen en daar de draad met het gordijn aanhangen. De haken heb ik maar ze zijn niet sterk genoeg. Kunt u geschikte haken meenemen? 3. Monteren verlichting: 2 sets van 5 spots ieder die met een staaldraad aan het plafond komen te hangen. Belangrijk: deze klus dient zo snel mogelijk gedaan te worden in verband met de opening van een praktijkruimte. Offerte mag eventueel tegen uurprijs.

Lampen en dimmers monteren

I.v.m. nieuwe hanglamp wil ik deze iets inkorten en ophangen aan plafond, hierbij dient wel stopcontact te worden verplaatst. Daarnaast heb ik spots waarvoor ik een dimmer wil plaatsen en heb op een slaapkamer spots waar de dimmer niet meer functioneert.

Partners

Partners van Casius