Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor verplaatsen stopcontacten:

Verplaatsen stopcontacten

3 dubbele stopcontacten en 1 enkele stopcontact verplaatsen in de woonkamer. Circa 1.0 meter naar beneden verplaatsen.
Onze klant uit Katwijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verplaatsen stopcontacten uit heel Nederland:

Stopcontacten verplaatsen

Graag zou ik een vrijblijvende prijsindicatie willen ontvangen voor het verlagen van 10 stopcontacten in mijn appartement. . Deze zitten nu op ongeveer op 1,30 meter en zou deze graag lager willen hebben. De muren worden binnenkort glad gestuct en zou mooi zijn als deze lager geplaatst kunnen worden. Muren zijn beton, er zal sleuven moeten worden gefreezt. Ik woon in Capelle aan den Ijssel

Vervangen vlonder terras (verhoogd)

Bestaande situatie: verhoogd vlonderterras van ongeveer 16,5 vierkante meter in totaal (uitgevoerd met hardhouten panelen van 1x1 meter) in achtertuin tegen de gevel van het huis aan. De vlonders die zitten vastgeschroefd op balken die op hun beurt op stapeltjes stenen liggen. De kant die naar de tuin wijst is afgewerkt met dezelfde vlonders. Het terras is niet helemaal rechthoekig, tuin is ongeveer 7,75 m breed, en terras is voor een deel 2 meter breed en op ander deel 3 meter breed. Gewenste situatie: graag vervangen door composiet vlonder terras met composiet planken van het merk WoodComposiet vergrijsd bruin 15 cm breed ribbel. De huidige dragers (balken) zijn verrot en het systeem met de stapeltjes stenen werkt niet goed, dit dient allemaal vervangen te worden). Het terras moet verhoogd uitgevoerd worden omdat er hoogteverschil is tussen de tuin en het huis (30-40 cm). Dichtmaken van de open zijde van het terras dat je vanuit de tuin ziet zodat je niet in een 'donker gat' kijkt als je naar het huis toe kijkt vanaf de tuin. I.v.m. het hoogteverschil moet er in het terras een klein 'trapje' (1 trede) gerealiseerd worden, dat is ook aanwezig in de huidige situatie. Worteldoek ligt al onder het huidige terras en hoeft niet vervangen te worden. Verder: Afvoeren van oude vlonders + balken (stenen mogen eventueel blijven liggen als ze verder niet in de weg zitten van het aanleggen van het nieuwe terras). Wel afvoeren van ongeveer 1/2 kuub aan zakken zand die nog onder het terras liggen (tilwerk kan ik evt. zelf doen indien gewoon container voor de deur wordt gezet). Verplaatsen van 3 buiten-stopcontacten die al onder het huidige vlonderterras bevestigd zijn (kabel is lang genoeg... gaat alleen om het behouden van de stopcontacten). Extra: vervangen van een vierkant vlonderterrasje achterin de tuin van ongeveer 2,60 x 2,60 meter met dezelfde composiet planken. Daar liggen nu ook vlonderdelen van 1 x 1 meter die vast geschroefd zijn op terrastegels van (

2 stopcontacten verplaatsen

2 stopcontacten verplaatsen. 1 stopcontact in een rechte lijn naar benden. De tweede stopcontact ongeveer een meter verderop en ook naar beneden.

Overstap van gas naar inductie, en gaskraan afdoppen

In verband met overgang van gas naar inductie moeten er extra groepen komen in de meterkast. Daarnaast eventueel het verplaatsen van stopcontacten/ mechanisme ventilatie knop in verband met komst nieuwe keuken. Dit zou naar de muur ertegenover verplaatst moeten worden. Of we al een perilex stopcontact hebben weet ik niet zeker. We krijgen tekeningen binnenkort met alle stopcontacten die aanwezig zijn. De afstand tussen de meterkast en de kookplaat is ongeveer 4-5 meter. We hebben een kruipruimte. De gaskraan zou ook afgedopt moeten worden. Rond juni graag beginnen.

Verplaatsen van stopcontacten

Het gaat om het verplaatsen van de stopcontacten (en mogelijk tv aansluiting) in appartement (2 kamers, 37 m2). - Woonkamer: 2 tot 4 stopcontacten, deze zouden ongeveer 4 m verplaatst moeten worden; - Slaapkamer: 2 tot 4 stopcontacten, deze zouden ongeveer 4 m verplaatst moeten worden. Ik ben benieuwd of het beter is om nieuwe stopcontacten te plaatsen of dat verplaatsen een betere optie is. Er zit namelijk een deurpost tussen de huidige plek waar het stopcontact nu zit en waar deze zou moeten komen. Ik ben vrij flexibel als het gaat om de starttijd.

Elektra infrezen en verplaatsen

In onze nieuwe woning is een deel van de stopcontacten en lichtschakelaars als opbouw aangebracht. Deze willen we graag in de wand laten frezen en plaatsen. Het gaat om het infrezen en verplaatsen van de kabels voor ca. 5 schakelaars, 5 (dubbele)stopcontacten en 1 plafondlichtpunt. Zie foto's voor een indruk van de huidige situatie.

Verplaatsen stopcontact

In mijn kamer heb ik maar een set stopcontacten (2x) en deze zit precies op een plek waardoor ik mijn bed niet over de breedte in de kamer kan zetten. Ik wil graag dit stopcontact +/- een meter verplaatsen. Op die manier kan ik mijn bed in de breedte plaatsen

Change gas pipe and sockets to change the stove location in the kitchen

Ik krijg in februari een nieuwe woning, hier zal een gasleiding ongeveer een meter moeten worden verplaatst voordat de keuken van de IKEA wordt geinstaleerd. Daarnaast wil ik 2 stopcontacten ongeveer 30cm verplaatsen. The old kitchen has the gas stove in a corner. I am going to get a new kitchen from IKEA, with a different position for the gas stove. I would like to change and remove the current gas pipe to place a new one in the correct location. I have attached some photos where you can check the old and the new position of the gas pipe. Now it is placed over the worktop, you can see it. I want to change it to be more at the left and below the worktop, so it is hidden when the new stove is installed. Also, the electrical sockets must be moved too.

Uitbreiden, vervangen en verplaatsen van stopcontacten

In de woonkamer moeten meer stopcontacten komen dan er nu zijn (het zijn er nu 5, we willen naar 10). Ook willen we ze, indien mogelijk, verplaatsen. Overige stopcontacten samen beoordelen of ze blijven of dat ze vervangen dienen te worden.

Extra stopcontacten en oude verplaatsen

- 3 extra stopcontacten creëren in 2 verschillende muren. - 4 stopcontacten van 1 m boven vloer verplaatsen naar 30 cm boven de vloer. In de muur frezen. - op zolder een extra lichtpunt creëren in de nok.

Partners

Partners van Casius