Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Leiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Leiden heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Leiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Leiden of directe omgeving.

2218 klanten uit Leiden bevelen een bij Casius in Leiden aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Leiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: electriciteitsnet vervangen volledige woning, aarden aanleggen in huidig electra netwerk en overige elektra klussen, vervangen elektra volledige woning, aanpassingen groepenkast + huisinstallatie, aardpen slaan + groepenkast plaatsen en doormeten, nieuwe stopcontacten plaatsen en verplaatsen, het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen, het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen, vervangen van alle elektra van jaren 30 woning, kabels trekken voor screens, meterkast naar de kelder verplaatsen, uitbreiding elektra ten behoeve van installatie keuken, 2 groepenkasten vervangen, aarden en vervangen schakelaars zie onderstaande beschrijving, meterkast verplaatsen, het uitbreiden van het aantal groepen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Leiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Leiden:

Nieuwe groepenkast plaatsen

Ik wil graag een nieuwe groepenkast met 7 groepen installeren en ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn. Graag ontvang ik een offerte.

Extra stopcontacten

Volgende week krijgt mijn moeder een nieuwe keuken. Ze gaat hierbij van het gas af en krijgt dus een elektrische kookplaat, afzuigkap, licht en oven. Ze heeft hiervoor extra wand stopcontacten nodig om de apparatuur te kunnen aansluiten. In totaal willen we graag vier extra stopcontacten aansluiten. Graag hoor ik wat de mogelijkheden zijn en de daarbij behorende kosten. Tevens zou ik willen weten of u voor deze klus beschikbaar bent volgende week maandag/dinsdag.

Stopcontacten bijmaken en eventueel groepen bijplaatsen

Ik wil in een paar kamers een stopcontact bij laten maken. Eerst moet er gekeken worden of dit mogelijk is met het aantal aanwezige groepen. Misschien moeten ook groepen bijgeplaatst worden. Ik woon in een huurhuis, er zijn te weinig stopcontacten dus ik wil een paar bijplaatsen. Graag eerst iemand langs om te kijken of dit mogelijk is.

Sleuven frezen voor elektra

Onze huidige woningen heeft trekkoord aansluitingen, maar geen hanglamp aansluitingen in het plafond. Graag wil ik 2 aansluitingen voor hanglampen frezen in het plafond (hard beton) en twee licht knop aansluitingen hiervoor laten aanbrengen op bestaande wandcontactdozen, inclusief de bedrading. De sleuven in het plafond kunnen gemaakt woorden vanaf de bestaande trekkoordaansluitingen (1x 1 meter en 1x 1,5 meter vanaf de muur). Zie ook de in het rood aangegeven aanpassingen in de bijlage. Graag wil ik een totaalofferte voor alle werkzaamheden en plaatsing.

2 stopcontacten verplaatsen, 1 extra

we willen graag twee stopcontacten verplaatsen. Een nog 1 m meter naar beneden. De ander een meter naar beneden en dan een 0,5 meter naar links, waarbij er tevens, nog 1,5 meter verder een extra stopcontact dient te komen.

Enkele stopcontacten plaatsen

Plaatsen van twee of drie extra stopcontacten voordat de nieuwe keuken komt. Dat zal ergens in maart zijn.

Vervangen oude elektra bedrading en nieuwe groepenkast plaatsen

Ik ben benieuwd wat het vernieuwen van de elektra bedrading in mijn oude huis (ongeveer) kost, plus het aanleggen van nieuwe groepen. Nu heb ik er vier en wil er graag 6+? (Indien mogelijk), plus de draden voorbereiden op de later geplande klus van het naar beneden brengen van de stopcontacten. Hoor jullie graag.

aanleg krachtstroom

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het laten aanpassen van de meterkast ter voorbereiding van het verhogen van het vermogen (3×25A) t.b.v. een inductie kookplaat. En een perilex aansluiting zal gerealiseerd moeten worden. De installatie moet gebeuren door een erkend installateur. Ik ontvang graag een gespecificeerde offerte (materialen, manuren). In de bijlage zijn een aantal foto's van de meterkast toegevoegd.

Groepenkast vervangen

Graag wil ik mijn groepenkast laten vervangen. Het gaat om 10 groepen en 3 aardlekschakelaars.

Deurbel reparareren of vervangen

Wij wonen op de eerste etage, maar onze bel naast de centrale voordeur van het portiek doet het 9 van de 10 keer niet, waardoor we post en bezoek vaak missen. Onze intercom doet het wat camerabeeld en deur opendoen wel gewoon, maar de bel maakt vaak geen contact als iemand erop drukt. Er zijn nog tien bellen voor andere woningen, maar de buren hebben geen problemen. Mogelijk heeft het probleem te maken met bedrading bij de intercom, aangezien er ook een flitssysteemn(ivm slechthorendheid van bewoner) staat aangesloten en de bedrading er versleten uit ziet. Intercom merk Bticino, flitssysteem merk Bellman & Symfon.

