Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Leiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Leiden heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Leiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Leiden of directe omgeving.

2133 klanten uit Leiden bevelen een bij Casius in Leiden aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Leiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: deurbellen met video installeren, volledige nieuwe elektrische installaties installeren, vervangen van elektra, groepen laten vervangen, bedrading door de hele woning vervangen, elektra vernieuwen in een woonhuis, elektra volledig vernieuwen, videofoon installatie vervangen, alle elektra in huis vervangen, intercom plaatsen om een Siedle intercom te vervangen, elektra vervangen en extra groepen aanleggen, electra in de gehele woning vervangen, groepenkast en alle elektra vervangen, vervangen van elektra in de gehele woning, elektra vervangen in een dubbel bovenhuis en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Leiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Leiden:

Extra groep aanleggen

Ik wil graag een extra groep aan laten leggen voor een keramische kookplaat. Graag hoor ik wat de verwachten kosten zijn.

Extra groep in de meterkast installeren

Ik wil graag een extra groep aan laten leggen voor een keramische kookplaat. Graag hoor ik wat de verwachten kosten zijn.

Groepenkast vervangen

Ik wil de groepenkast vervangen. Voor zo ver ik het kan beoordelen 7 groepen waaronder 1 x krachtstroom voor elektrisch koken. Verder beltrafo en enkelvoudige wandcontactdoos, deze wil ik vervangen door een dubbele. Verder (indien nodig) uitbreiding met een groep ter behoeve van eventueel later aan te schaffen zonnepanelen c.q. opladen elektrische auto.

Lampen en spots monteren

Graag wil ik twee spots laten monteren; één in de woonkamer en één in de keuken. Het gaat om 2 lampen van het Gamma merk: de 'Duo spot' en 'Trioplaat'. Zekerheidshalve is het misschien verstandig extra (aard)draad mee te nemen, maar anderszins verwacht ik geen extra benodigd montagemateriaal.

Stopcontact repareren

Na het aansluiten van een plafondlamp werken twee wand stopcontacten niet meer. Bedrading en fuses zijn nog in tact.

Installatieautomaat laten vervangen

Ik wil mijn installatieautomaat vervangen van een B16 naar een C16 in een ABB-groepenkast. De C16 installatieautomaat heb ik zelf gekocht, dus alleen werkzaamheden van het verwijderen van de oude automaat naar een nieuwe automaat.

Aardingspen slaan

Aardepen slaan voor nieuwe meter kast 16Amp

Aarde slaan voor nieuwe meterkast

Aarde pen slaan voor nieuwe meter kast 16 Amp

Installatie automaat vervangen

Ik wil mijn installatieautomaat vervangen van een B16 NA naar een C16A (traag). De installatieautomaat heb ik al gekocht en hoeft alleen geplaatst en vervangen te worden.

Extra stopcontacten aanleggen

In 1 slaapkamer dient er 2 stopcontacten ingebouwd te worden en een dubbel stopcontact aangelegd. In een andere kamer moet er ook 2 stopcontacten worden ingebouwd en in de keuken een dubbel stopcontact ingebouwd.

Elektra nakijken

Het licht/de stroom gaat uit als ik de ingebouwde oven aanzet. Deze is circa 10 jaar oud van merk Bosch. Wat zou hier aan de hand zijn?

Sleuf frezen in plafond

Een sleuf van ongeveer 1.30 meter in het plafond om de elektriciteit van de hanglamp onzichtbaar te maken. Zodat de elektriciteit dus niet over het plafond hoeft te lopen.

Elektra klussen

Inbouwspot badkamer geen spanning. Schakelaar licht hal vervangen. Plafondlamp monteren.

Dubbele trekschakelaar in badkamer vervangen

Ik wil een (dubbele?) trekschakelaar in badkamer vervangen. Ik wil er een wasmachine en vaatwasser op aansluiten. Graag complete offerte, inclusief werkzaamheden en leveren van materialen.

Ethernetkabel trekken

Ethernetkabel aanleggen vanuit de meterkast naar de 2e verdieping. Kabelmeter circa 10 meter.

Bedrading en spots vervangen in vitrinekasten

In onze dagbestedingslocatie staan 6 vitrinekasten met verlichting. Deze doen het niet meer en spots en bedrading moeten vervangen worden voor Led verlichting. Het zijn 6 los staande kasten en dus niet 1 systeem.

Aardpen slaan in Leiden

Ik wil graag een aardpen laten slaan voor de elektra in mijn woning in Leiden.

Defecte video installatie en intercom repareren

Wij kunnen niet meer zien wie er aanbelt en vanuit onze videofoon kunnen wij de voordeur niet meer openmaken. Graag laten wij dit controleren en repareren daar waar mogelijk.

Groepenkast laten vervangen

Ik wil de bestaande groepenkast met 6 groepen van ongeveer 20 jaar oud, laten vervangen door een nieuwe groepenkast met 10 groepen i.v.m. het plaatsen van een warmtepomp.

Extra groepen bij plaatsen in meterkast

We hebben nu een 4 groepen. We hebben nu hierop zonder probleem. 2 koelkasten, infra rood sauna, Afwasmachine en combi magnetron, cv, wasmachine/droger. Nu willen we in plaats van gas koken naar keramisch/elektra en in de toekomst zonnepanelen. Wat kost (4)extra groepen?

Wasmachine op de trekschakelaar aansluiten

Er hangt reeds een trekschakelaar en ik ga een nieuwe BEKO wasmachine kopen die aangesloten dient te worden op de trekschakelaar. Wat zijn de kosten enkel voor het aansluiten van de wasmachine op een trekschakelaar? De aansluiting op het water wordt door de verkoper gedaan.

COAX-kabel doortrekken

Ik probeer een coax kabel met trekveer van de meterkast naar de woonkamer te trekken door een loze leiding, maar de trekveer komt de hele tijd op hetzelfde punt vast te zitten. Weten jullie hier een oplossing voor en zouden jullie dat eventueel kunnen komen toepassen? En hoeveel kost dat ongeveer?

Vervangen van de stoppenkast

Het vervangen van de stoppenkast. Er zitten nu 6 stoppen in de kast waarvan er 4 in gebruik zijn. Er zijn ook 2 aardlekschakelaars. Ik heb het advies gekregen om het te laten vervangen. Ik kan er een foto van mailen.

Extra groep in de meterkast aanbrengen

Ik wil een fornuis kopen met max. 4,9 kW voor 2 ovens. Vraag is of dat op mijn gewone groepen kan, gesteld dat ik de ovens niet tegelijkertijd gebruik,of dat ik daar een kookgroep voor moet toevoegen, met eventueel breekwerk, en wat dat dan kost in mijn geval (meterkast 6 groepen, 4 op 1 en 2 op 1 aardlek-schakelaar. 1 fase-kast, volgens mij, aangelegd in 1998). De verkoper zegt dat de oven op 2x 220 kan, maar dat zegt mij niet zoveel.

Inbouwstopcontacten en dimmer plaatsen

Op dit moment hebben we 3 opbouwstopcontacten waarvan 2 met schakelaar, eentje heeft 2 schakelaars. We willen graag 3 inbouwstopcontacten, waarvan 1 met dimmer en 1 met schakelaar. Daarnaast moeten 2 stopcontacten die niet worden gebruikt, worden verwijderd. Daarvan steken nu de draden uit de muur nadat de muur gestuukt is.