Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor ethernetkabel trekken:

Ethernetkabel trekken

Ethernetkabel aanleggen vanuit de meterkast naar de 2e verdieping. Kabelmeter circa 10 meter.
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ethernetkabel trekken uit heel Nederland:

Ethernetkabel trekken

Ik wil graag een Ethernet kabel van de experia box beneden naar de PC boven laten trekken. Dit kan door loze leidingen

UTP-kabel trekken

Ik wil graag de bestaande utp kabels die vanuit de meterkast naar de slaapkamers boven lopen, laten vervangen door nieuwe ethernetkabel Cat6. Offertes liefst via email.

Ethernet kabel trekken naar garage en verdieping

Ik wil een Ethernetkabel en TV Kabel laten trekken van het huis naar de vrijstaande garage en naar de 1e / 2e verdieping

Ethernetkabels trekken

Ik wil een ethernetkabel vanuit de meterkast naar de 2e etage laten trekken. De loze leiding is verstopt. Er moet even bekeken worden of die verstopping verholpen kan worden door een vakman of dat er een andere route voor de kabel moet worden gevonden. Ik ontvang graag uw advies en prijsopgave.

Ethernetkabel trekken

Vanuit de huiskamer naar mijn werkkamer een ethernetkabel trekken. Van linksonder naar rechtsboven, tussen de 15 en 20 meter lengte. Ik weet niet of er een loze leiding is. Hij moet wel via het leidingwerk.

Ethernetkabels trekken

Het betreft het doortrekken van 2 maal een ethernetkabel vanaf de slaapkamer op de 1e verdieping naar meterkast. De ethernetkabel is aanwezig.

COAX- / TV-kabel opnieuw trekken

Ik woon 22 jaar in mijn huis en heb destijds een standaard coax kabel van meterkast naar tv getrokken. Er is nogal wat veranderd in die tijd, van analoog naar 4K, alle mogelijke storingsbronnen (mobiel, WiFi etc). Ik wil dus een nieuwe goed afgeschermde coax kabel hebben, maar en was destijds een pokkenwerk om hem door de leiding te trekken. Dit wil ik dus laten doen. De komende weken ben ik op maandagmiddag thuis. Wat gaat me zoiets kosten? Optie is om ook een ethernetkabel van router naar TV te leggen, maar dan moet het onder de vloer door.

Ethernetkabel trekken

Ik wil graag een ethernetkabel van de meterkast naar de KPN decoder TV in de slaapkamer laten trekken. Er is een loze leiding met draad. De afstand is ongeveer 20 meter.

Ethernetkabel trekken

Ben in het bezit van glasvezel van KPN. Heb op de slaapkamer een tv aan de muur gemonteerd die is verbonden met een digitale ontvanger. Deze ontvanger moet echter weer worden verbonden aan een ontvanger in de meterkast. Graag wil ik dit zodanig doen dat er geen kabels zichtbaar zijn. Kortom: er moet een ethernetkabel worden getrokken vanuit de meterkast beneden naar de slaapkamer boven.