Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor het vervangen en uitbreiden van een meterkast:

Het vervangen en uitbreiden van een meterkast

Ik zoek een elektricien die mijn ouderwetse stoppenkast kan renoveren/vervangen. We gaan de keuken vervangen met vernieuwde apparatuur met o.a een vaatwasser en keramisch koken. In de toekomst willen we ook op elektrische woningverwarming over gaan zodat het gas er uit kan. Verder de mogelijkheid om in de toekomst zonnepanelen te plaatsen. De nieuwe meterkast moet bestendig zijn voor al deze aanpassingen.
Onze klant uit Leerdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het vervangen en uitbreiden van een meterkast uit heel Nederland:

Schutting vervangen en terras uitbreiden

Wij willen onze schutting laten vervangen door een nieuwe hardhouten schutting met betonpalen en betonnen onderkant. Het om 16 strekkende meter inclusief een poort. Daarnaast willen we het terras verder laten bestraten over een oppervlakte van 10m2.

Terras gedeeltelijk vervangen en uitbreiden

Graag wil ik mijn bestaande terras van 3m x 4,5m vergroten naar 4,5mx 5,5m.

2e CV-ketel (in de schuur) vervangen of (vanaf zolder) het leidingwerk van de 1e uitbreiden

Wij hebben 2 cv-ketels, 1 op zolder die de woning verwarmd en 1 in de schuur die de vloer in de serre, de kelder en de douche in de kelder verwarmd. De cv-ketel in de schuur is kapot en wij willen advies van een installateur ivm meerder opties. hetzij doortrekken van leidingen vanaf de zolder, hetzij vervangen van de ketel in de schuur en wat is dan beter, weer eentje op gas, of een elektrische ? Graag zo snel mogelijk uitvoeren als uw planning toelaat.

Vervangen van electra

Electra in hele woning vervangen en uitbreiden groepen in tussenwoning uit 1979.

Vervangen electra

Electra gehele woning, nieuwe meterkast groepen uitbreiden.

Vervangen elektra en groepen uitbreiden

De elektra in onze 64m2 woning dient geheel vervangen te worden. Er zijn slechts 2 groepen zonder aardlekschakelaar aanwezig. Wij willen dit grondig uitbreiden waarbij we rekening willen houden met in de toekomst een nieuwe keuken (inductie kookplaat), eventueel zonnepanelen en de elektra zo veel mogelijk uit het zicht. Wij zien uit naar goed advies, een eerlijke prijs een een fijne samenwerking. Alvast hartelijk dank en vriendelijke groeten,

Radiatoren aanpassen en vervangen

Twee ruimtes van elk 40 m2 uitbreiden warmte capaciteit en plaatsen aparte thermosstaatknoppen om radiotoren separaat van rest woning aan te kunnen zetten. Welke aanpassingen moeten gebeuren? Radiatoren / convectoren vervangen of bijplaatsen, thermostaat / radiatorknoppen vervangen Welke brandstof gebruik je of wens je te gebruiken? Gas In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik

Renovatie van onze woning

Hierbij stuur ik u een beknopte toelichting op de gewenste verbouwing van mijn huis. Het gaat om de voorbereiding voor het plaatsen van een nieuwe keuken en het vervangen van de vloer in de badkamer en de WC. Ik zou de werkzaamheden graag uit laten voeren in grofweg de 2e helft van juni. Het gaat dus om 2 sub-projecten: 1. De voorbereidingen voor het plaatsen van de keuken, dit gebeurt door een keukeninstallateur. Belangrijk hier is dat de keuken van de ene naar de andere kant van de voorkamer zal worden verplaatst. Onder andere moeten er hiervoor leidingen worden verlegd, moet er een stukje muur worden gesloopt, moet de groepenkast worden uitgebreid en moet er e.e.a. gestuct worden. Ik zal zelf de oude keuken slopen/afmonteren. De vloer zal van tevoren worden opengemaakt zodat er gemakkelijk toegang is tot de leidingen. 2. De vloer van de badkamer en de WC: tegels verwijderen, egaliseren en nieuwe vloer(tegels) leggen. Onderstaand in meer detail, bijgevoegd ook een aantal foto’s ter ondersteuning: 1 Aannemer > Keuken voorbereidingen (volledige zijde voorkamer, ca. 5m) A Slopen vitrinekast B Aanbrengen leidingen (gas, water, electra) C Afmonteren leidingen in keuken D Nieuw gat boren in de gevel voor afzuigkap (diameter 150mm) E Bestaand gat in gevel dichtmaken (diameter 150mm) F Electra uitbreiden t.b.v. verlichting keuken G Stucen wanden H Groepenkast uitbreiden 2 Aannemer Badkamer & WC A Oude vloer slopen ca. 7-8m2 B Vloer egaliseren ca. 7-8m2 C Nieuwe vloer leggen ca. 7-8m2 Ik verneem graag de uw indicatieve offerte (uren * prijs / materiaal), doorlooptijd en planning van de werkzaamheden, en zo mogelijk referenties van afgeronde projecten. Zie bijgevoegd bestand met opdrachtbeschrijving en foto's

Vervangen van electra

Electra gehele woning vervangen incl uitbreiden groepenkast ( van 3 naar 10 groepen) 20 nieuwe stopcontacten, 20 nieuwe schakelaars.

Vervangen van elektra

Elektra in gehele woning vervangen. ook de meterkast vernieuwen en tevens uitbreiden van het aantal groepen.

Partners

Partners van Casius