Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Leiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Leiden heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Leiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Leiden of directe omgeving.

2110 klanten uit Leiden bevelen een bij Casius in Leiden aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Leiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: electra aanleggen in casco bedrijfspand, oude elektra volledig vervangen, aanleggen van complete elektra in een kale woning, elektra vervangen in jaren '30 woning, complete elektra in huis vervangen, elektra in de gehele woning aanpakken, bedrading vernieuwen, elektra vervangen in een jaren '20 huis, vernieuwing elektra winkelpand, elektra en mogelijk CV in appartement vervangen, intercom vervangen bij appartementen, meterkast installeren en bedrading doortrekken, aardpen slaan en nieuwe meterkast, intercom installatie vervangen voor VvE, groepenkast vervangen en uitbreiden en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Leiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Leiden:

Elektra nakijken

Het licht/de stroom gaat uit als ik de ingebouwde oven aanzet. Deze is circa 10 jaar oud van merk Bosch. Wat zou hier aan de hand zijn?

Sleuf frezen in plafond

Een sleuf van ongeveer 1.30 meter in het plafond om de elektriciteit van de hanglamp onzichtbaar te maken. Zodat de elektriciteit dus niet over het plafond hoeft te lopen.

Elektra klussen

Inbouwspot badkamer geen spanning. Schakelaar licht hal vervangen. Plafondlamp monteren.

Dubbele trekschakelaar in badkamer vervangen

Ik wil een (dubbele?) trekschakelaar in badkamer vervangen. Ik wil er een wasmachine en vaatwasser op aansluiten. Graag complete offerte, inclusief werkzaamheden en leveren van materialen.

Ethernetkabel trekken

Ethernetkabel aanleggen vanuit de meterkast naar de 2e verdieping. Kabelmeter circa 10 meter.

Bedrading en spots vervangen in vitrinekasten

In onze dagbestedingslocatie staan 6 vitrinekasten met verlichting. Deze doen het niet meer en spots en bedrading moeten vervangen worden voor Led verlichting. Het zijn 6 los staande kasten en dus niet 1 systeem.

Aardpen slaan

Aardpen slaan meterkast bovenwoning

Aardpen slaan in Leiden

Ik wil graag een aardpen laten slaan voor de elektra in mijn woning in Leiden.

Defecte video installatie en intercom repareren

Wij kunnen niet meer zien wie er aanbelt en vanuit onze videofoon kunnen wij de voordeur niet meer openmaken. Graag laten wij dit controleren en repareren daar waar mogelijk.

Vervangen van de groepenkast

Vervangen van de huidige groepenkast met 6 groepen voor een nieuwe groepenkast met 10 groepen ivm plaatsen van warmtepomp

Groepenkast laten vervangen

Ik wil de bestaande groepenkast met 6 groepen van ongeveer 20 jaar oud, laten vervangen door een nieuwe groepenkast met 10 groepen i.v.m. het plaatsen van een warmtepomp.

Extra groepen bij plaatsen in meterkast

We hebben nu een 4 groepen. We hebben nu hierop zonder probleem. 2 koelkasten, infra rood sauna, Afwasmachine en combi magnetron, cv, wasmachine/droger. Nu willen we in plaats van gas koken naar keramisch/elektra en in de toekomst zonnepanelen. Wat kost (4)extra groepen?

Wasmachine op de trekschakelaar aansluiten

Er hangt reeds een trekschakelaar en ik ga een nieuwe BEKO wasmachine kopen die aangesloten dient te worden op de trekschakelaar. Wat zijn de kosten enkel voor het aansluiten van de wasmachine op een trekschakelaar? De aansluiting op het water wordt door de verkoper gedaan.

COAX-kabel doortrekken

Ik probeer een coax kabel met trekveer van de meterkast naar de woonkamer te trekken door een loze leiding, maar de trekveer komt de hele tijd op hetzelfde punt vast te zitten. Weten jullie hier een oplossing voor en zouden jullie dat eventueel kunnen komen toepassen? En hoeveel kost dat ongeveer?

Vervangen van de stoppenkast

Het vervangen van de stoppenkast. Er zitten nu 6 stoppen in de kast waarvan er 4 in gebruik zijn. Er zijn ook 2 aardlekschakelaars. Ik heb het advies gekregen om het te laten vervangen. Ik kan er een foto van mailen.