Diverse werkzaamheden elektricien

Geachte medewerkers, Hieronder heb ik een lijst van dingen die in mijn praktijk gedaan moeten worden. Graag heb ik een bijpassende offerte hiervoor. Met vriendelijke groet, Parham Bostamzad Groepenkast: -Leveren en installeren van nieuwe groepenkast volgens de norm NEN1010 met voldoende aantal 230V/16A en 400V/16A groepen alles via aardlek beveiligd. -Leveren en installeren van potentiaal vereffenings aardpunt tbv de aardvoorzieningen voor de apparatuur. Patchkast: -Leveren en installeren van patchkast tbv utp bekabeling en data apparatuur. -Leveren en installeren van 230V 2v wcd op aparte groep 16A. -Leveren en installeren van 1x utp naar meterkast tbv ziggo modem. -Leveren en installeren van 1x stekkerblok zwart in patchkast tbv apparatuur. Technische ruimte: -Leveren en installeren van patchkast. -Leveren en installeren van elektra voorzieningen afzuigmotor met amalgaamafscheider omschreven volgens plantekening 19111839-C1 met datum 16-01-2020. Sterilisatie: -Leveren en installeren van elektra voorzieningen Miele Thermodesinfector omschreven volgens plantekening 19111839-C1 met datum 16-01-2020. -Leveren en installeren van elektra voorzieningen Sterilisator Melag 41B omschreven volgens plantekening 19111839-C1 met datum 16-01-2020. -Leveren en installeren van elektra voorzieningen afdrukker rontgentoestel behandelkamer 1 omschreven volgens plantekening 19111839-C1 met datum 16-01-2020. Behandelkamer 1: -Leveren en installeren van 2x Cat5e data aansluiting op werkblad tbv PC. -Leveren en installeren van elektra voorzieningen plafondunit omschreven volgens plantekening 19111839-C1 met datum 16-01-2020. -Leveren en installeren van elektra voorzieningen behandelstoel omschreven volgens plantekening 19111839-C1 met datum 16-01-2020. -Leveren en installeren van elektra voorzieningen rontgentoestel omschreven volgens plantekening 19111839-C1 met datum 16-01-2020. Balie: -Leveren en installeren van 4x Cat5e data aansluiting tbv PC,

Bel-intercom installatie voor 6 appartementen repareren

De bestaande bel-intercom installatie functioneert niet meer. Bel werkt niet en de beneden deur is niet meer vanuit appartement te openen. Betreft 6 appartementen. Bestaande bel-intercom installatie voor 6 appartementen repareren. Is via de vve. liefst audio

Nieuwe aardpen slaan (VvE)

Graag ontvangen wij een offerte voor het slaan van een nieuwe aardpen. De oude aardpen is geslagen door het riool, waardoor wij lekkage ervaren en deze zal worden verwijderd (door een andere partij).

Telefoonkabel trekken

Kabel door muur van meterkast naar de telefoonaansluiting is kapot. Het zou gaan om ongeveer 7 meter.

Van 2 fase naar 3 fase

Ik heb nu 2 fase maar voor mijn nieuwe kookplaat heb ik 3 fase nodig.

Dimmer laten plaatsen en stopcontact nakijken

Een van de stopcontacten werkt niet meer in de keuken, hier moet naar gekeken worden. Daarnaast willen wij graag een dimmer plaatsen voor onze eettafellamp die bestaat uit 6 Led vintage lampen van 25 watt.

Deurbel reparatie of vervangen

Helaas gaat mijn bel niet meer af op mijn intercom op de derde verdieping. Ik kan nog wel steeds de deur open doen vanaf de intercom. Ik wil dit graag laten maken.

8 groepen in meterkast vervangen en aardlekschakelaar plaatsen

Op dit moment worden er zonnepanelen op het dak gelegd. Nu blijkt dat het een rommeltje is in de meterkast, verkeerde kleurcodes en verkeerde kabels bijvoorbeeld. Ook zitten er zaken die er niet horen (zie rode cirkel in bijlage). Daarom moet de groepenkast vervangen worden. Er zijn 8 groepen. Mogelijk dat een aardlekschakelaar ook nodig is. Tot slot, kunt u aan de hand van de foto ook zeggen dat het hier om een onveilige situatie gaat, of moet u daarvoor meer informatie hebben? Dit in verband met het verhalen van de kosten op de verkopende partij (het huis is recent aangekocht). Graag ontvang ik een offerte.

Vervangen 8 inbouwspots

Vervangen 8 inbouwspots met inbouw-LED spots, zodat er betere verlichting is. De dimmer hierdoor wellicht ook vervangen. De huidige inbouwspots zijn verouderd. De inbouwspots zijn aangebracht in de uitbouw met 'holle' ruimte in plafond.

Extra groepen laten installeren voor inductie koken

Ik ben op zoek naar een elektricien die mijn fornuisgroep voor de inductiekookplaat in Leiden kan veranderen. Ik heb de fornuisgroep en de perilex kabel nodig. De rest zou worden gedaan door mijn aannemer die de renovaties uitvoert.

Glasvezelkabel doortrekken

Graag zou ik de glasvezel kabel doortrekken van het ene naar het andere huis. Afstand tussen beide panden is 20-25 meter. De kabel kan helaas alleen buitenlangs getrokken worden. Zal een foto van de situatie meesturen.

Doorgebrand stopcontact en stekker wasmachine vervangen

Het stopcontact waar de wasmachine en droger op aangesloten zijn is doorgebrand. Dit stopcontact en de stekker moet vervangen worden.

Verplaatsen stopcontact

Ik wil een stopcontact in de keuken graag 50 cm laten verlagen.

Meterkast verplaatsing

We need to renovate our new house and we need to move the meterkast a couple of meter to the left. Can you make a quotation for that please? Do you provide also the moving of the Gas meter?

Probleem met elektra door het hele huis

Ik ben sinds kort in een oud huis gaan wonen. Graag wil ik de elektra laten controleren door het hele huis. Het gaat om 35 stopcontacten en de leidingen keuren.