Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Leiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Leiden heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Leiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Leiden of directe omgeving.

2207 klanten uit Leiden bevelen een bij Casius in Leiden aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Leiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: 42 Intercoms vervangen, electra gehele woning vervangen, alle elektra in een jaren '30 woning renoveren, het aanpassen van elektra in de woning en meterkast, elektra laten vervangen, vervangen electra in jaren 60 woning, electra aanleggen, aardpen slaan en aansluiten op een bouwstroomkast, zekeringkast aanpassen voor zonnepanelen, uitbreiding meterkast, verplaatsen van meterkast, groepenkast vervangen, stoppenkast vervangen, complete elektra aanleg, groepenkast vervangen en stopcontact in meterkast aanpakken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Leiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Leiden:

Vervangen van groepenkast, nieuwe groepen aanleggen

Het gaat om een jaren 30 huis. Het huis staat niet leeg, maar de slaapkamer op 1e verdieping staat leeg en tussenruimte bodem-plafond begane grond is bereikbaar. Werkzaamheden: meterkast vervangen met 3 fasen, 8 groepenkast. Nu zijn er 3 groepen: 1 voor 1+2 verdieping, 1 voor droger+wasmachine, 1 voor overige begane grond inclusief keuken (inductie platen). Elektra begane grond niet nodig te vervangen, de staat is goed. 1 nieuwe groep voor inductieplaat en oven nodig, 1 nieuwe groep voor schuur en buiten nodig. Elektra 1 verdieping: wordt per stappenplan apart vernieuwd. 1 nieuwe groep voor badkamer nodig (alleen kabel voorbereiden, het wordt nadat de badkamer wordt vernieuwd aangesloten). Elektra 2 verdieping: wordt per stappenplan apart vernieuwd.

Vervangen groepen meterkast

Wil graag 6 groepen vervangen / aanleggen in de meterkast, verouderd systeem. Vervangen voor een nieuw systeem.

Extra groep plaatsen in meterkast

Ik wil een extra groep bij laten plaatsen tbv een tuinkamer

Aardpen slaan meterkast

Wij hebben dit huis onlangs gekocht en uit de bouwkeuring is gekomen dat we geen aardpen hebben. Het huis 5 jaar geleden compleet is verbouwd, en verder zou alles in orde zijn. Ik heb een foto toegevoegd van mijn meterkast. Ik kan niet achterhalen of er wel of geen aardpen is.

Totaal installatie hele woning

Voor onze woning zouden we graag willen weten wat we ongeveer aan kosten kunnen verwachten wat betreft een totaal installatie hele woning. Het gaat hier om een 57 m2 woning die reeds wordt voorzien van een schakelkast met 9 groepen. Voor verlichting willen we graag een aansluiting voor 2 lampen in de woonkamer, 1 in de slaapkamer, 1 voor de technische ruimte, 1 voor wc en LED spots voor de badkamer. Voor de wandcontactdozen installatie graag minimaal 4 in de woonkamer, 2 in de slaapkamer, 1 in de badkamer, 1 in de technische ruimte, en 2 in de keuken. Wij zijn open voor het plaatsen van meer wandcontactdozen indien dit geadviseerd is i.v.m. met de aansluiting van de volgende apparaten: oven, vaatwasser, afzuigkap, koelkast, wasmachine, wtw-installatie en waterpomp. En voor de schakelaars minimaal 2 in de woonkamer, 2 bij entree, 1 in de slaapkamer, 1 in de wc, en 1 de badkamer.

Kracht stroom

Ik wil graag krachtstroom aanleggen tbv inductie in de keuken. Ik heb nu nu vijf groepen en vraag me af of dit voldoende is voor de nieuwe inductie installatie. Meterkast eventueel vervangen indien nodig.

