Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor aardpen laten slaan:

Aardpen laten slaan

We gaan binnenkort verhuizen en er moet een aardpen geslagen worden in het nieuwe huis. Ik ontvang hier graag een prijsindicatie voor.
Onze klant uit Katwijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aardpen laten slaan uit heel Nederland:

Aardpen slaan + groepenkast plaatsen en doormeten

Hallo er moet bij mij een nieuwe aardpen geslagen worden. Er is nog geen aardlekschakelaar aanwezig in het huis (het is een klushuis). Er moet eigenlijk een geheel nieuwe groepenkast geplaatst worden met 10 groepen en een kookgroep. De aarding hebben we weggehaald, dus ik ben bang dat we te weinig aarding hebben. Hiervoor moet dus een aardpen geplaatst worden, ik weet alleen niet hoe diep deze geslagen moet worden. Wij hebben zandgrond. Na plaatsing groepenkast en aardpen graag alles doormeten op eventuele lekken. Ik zoek iemand die deze klus in zijn geheel voor mij kan uitvoeren, zonder andere partijen in te huren. Graag heb ik hier voor een prijs.

vervangen groepenkast + elektra keuken + evt aardpen

Mijn woning uit de jaren 30 heeft ook nog elektra uit de jaren 30 lijkt het. Ik wil de meterkast vervangen, elektra in de keuken en een aardpen laten slaan. ik ben wel gebonden aan een budget dus naar uw oordeel kan ik aan de slag met 1 of meerdere van deze zaken.

Aardpen nieuwe meterkast

Ik wil graag een aardpen laten slaan in/bij een nieuwe meterkast. Graag ontvang ik een offerte.

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een offerte.

Aardpen slaan en aansluiten

Voor het aanbrengen van aardpen en aansluiten op nieuwe meterkast. De aardpen kan vlak voor de deur de grond in, en de meterkast hangt binnen op 3 meter afstand. We ontdekten bij de installatie van de nieuwe meterkast dat er geen goede aarde is. Ik hoop dat u zo genoeg informatie hebt.

Aardpen slaan voor garagebox in de wijk

Aardpen slaan voor garage en eventueel een gat boren door de muur voor kabel. Uitvoering in overleg maar bij voorkeur op korte termijn.

Aardpen slaan bij een bouwkast

Ik zoek een elektricien voor het slaan van een aardpen voor een bouwkast.

Aardpen slaan voor garage in de wijk en boren gat voor kabel

Het slaan van een aardpen voor garagebox. Naar binnen voeren (groepenkast zit binnen op een buitenmuur) Aansluiten op aardstrook van groepenkast. Tevens het boren van een gat van 52 mm door het beton van binnen naar buiten ten behoeve van kabel Stedin. Schuin boren tot 45 cm onder maaiveld. Graag u aanbieding. Levering uiterlijk 8 mei 2020. Dan wordt ook door Stedin een elektrische aansluiting verzorgt.

Aardpen slaan

Aardpen slaan tbv nieuwe meterkast. Nieuwe groepenkast hangt er al, maar staat nog geen spanning op.

Aardpen slaan

De aardpen is tbv zes woonappartementen in een voormalige kerk. Het aansluiten van de meterkasten kunnen wij zelf. De pen mag graag binnen geslagen worden. Alle voorzieningen zijn aanwezig.. Graag ontvang ik jullie schatting van de diepte op onze locatie. Onze hoogste zekeringswaarde is 16A.

Partners

Partners van Casius