Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Krimpen aan den IJssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Krimpen aan den IJssel heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Krimpen aan den IJssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Krimpen aan den IJssel of directe omgeving.


Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Krimpen aan den IJssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: electriciteitsnet vervangen volledige woning, aarpen slaan en meten in nieuwbouwwoning, het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen, het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen, vervangen van alle elektra van jaren 30 woning, kabels trekken voor screens, meterkast naar de kelder verplaatsen, uitbreiding elektra ten behoeve van installatie keuken, aardpen slaan en aansluiten, vervangen elektra, meterkast verplaatsen en/of vervangen, het renoveren van de groepenkast, electra geheel vervangen, extra groep bijplaatsen, aardpen slaan voor garage in de wijk en boren gat voor kabel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Krimpen aan den IJssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Krimpen aan den IJssel:

3 draden screens wegwerken

Ik ben op zoek naar een vakman die 3 draden in een gipsmuur kan wegwerken.

Verplaatsen stopcontact naar beneden

1 stopcontact naar beneden verplaatsen. Het gaat om de stopcontact zoals afgebeeld in de bijlage. Graag zie ik uw offerte tegemoet. Alvast bedankt.

Aanpassen/vervangen groepenkast naar 3 fasen

Aanpassen groepenkast van 1 x 35 A naar 3 x 25 A. Huidige kast is 10 jaar oud (foto), huidige groep 9 is van de zonnepanelen (max. 2.2kW). Tevens 3-fase kabel + stopcontact nodig voor keuken ivm planning van inductie kookplaat (10-11kW), van meterkast via 2 droge kruipruimtes te leggen, ca. 17 m kabel nodig.

Perilex stopcontact aanleggen i.v.m. inductiefornuis

Ik wil een fornuis met inductie kopen. Nodig is een Perilex stopcontact, kruipruimte bereikbaar. Keuken en meterkast liggen beide aan de voorzijde van het huis, meter of 5 uit elkaar. Foto meterkast bijgevoegd, of er een extra groep nodig is weet ik niet. Ik heb twee fornuizen op het oog, 10,2 of 14,8 Kw. Maakt dat verschil?

Het plaatsen van een groep voor een vaatwasser

Ik zoek een elektricien die in een nieuwbouwwoning een extra groep voor een vaatwasser kan plaatsen. De aansluiting is prefab aangebracht door Attema. Verder bespreek ik graag met de vakman wat er verder nodig is.

Vervangen groepenkast plus krachtstroom aansluiting

Ik wil mijn groepenkast vervangen en krachtstroom aanleggen voor elektrisch koken. Ik zou hier graag een offerte voor willen hebben. Er zijn verder geen andere dingen nodig. Ik heb nu 10 groepen en wil er 12.

Extra groep plaatsen voor elektrische kookplaat

Ik wil graag elektrisch koken maar dan moet er een extra groep bij komen. Ik heb nu 6 groepen en wil dus ook een perilex stopcontact laten plaatsen met extra groep.

Stroomaansluiting in de keuken maken

Ik wil graag een inductiekookplaat aansluiten. Op de plaats van de kookplaat zit nu een gaskookplaat met een eenvoudige stroomaansluiting voor de ontsteking. Er is dus geen perilex aansluiting en ook geen aparte kookgroep in de meterkast aanwezig. De positie van de kookplaat in de keuken is tegen de muur van de meterkast in de gang. Er loopt wel al een elektrische leiding naar de meterkast. De afstand is echt 10 centimeter ongeveer.

UTP kabel leggen en contactdoos aansluiten

Ik wil graag bij ons in de woonkamer achter de tv een dubbele contact doos vervangen door een combi doos met een stopcontact en een UTP kabelaansluiting. Hierbij ook de bedrading aanpassen en doortrekken voor de UTP aansluiting naar de meterkast (ongeveer 15 meter). Graag de offerte inclusief materiaal kosten (combi contactdoos en UTP kabel Categorie 6).