Stopcontact aanleggen

2 stopcontacten aanleggen in bestaande woning

Vervangen elektra en groepen uitbreiden

De elektra in onze 64m2 woning dient geheel vervangen te worden. Er zijn slechts 2 groepen zonder aardlekschakelaar aanwezig. Wij willen dit grondig uitbreiden waarbij we rekening willen houden met in de toekomst een nieuwe keuken (inductie kookplaat), eventueel zonnepanelen en de elektra zo veel mogelijk uit het zicht. Wij zien uit naar goed advies, een eerlijke prijs een een fijne samenwerking. Alvast hartelijk dank en vriendelijke groeten,

Tuinverlichting aanbrengen

Het gaat om een tuin 17 meter bij 14 meter. 10x lampen rondom hangen op hoogt 70 cm. (schutting is 90 cm hoog). En 2x grondspots. Bekabeling om de schutting heen aanbrengen

Nieuwe groepenkast plaatsen

Ik wil graag een nieuwe groepenkast met 7 groepen installeren en ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn. Graag ontvang ik een offerte.

Extra stopcontacten

Volgende week krijgt mijn moeder een nieuwe keuken. Ze gaat hierbij van het gas af en krijgt dus een elektrische kookplaat, afzuigkap, licht en oven. Ze heeft hiervoor extra wand stopcontacten nodig om de apparatuur te kunnen aansluiten. In totaal willen we graag vier extra stopcontacten aansluiten. Graag hoor ik wat de mogelijkheden zijn en de daarbij behorende kosten. Tevens zou ik willen weten of u voor deze klus beschikbaar bent volgende week maandag/dinsdag.

Stopcontacten bijmaken en eventueel groepen bijplaatsen

Ik wil in een paar kamers een stopcontact bij laten maken. Eerst moet er gekeken worden of dit mogelijk is met het aantal aanwezige groepen. Misschien moeten ook groepen bijgeplaatst worden. Ik woon in een huurhuis, er zijn te weinig stopcontacten dus ik wil een paar bijplaatsen. Graag eerst iemand langs om te kijken of dit mogelijk is.

Sleuven frezen voor elektra

Onze huidige woningen heeft trekkoord aansluitingen, maar geen hanglamp aansluitingen in het plafond. Graag wil ik 2 aansluitingen voor hanglampen frezen in het plafond (hard beton) en twee licht knop aansluitingen hiervoor laten aanbrengen op bestaande wandcontactdozen, inclusief de bedrading. De sleuven in het plafond kunnen gemaakt woorden vanaf de bestaande trekkoordaansluitingen (1x 1 meter en 1x 1,5 meter vanaf de muur). Zie ook de in het rood aangegeven aanpassingen in de bijlage. Graag wil ik een totaalofferte voor alle werkzaamheden en plaatsing.

2 stopcontacten verplaatsen, 1 extra

we willen graag twee stopcontacten verplaatsen. Een nog 1 m meter naar beneden. De ander een meter naar beneden en dan een 0,5 meter naar links, waarbij er tevens, nog 1,5 meter verder een extra stopcontact dient te komen.

Enkele stopcontacten plaatsen

Plaatsen van twee of drie extra stopcontacten voordat de nieuwe keuken komt. Dat zal ergens in maart zijn.

Vervangen oude elektra bedrading en nieuwe groepenkast plaatsen

Ik ben benieuwd wat het vernieuwen van de elektra bedrading in mijn oude huis (ongeveer) kost, plus het aanleggen van nieuwe groepen. Nu heb ik er vier en wil er graag 6+? (Indien mogelijk), plus de draden voorbereiden op de later geplande klus van het naar beneden brengen van de stopcontacten. Hoor jullie graag.

aanleg krachtstroom

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het laten aanpassen van de meterkast ter voorbereiding van het verhogen van het vermogen (3×25A) t.b.v. een inductie kookplaat. En een perilex aansluiting zal gerealiseerd moeten worden. De installatie moet gebeuren door een erkend installateur. Ik ontvang graag een gespecificeerde offerte (materialen, manuren). In de bijlage zijn een aantal foto's van de meterkast toegevoegd.

Groepenkast vervangen

Graag wil ik mijn groepenkast laten vervangen. Het gaat om 10 groepen en 3 aardlekschakelaars.