Extra groep in de meterkast aanbrengen

Ik wil een fornuis kopen met max. 4,9 kW voor 2 ovens. Vraag is of dat op mijn gewone groepen kan, gesteld dat ik de ovens niet tegelijkertijd gebruik,of dat ik daar een kookgroep voor moet toevoegen, met eventueel breekwerk, en wat dat dan kost in mijn geval (meterkast 6 groepen, 4 op 1 en 2 op 1 aardlek-schakelaar. 1 fase-kast, volgens mij, aangelegd in 1998). De verkoper zegt dat de oven op 2x 220 kan, maar dat zegt mij niet zoveel.

Inbouwstopcontacten en dimmer plaatsen

Op dit moment hebben we 3 opbouwstopcontacten waarvan 2 met schakelaar, eentje heeft 2 schakelaars. We willen graag 3 inbouwstopcontacten, waarvan 1 met dimmer en 1 met schakelaar. Daarnaast moeten 2 stopcontacten die niet worden gebruikt, worden verwijderd. Daarvan steken nu de draden uit de muur nadat de muur gestuukt is.

Deurbel repareren of vervangen

Het bellenpaneel van ons huis met 4 afzonderlijke wooneenheden in Leiden werkt niet meer. Het betreft een bellenpaneel dat twee jaar geleden is geïnstalleerd en waarvan nu de printplaat gecorrodeerd lijkt. Het paneel bevindt zich beneden aan de voordeur aan de buitenkant van het gebouw.

UTP-kabel door een loze leiding trekken

Voor het aansluiten van de router in de woonkamer dient er een UTP-kabel door de loze leiding in de meterkast naar woonkamer getrokken te worden, welke uitkomt in een eveneens te plaatsen wandcontactdoosje. Installatie; zo snel mogelijk.

Elektra vernieuwen in een appartement

Pand is een oude bakkerij: moet van krachtstroom in de meterkast naar gewone aansluiting, nieuwe meterkast met 8 groepen en geheel nieuwe electra draden plaatsen door woonkamer, keuken en 3 slaapkamers. Men kan er makkelijk bij omdat er overal voorzetwanden komen waar de electra zo in kan.

Aarding meten en zo nodig een aardpen slaan

Ik ben als aannemer een woning aan het verbouwen waar onduidelijk is of er aarding aanwezig is. Ik wil de aarding laten meten en indien nodig een aardpen laten slaan. Ik hoor graag vooraf welke kosten ik kan verwachten.

Aardlekschakelaar vernieuwen en stopcontacten aarden

Ik wil in de groepenkast een stopcontact laten aanbrengen, de aardlekschakelaar vernieuwen en het net laten controleren op eventuele lekstromen. Los daarvan een offerte voor het vervangen van de oude stopcontacten op de begane grond en verdieping, voor randaarde stopcontacten. Het is een 30 jaar oude installatie. Graag uw advies en offerte voor het vernieuwen van de aardlekschakelaar en het aarden van de stopcontacten.

Groepenkast vervangen

Een nieuwe groepenkast met 8 groepen. Inclusief 2 aardlekschakelaars en een groep voor een kookgroep, 3-fasen. Die moet ook naar de keuken gebracht worden. Dat is door een wand heen, dan ben je al in de keuken. Momenteel zijn er vijf groepen. En er moet gekeken worden naar een beltrafo.

CAT7-kabel trekken en netwerkkabel aansluiten

Er loopt een telefoonkabel vanuit de meterkast door een buis naar de woonkamer. Een vorige monteur heeft door die buis een netwerkkabel aangelegd maar die kabel was te kort en dus compleet nutteloos. Wat ik dus nu wil is dat er een nieuwe netwerkkabel wordt getrokken. De telefoonkabel en de netwerkkabel komen op hetzelfde punt uit dus ik wil dat de twee kabels in dezelfde wandcontactdoos worden aangesloten. De netwerkkabel moet ook worden aangesloten op een patchpaneel. Qua materialen heb ik thuis nog een cat7 installatiekabel liggen dus het enige wat nog nodig is is een inbouw wandcontactdoos met een telefoon- en een lan-aansluiting.

Garage-aansluiting aanleggen

Er moet een nieuwe aansluiting aangelegd (door liander) worden in een garage en hierop moet een meterkast gemaakt en aangesloten worden. Daarnaast dienen er 2 TL-lampen te komen en enkele stopcontacten. Één stopcontact dient krachtstroom te zijn voor een elektrische auto.