Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Leerdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Leerdam heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Leerdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Leerdam of directe omgeving.

102 klanten uit Leerdam bevelen een bij Casius in Leerdam aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Leerdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet casco nieuwbouw project elektriciteit realiseren, elektra aanleggen voor nieuwbouwwoning, vervangen van elektra in bestaande woning van 1979, vervangen van electra, electra woning vervangen, zonnepanelen verplaatsen, intercom en bel installatie vervangen voor VVE met 39 aansluitingen op 2e etage, krachtstroom aanleggen, uTP Netwerk kabel leggen van de meterkast naar de woonkamer, vervangen van elektra in ons hele huis, 12 stopcontancten, plafonnière en badkamer ventilator vervangen, vervangen eectra 1e verdieping, stoppenkast vernieuwen, vervangen van oude bedrading, uitbreiden meterkast tbv kookgroep en vaatwasser en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Leerdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Leerdam:

Krachtstroom aanleggen voor Jacuzzi in overkapping buiten

Krachtstroom aanleggen voor Jacuzzi in overkapping buiten

Het vervangen en uitbreiden van een meterkast

Ik zoek een elektricien die mijn ouderwetse stoppenkast kan renoveren/vervangen. We gaan de keuken vervangen met vernieuwde apparatuur met o.a een vaatwasser en keramisch koken. In de toekomst willen we ook op elektrische woningverwarming over gaan zodat het gas er uit kan. Verder de mogelijkheid om in de toekomst zonnepanelen te plaatsen. De nieuwe meterkast moet bestendig zijn voor al deze aanpassingen.

Verleggen van een stopcontact en tv aansluiting

Wij willen graag een offerte opvragen voor het verleggen van een stopcontact en het verleggen van de tv kabel. Wij wonen sinds 1,5 jaar in een nieuwbouwwoning, en willen graag alle kabels weggewerkt hebben die naar de tv en het reeds bestaande stopcontact lopen. Graag horen wij wat de mogelijkheden zijn. Alvast bedankt!

Extra groepen in meterkast

Er moeten 1 of 2 extra groepen in de meterkast geplaatst worden in verband met de overgang van gas naar inductie. Op dit moment kan de zekering klappen als de groep zwaar belast wordt door huidige apparaten.

Meterkast verplaatsen

De meterkast staat op dit moment een halve meter van de buitenmuur. Hij moet een kwartslag gedraaid worden en een halve meter opschuiven. Het kruipluik zit voor de meterkast.

Extra groepen bijmaken in een oude meterkast

In verband met een nieuw te plaatsen inductie kookplaat en een oude groepenkast willen we graag 2 extra groepen of een nieuwe meterkast laten plaatsen. Waarschijnlijk moet er ook electra van de kookplaat naar de meterkast worden aangesloten. Wat zijn daarvoor de kosten?

Extra groepen aanleggen

Ik wil graag van 4 groepen naar 5 groepen gaan in de meterkast. Ook wil ik een extra aardlekschakelaar laten aanleggen.

Groepenkast met stoppen laten vervangen

Ik wil graag: - 3 Fase hoofdschakelaar 40 ampère plaatsen; - Vermogen over 3 fase verdelen; - Onder de hoofdschakelaar fase doorverbinden en De werkplek is goed bereikbaar.

Groepenkast vervangen

In september 2017 gaan wij verhuizen van Beesd naar een (bestaande) woning in Leerdam (4142 ZL). 31-08-2017 sleuteloverdracht) In deze nieuwe woning willen wij op inductie gaan koken, wat een extra groep in de groepenkast en een perilex aansluiting in de keuken vraagt. Aangezien de huidige groepenkast nog een ouderwetse stoppenkast is, lijkt het ons verstandiger de groepenkast geheel te vervangen door een moderne kast, die voldoet aan de normen van vandaag. In de nieuwe woning zullen wij, naast de standaard stroomafname, de volgende grootverbruikers gaan gebruiken: Zolder: Wasmachine en Wasdroger (er staat momenteel ale en wasmachine op zolder dus ik ga er vanuit dat al een aparte aansluiting voor deze is. Ik durf niet te zeggen of er een aparte aansluiting voor de wasdroger (nodig) is. Keuken: Vaatwasser, Koel/vries combi, Oven/magnetron combi, Inductie kookplaat. Kun u aangeven wat bij benadering de kosten zullen zijn, hoeveel tijd u denkt nodig te hebben dit (i.v.m. planning overige aanpassingen) en of u in september (bij voorkeur 1 september) beschikbaar bent?

Verplaatsen van de metetkast

Meterkast (/electra only) 1 meter verder in halletje plaatsen. Nieuwe meterkast met 10 groepen.

Meterkast op andere plaats zetten

De meterkast staat nu midden in het huis en wil hem laten verplaatsen naar de voordeur. Dat is zo 2.50 meter. Waar ik de meterkast nu wil komen alle leidingen binnen.

Kortsluiting in oven verhelpen

Mijn Bestron oven maakt kortsluiting als ik de oven aanzet, de aardlek slaat er uit. Ik heb er een nieuwe klok ingezet en nu kan ik de elektrische ontsteking wel weer gebruiken. Ik denk dat er iets is met de verwarming van de oven. Ik wil dit graag laten repareren.

Inbouwspots aanbrengen in een betonnen plafond

15 stuks inbouwspots aanbrengen, gaten zijn al gefreesd in betonnen vloerdelen. Aanbrengen elektrische installatie voor het realiseren van inbouwspots. De spots zijn nog niet aangeschaft, die kunnen in overleg mee aanboden worden.

Aardpen slaan bij het huis

Wij staan op het punt een huis uit 1932 te kopen waar geen aarding aanwezig is. Aangezien wij de elektrische installatie willen vernieuwen, moet er ook aarding aangebracht worden. De meterkast is via de kruipruimte bereikbaar. Graag ontvang ik een offerte voor het slaan van een aardpen, bij voorkeur in de kruipruimte of voor het huis en via de kruipruimte naar binnen.

Verlichting binnenshuis monteren

Ik heb 7 plafonnières die ik in 7 verschillende woonvertrekken wil laten ophangen/installeren, inclusief bijbehorende lampjes. Het betreft de keuken, toilet, woonkamer, grote en kleine slaapkamer, binnenkomsthal en de gang. Er hangen in elk woonvertrek alleen draadjes uit het plafond van de vorige bewoners. De oude verlichting is al verwijderd en de lichtschakelaars hoeven niet vervangen te worden. In mijn bezit heb ik reeds de plafonnières, diameter is 29 cm, E27, van het simpele, platte soort en 7 lampjes van elk 35 W.