Aanleggen extra elektra punten

Aanleggen van extra elektrapunten. In de woonkamer zijn te weinig stopcontacten en alles hangt nu met verlengsnoeren aan elkaar. Ook wil ik graag een glasvezelkabel onder de vloer naar de andere kant van de kamer.

Extra groep aanleggen en storingen verhelpen

Ik wil onze groepenkast laten uitbreiden met een aparte groep voor de tuinverlichting en aansluiting van de schuur. Ook wil ik een storing laten opsporen en verhelpen in de tuinverlichting en buitenverlichting. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Aansluiting van de buitenlamp herstellen en andere klussen

Wij hebben een buitenlamp die niet meer functioneert doordat de kabel vermoedelijk kapot is. Ik wil dit graag laten repareren en er dan ook een bewegingssensor op laten plaatsen. Ik laat aan de vakman over welke sensor hier het meest geschikt voor is. Ik heb ook even uw hulp nodig bij het uitzetten van een vriezer, omdat ik niet bij de stekker kan die achter een inbouwkoelkast zit. Als laatste wil ik graag uw oordeel over de aansluiting van een vaatwasser.

Doortrekken van electra op zolder

Ik wil graag de bedrading op mijn zolderetage doortrekken naar een lichtpunt aan het plafond en 2 stopcontacten aan de muur laten maken.

Aarding voor de meterkast maken

Ik wil graag een aardpen laten slaan voor de elektrische meterkast.

Intercom met deurbel repareren

Bij de voordeur van ons bedrijfspand hebben wij een intercom hangen. De bel hiervan werkt niet meer. Graag laat ik deze repareren.

Groepenkast vernieuwen en moderniseren

Ik heb in onze 70-er jaren woning een groepenkast met 14 groepen en één aardlekschakelaar. Er zitten drie soorten zekeringen in. Ik wil graag de gehele groepenkast laten moderniseren, met mogelijk meerdere aardlekschakelaars. Graag ontvang ik een prijsopgave.

Stopcontact aanleggen voor vloerverwarming

Vanuit de meterkast zal er op 3 meter afstand een nieuw stopcontact aangelegd moeten worden. Dit zal onder de vloer aangelegd moeten worden.

Overbelasting op de keukengroep

Als we de oven aan doen slaan de stoppen er uit. Misschien dat er een nieuwe groep moet worden aangemaakt of misschien kan de oven op een andere groep gezet worden zodat de stoppen er niet uit slaan. Kunt u een kostenplaatje opstellen wat dit ongeveer zou gaan kosten als we dit door uw bedrijf laten regelen.

Aardpen slaan voor nieuwe aansluiting

Aardpen slaan voor een nieuwe aansluiting in garage box. Ik heb geen idee hoe diep de pen geslagen moet worden. Ik kijk uit naar uw reactie.

Isra-aansluiting maken

Isra-aansluiting ontbreekt in mijn nieuwe huis. Vermoedelijk dicht gemetseld.

Aanleggen van een perilex aansluiting

Het betreft het aanleggen van een pirilex aansluiting voor een elektrisch fornuis.

Elektra in de woning geheel vernieuwen

Een soort schuur van 100 m2 woonoppervlakte voorzien van een nieuw elektranetwerk; - Nieuwe meterkast. - Freeswerk. - Inclusief schakelmateriaal.

Stopcontacten uitbreiden

Ik wil 3 lampen laten ophangen. Een plank laten ophangen. En stopcontacten laten bij maken.

Krachtstroom voor keramisch kooktoestel aanleggen

In een huurappartement wil ik graag 3 fase aansluiting laten aanleggen zodat ik keramisch kan gaan koken. De 3 fasen aansluiting moet nieuw worden aangelegd in de huidige groepenkast en vandaar naar de keuken toe. Graag eerst kijken wat de beste mogelijkheid is voor het aanleggen van krachtstroom.

Krachtstroom voor de garage aanleggen

Ik ben benieuwd naar de kosten voor het aanleggen van krachtstroom in mijn garage. De afstand tussen groepenkast en garage is ongeveer 18 meter.