Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor het vervangen en uitbreiden van een meterkast:

Het vervangen en uitbreiden van een meterkast

Ik zoek een elektricien die mijn ouderwetse stoppenkast kan renoveren/vervangen. We gaan de keuken vervangen met vernieuwde apparatuur met o.a een vaatwasser en keramisch koken. In de toekomst willen we ook op elektrische woningverwarming over gaan zodat het gas er uit kan. Verder de mogelijkheid om in de toekomst zonnepanelen te plaatsen. De nieuwe meterkast moet bestendig zijn voor al deze aanpassingen.
Onze klant uit Leerdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het vervangen en uitbreiden van een meterkast uit heel Nederland:

Vervangen/uitbreiden groepenkast

Huidige kast heeft 8 groepen verdeeld over twee aardlek-schakelaars (een 4- en een 2-polige) en nog een PV groep. Moet worden vervangen door een grotere kast met 10 groepen, ruimte voor nog 2 groepen, een krachtgroep voor de inductieplaat en voorbereid voor een tweede krachtgroep voor het geval er een elektrische auto komt. Om niet de hele kast te hoeven vervangen als we nog eens een doorstroomboiler en/of warmtepomp willen plaatsen, moet daarvoor ruimte in de kast zijn.

Vervangen electra

Ik ben in het bezit van 6 groepen met ouderwetse 16a draai zekeringen en 1 aardlek, maar ik heb met de huidige apparatuur eigenlijk sowieso een groep te kort. Wat kost het uitbreiden van de huidige kast? Of moet deze vervangen worden door een nieuwe kast? Ik hoor het graag.

Compleet vervangen van elektra in oude woning en aansluiten van aardlekschakelaar

Electra in de gehele woning vervangen, uitbreiden met extra groepen en aansluiten van aardlekschakelaar. Gaat om een woning die gebouwd is in 1912. De meterkast is wel up to date, maar behoeft extra groepen. Huis staat momenteel te koop, ik ben geïnteresseerd om deze te kopen. Hoop vooraf een goed kostenplaatje te kunnen maken.

Uitbreiden met 2 groepen en eventueel vervangen meterkast

In verband met koken op inductie zijn er 2 groepen extra nodig. De meterkast is 30 jaar oud er zijn al 2 groepen afgelopen jaren bijgezet. We willen iemand langs hebben die ons kan vertellen wat er nodig is. We hebben nog geen perilex stopcontact. De kookplaat komt naast een muur tussen de meterkast en de keuken. We hebben een kruipruimte, maar we vermoeden dat het kabel door de muur getrokken kan worden. Begin februari zouden we graag beginnen.

Groepenkast vernieuwen of uitbreiden

Wij hebben een nieuwe woning en onze stoppenkast moet vervangen worden. We gaan over op elektrisch koken en in de toekomst een warmtepomp en het plaatsen van zonnepanelen. De huidige stoppenkast is verouderd en kan dit niet aan. Ik ben niet zo thuis in de termen maar ik wil graag een offerte ontvangen?  

Vervangen en uitbreiden van electra

Electra in gehele woning vervangen en uitbreiden. Inclusief nieuw groepenkast. Circa: 22 verlichtingspunten (plafond), 22 schakellaars (enkel of double ntb) 22 stopcontacten (enkel of double ntb). Is een rijwoning uit jaren 50. Circa 150 m2 en 3 verdiepingen. Keuken, woonkamer, 2 toiletten, 1 entree hall, 2 badkamers en 3 slaapkamers een 1 washok.

Uitbreiden, vervangen en verplaatsen van stopcontacten

In de woonkamer moeten meer stopcontacten komen dan er nu zijn (het zijn er nu 5, we willen naar 10). Ook willen we ze, indien mogelijk, verplaatsen. Overige stopcontacten samen beoordelen of ze blijven of dat ze vervangen dienen te worden.

Verouderde groepenkast vervangen

De groepenkast is verouderd en deze moeten vervangen worden + uitbreiden.

Vervangen elektra gehele woning

Vervangen gehele installatie, meterkast uitbreiden, aanleggen extra licht en stroompunten tijdens renovatie van een bungalow bouwjaar 1974.

Groepenkast uitbreiden/vervangen naar 3x16A

Ivm de aanschaf van een elektrische auto, moet de capaciteit van de huidige groepenkast worden uitgebreid en bekabeling worden aangelegd naar het oplaadpunt. Afstand van meterkast naar oplaadpunt ongeveer 6 meter horizontaal en 2 m. horizontaal. Foto huidige groepenkast toegevoegd.

Partners

Partners van Casius