Deurbel reparareren of vervangen

Wij wonen op de eerste etage, maar onze bel naast de centrale voordeur van het portiek doet het 9 van de 10 keer niet, waardoor we post en bezoek vaak missen. Onze intercom doet het wat camerabeeld en deur opendoen wel gewoon, maar de bel maakt vaak geen contact als iemand erop drukt. Er zijn nog tien bellen voor andere woningen, maar de buren hebben geen problemen. Mogelijk heeft het probleem te maken met bedrading bij de intercom, aangezien er ook een flitssysteemn(ivm slechthorendheid van bewoner) staat aangesloten en de bedrading er versleten uit ziet. Intercom merk Bticino, flitssysteem merk Bellman & Symfon.

Diverse werkzaamheden elektricien

Geachte medewerkers, Hieronder heb ik een lijst van dingen die in mijn praktijk gedaan moeten worden. Graag heb ik een bijpassende offerte hiervoor. Met vriendelijke groet, Parham Bostamzad Groepenkast: -Leveren en installeren van nieuwe groepenkast volgens de norm NEN1010 met voldoende aantal 230V/16A en 400V/16A groepen alles via aardlek beveiligd. -Leveren en installeren van potentiaal vereffenings aardpunt tbv de aardvoorzieningen voor de apparatuur. Patchkast: -Leveren en installeren van patchkast tbv utp bekabeling en data apparatuur. -Leveren en installeren van 230V 2v wcd op aparte groep 16A. -Leveren en installeren van 1x utp naar meterkast tbv ziggo modem. -Leveren en installeren van 1x stekkerblok zwart in patchkast tbv apparatuur. Technische ruimte: -Leveren en installeren van patchkast. -Leveren en installeren van elektra voorzieningen afzuigmotor met amalgaamafscheider omschreven volgens plantekening 19111839-C1 met datum 16-01-2020. Sterilisatie: -Leveren en installeren van elektra voorzieningen Miele Thermodesinfector omschreven volgens plantekening 19111839-C1 met datum 16-01-2020. -Leveren en installeren van elektra voorzieningen Sterilisator Melag 41B omschreven volgens plantekening 19111839-C1 met datum 16-01-2020. -Leveren en installeren van elektra voorzieningen afdrukker rontgentoestel behandelkamer 1 omschreven volgens plantekening 19111839-C1 met datum 16-01-2020. Behandelkamer 1: -Leveren en installeren van 2x Cat5e data aansluiting op werkblad tbv PC. -Leveren en installeren van elektra voorzieningen plafondunit omschreven volgens plantekening 19111839-C1 met datum 16-01-2020. -Leveren en installeren van elektra voorzieningen behandelstoel omschreven volgens plantekening 19111839-C1 met datum 16-01-2020. -Leveren en installeren van elektra voorzieningen rontgentoestel omschreven volgens plantekening 19111839-C1 met datum 16-01-2020. Balie: -Leveren en installeren van 4x Cat5e data aansluiting tbv PC,

Bel-intercom installatie voor 6 appartementen repareren

De bestaande bel-intercom installatie functioneert niet meer. Bel werkt niet en de beneden deur is niet meer vanuit appartement te openen. Betreft 6 appartementen. Bestaande bel-intercom installatie voor 6 appartementen repareren. Is via de vve. liefst audio

Nieuwe aardpen slaan (VvE)

Graag ontvangen wij een offerte voor het slaan van een nieuwe aardpen. De oude aardpen is geslagen door het riool, waardoor wij lekkage ervaren en deze zal worden verwijderd (door een andere partij).

Telefoonkabel trekken

Kabel door muur van meterkast naar de telefoonaansluiting is kapot. Het zou gaan om ongeveer 7 meter.

Van 2 fase naar 3 fase

Ik heb nu 2 fase maar voor mijn nieuwe kookplaat heb ik 3 fase nodig.

Dimmer laten plaatsen en stopcontact nakijken

Een van de stopcontacten werkt niet meer in de keuken, hier moet naar gekeken worden. Daarnaast willen wij graag een dimmer plaatsen voor onze eettafellamp die bestaat uit 6 Led vintage lampen van 25 watt.