Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor groepenkast laten vervangen:

Groepenkast laten vervangen

Ik wil de bestaande groepenkast met 6 groepen van ongeveer 20 jaar oud, laten vervangen door een nieuwe groepenkast met 10 groepen i.v.m. het plaatsen van een warmtepomp.
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor groepenkast laten vervangen uit heel Nederland:

Elektra aanleggen en vervangen in gehele woning

Elektra aanleggen/vervangen in gehele woning incl. Groepenkast. Ik ben in opleiding tot interieur ontwerper en moet voor mijn schoolopdracht een offerte hebben van het aanleggen voor elektra incl. Groepenkast. Het gaat om een oude timmerfabriek die ik tot woonhuis moet verbouwen. Het pand staat in Schoonhoven. In de keuken komen de volgende apparaten: koelkast, vriezer, vaatwasser, magnetron, stoomoven, gewone oven, wijnkast, keramische kookplaat, afzuigkap, inbouw koffiemachine. Een zonnehemel, stroomvoorziening voor de vloerverwarming en verder de normale elektra van stopcontacten en lichtpunten. Kunt u mij een prijsindicatie geven/offerte maken voor wat dit ongeveer gaat kosten en hoelang u met de aanleg van zo`n project bezig bent. Ik heb het ontwerp plattegrond bijgevoegd zodat u kunt zien hoe het huis eruit gaat zien. Ik zie graag uw reactie en/ of offerte tegemoet.

Groepenkast vervangen en uitbreiden

Hi, Wij hebben een huis aangekocht waarvan wij de meterkast willen laten vervangen. Ook dient er een uitbreiding te komen naar de keuken ivm inductie kookplaat. Graag ontvangen wij een offerte voor de kosten. Vanaf 1/11 kan men starten met de werkzaamheden ivm sleutel dan in bezit.

Vrijstaande woning aan de achterzijde uitbouwen

Wij willen onze vrijstaande woning aan de achterzijde laten uitbouwen met 5 x 3 meter. De uitbouw moet onderheid worden. We willen ook de huidige keuken laten vervangen, een nieuwe vloer laten leggen, elektra laten uitbreiden en ook de aansluiting van de stadsverwarming laten verleggen. Voor de nieuwe keuken moeten een paar nieuwe groepen worden bijgeplaatst in de groepenkast. We willen aan de buitenzijde van de uitbouwen dezelfde steensoort als waar de woning van gebouwd is. We laten ook graag een zonnescherm verplaatsen. Inpandig willen we de huidige bijkeuken verplaatsen of vergroten. We laten de wanden en het plafond graag stuken en/of sauzen. We beschikken over de originele bouwtekeningen van de woning voor de aannemer. We willen een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en inmeten. Het is onze wens om de uitbouw nog dit najaar te laten realiseren en anders vanaf april 2018 daarmee te laten starten. In de wintermaanden is voor ons geen optie. Wij ontvangen graag uw gedetailleerde offerte.

Groepenkast vervangen

Vrijdag 25-8 vanaf 12 uur betrek ik mijn nieuwe woning, een flat uit 1966 aan de Burg. De stoppenkast heeft nu 2 groepen en willen we graag laten vervangen, vermoedelijk door een groepenkast met 6 groepen. We weten niet of er momenteel een aardlek- en hoofdschakelaar in zit, maar die hebben we er dan graag bij, als dat al niet standaard het geval is. Wij zoeken een elektricien voor juist die middag, zodat we de volgende dag over kunnen gaan tot andere werkzaamheden in de woning. Als er nog tijd over is voor de specialist, zouden we ook graag de optie willen hebben om nieuwe wandcontactdozen te laten (ver)plaatsen. Hartelijk dank voor uw vrijblijvende offerte.

Meterkast vervangen

Zie foto's in bijlage. De groepenkast is verouderd. We krijgen binnenkort nieuwe keuken met inductie koken en we krijgen binnenkort ook zonnepanelen. De meterkast is daarnaast onhandig ingericht, veel loze ruimte die niet anders kan worden gebruikt. We willen de totale ruimte van die kast beter kunnen benutten.

Vervangen groepenkast

Ik wil graag een nieuwe groepenkast laten plaatsen met 8 groepen en de benodigde aardlekschakelaars. Ik heb nu 6 groepen, waarvan 1 niet in gebruik is. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Groepenkast vervangen/uitbreiden

Vervangen van huidige meterkast, met extra voorbereide groepen voor PV-system, wasmachine en AC-unit. Verder extra overspanningsbeveiliging opnemen. Alles uit te voeren in A-merk (ABB, Holec, oid).

Groepenkast vervangen en uitbreiden

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de groepenkast. De groepenkast dien van 4 naar 8 groepen te gaan. Verder moet er een koopgroep van op 35A aansluitwaarde 7400 gemaakt worden. Aanleggen van 3 groepen via kruipruimte naar keuken. De lengte vanaf de meterkast is 5 meter.

Groepenkast vervangen

Ik zou graag een kostenindicatie ontvangen voor vervanging van de stoppenkast voor een modernere variant. Kleine opsomming van de zwaardere apparaten keuken: - fornuis inclusief oven, 90 cm, breed 3,2kw - vaatwasser - quooker 2200 watt - koffieapparaat 1350 watt Zolder: - wasmachine - droger Daarnaast heb we in het huis geen geaarde stopcontacten gezien. Graag advies over hoeveel stopcontacten geaard moeten worden en wat het kost om deze te aarden. Het huis is gebouwd in 1984. Bijgevoegd een foto van de stoppenkast. We gaan naar verwachting medio november/december hier woning.

Elektra in gehele woning vervangen

Nieuwe groepenkast en uitbreiden van het aantal groepen. Zie beschrijving in titel opdracht

Partners

Partners van Casius