Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor installatieautomaat laten vervangen:

Installatieautomaat laten vervangen

Ik wil mijn installatieautomaat vervangen van een B16 naar een C16 in een ABB-groepenkast. De C16 installatieautomaat heb ik zelf gekocht, dus alleen werkzaamheden van het verwijderen van de oude automaat naar een nieuwe automaat.
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor installatieautomaat laten vervangen uit heel Nederland:

Installatie automaat vervangen

Ik wil mijn installatieautomaat vervangen van een B16 NA naar een C16A (traag). De installatieautomaat heb ik al gekocht en hoeft alleen geplaatst en vervangen te worden.

Vervangen elektra inclusief alle bedrading

We hebben een huis gekocht uit 1960, en de elektra (inclusief bedrading) moet geheel vervangen worden. Het gaat om: • 9 x lichtpunt te bedienen d.m.v. 10 x lichtschakelaar • 2 x aansluitpunt voorzien van brandmelder • 20 x tweevoudig WCD • 1 x nieuwe groepenkast bestaande uit: hoofdschakelaar 2P/40A, 2 x aardlekschakelaar 2P/40A, 7 x installatieautomaat B16A • 1 x aardelektrode • 1 x centraal aardpunt in badkamer

Vervangen stoppenkast

Graag zou ik de volgende oude stoppenkast met 3 x oude stop 10A vervangen voor een nieuw meterkastje met daarin 4 x installatieautomaat 10A. Moet deze afgezekerd worden door een aardlekschakelaar of niet? Nu zitten er slechts 3 oude stoppen 10A. Vanaf de camping wordt er 230V 16A aangevoerd via een kabel (3x2,5 mm).

Groepenkast vervangen

Wij zijn op zoek naar iemand die een groepenkast mag vervangen (dus ook een nieuwe zegel mag plaatsen op de Hoofdstoppenkast) Ons elektranetwerk deugt van geen kanten, en dat wil ik op orde hebben. Nu heb ik zelf aardige kennis van elektra, en kan zelf een heleboel. Alleen het vervangen van de groepenkast daar heb ik de papieren niet voor, en wil ik door een deskundig iemand laten uitvoeren. Wij hebben momenteel in onze groepenkast 1x aardlek en 3x installatieautomaten. Ik wil straks het volgende in onze groepenkast hebben: 1x hoofdschakelaar 2x aardlekschakelaar 5x installatieautomaat Dat houdt dus in dat er meer verdeeld gaat worden. Het aanbod mag ook met realisatie van het hele huis (qua bekabeling). Nakijken wat er niet goed gaat en zo nodig aanpassen.