Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Katwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Katwijk heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Katwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Katwijk of directe omgeving.

180 klanten uit Katwijk bevelen een bij Casius in Katwijk aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Katwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: conform 1010 NEN CE-markering monteren elektra, compleet nieuwe elektra aanleg in woning, vervangen elektra, groepenkast, badboiler en radiatoren leveren en plaatsen, utp en coax door 1 leiding trekken, electra keuken en garage aanleggen / omleggen, elektra op een boot vervangen, advies en vervangen van twee intercoms voor appartementencomplex, verschillende elektra klussen door het hele huis, krachtstroom realiseren, vervangen groepenkast en stopcontacten, meterkast 4 meter verplaatsen, probleem met elektra door het hele huis, vervanging elektra door heel het huis, aarden waterleiding en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Katwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Katwijk:

Extra groep meterkast aanleggen en overstappen naar inductie

Ik wil over van een gaskookplaat naar inductie. Ik heb begrepen dat er een extra groep in meterkast moet komen, maar ik heb geen idee of dat mogelijk is. Ik heb geen idee of er een perilex stopcontact aanwezig is, ik neem aan van niet. Het is een appartement (uit 2001), dus er is geen kruipruimte. De meterkast is ongeveer 5 meter van de keuken.

Verplaatsen stopcontacten

3 dubbele stopcontacten en 1 enkele stopcontact verplaatsen in de woonkamer. Circa 1.0 meter naar beneden verplaatsen.

Vervangen/verleggen elektra en extra groep plaatsen

Ik wil de elektra vervangen op de zolderverdieping. Daarbij wil ik 1 extra groep plaatsen. En er moet een aardlek bij. Graag een offerte.

Elektra aanleggen in grote hal

Ik wil een groepenkast met 8 groepen en aansluitingen creëren. De hal is 12 x 25 meter en in de nok 5 meter hoog. De 22 armaturen heb ik al. De rest aanleveren.

Krachtstroom voor de kookplaat aanleggen

Ik zoek een partij die mijn woning/meterkast van krachtstroom kan voorzien ten behoeve van een inductiekookplaat. De woning en meterkast zijn goed bereikbaar.

Thuis netwerk aanleggen

Vanaf de router beneden wil ik graag rechtstreeks een kabel naar de eerste verdieping en zolder aanleggen. De kabel gaat door twee houten vloeren, WiFi is niet sterk genoeg boven. Materialen voor de vakman.

Richtprijs voor verplaatsen meterkast

Wij twijfelen om de meterkast in de gang ongeveer 1. 5 meter te verplaatsen in de gang. Verder hoeft er niks te veranderen aan de meterkast. Graag zouden we een indicatie van de kosten willen ontvangen om te beslissen of we dit willen. De werkplek is goed bereikbaar en de klant kan zijn auto voor de deur gratis kwijt. De klant gooit zelf het afval weg.

Basisverlichting in een interieur monteren

Ik woon in een appartement van 122 m² uit bouwjaar 2014. Er is daar een grote raampartij met balkon op het westen. Ik mis een goede belichting in mijn woning. De wanden en plafonds zijn allen gelijk van kleur maar niet wit. Daarom wil ik een goede basisverlichting laten aanleggen. Ik ontvang hierover graag uw advies en een prijsopgave.

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan in mijn bestaande woning.

Aardpen slaan

Aardpen slaan in bestaande woning

Nieuwe meterkast en extra groepen (bij)plaatsen

Ik heb samen met mijn vriendin een woning gekocht waar we vanaf 1 mei zullen intrekken. Deze woning heeft momenteel een verouderde groepen/stoppen kast met slechts 4 groepen. Deze willen we laten vervangen en er 2-3 nieuwe groepen bij plaatsen. Graag ontvangen wij een offerte voor de nieuwe meterkast inclusief de bedrading van de nieuwe groepenwe een offerte van alle kosten bij elkaar.

Internetkabel doortrekken en COAX-kabel vervangen

Ik wil een internetkabel naar de zolder laten aanleggen voor een extra access-point. Er lopen al COAX kabels naar de zolder, deze mogen eventueel worden vervangen. De COAX kabels gaan vanuit de meterkast naar boven en het modem staat in de woonkamer. Ik ontvang graag uw prijsindicatie.

Diverse contactdozen monteren

Ik heb iemand nodig voor het plaatsen van stopcontacten, 5 schakelaars met dubbele WCD, 1 enkele WCD ten behoeve van de afzuigkap. Ook wil ik graag 2 keer een dubbele WCD op de wand.

Intercom en elektrische deuropener installeren

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het laten plaatsen van een elektrische deuropener met intercom-installatie met geluid en beeld. Het gaat om appartement met 2 verdiepingen. Beneden bij de voordeur moet de intercom worden geplaatst, 2e etage de andere intercom met elektrische deuropener. Mocht u nog vragen hebben dan verneem ik dat graag. Bekabeling ligt er.

Bliksembeveiliging installeren

Tegen mijn schuur in de tuin heb ik een mast (stalen steigerpijp van 5.50 meter. Met daarop een staaf antenne van 1.50 meter) gemonteerd door middel van muur beugels. Moet deze constructie geaard worden? Bijvoorbeeld door een aardpen te slaan? Graag de mogelijkheden en offerte. Ik ben bang dat er bliksem in de pijp slaat.

Aardlekschakelaar laten plaatsen

Ik wil een aardlekschakelaar laten plaatsen. De aarding moet misschien ook gemaakt worden? We hebben een groepenkast van 5 groepen zonder aardlekschakelaar en een nieuw deel met twee groepen die wel een aardlekschakelaar heeft. Wat kost het om een aardlekschakelaar in het oudere deel met 5 groepen te plaatsen? Kunt u mij een richtprijs doorgeven?

Krachtstroom aanleggen voor nieuwe keuken

Wegens een nieuwe keuken moet er waarschijnlijk krachtstoom aan gelegd worden. De meterkast zit bij ons beneden in een halletje en moet dus naar de keuken getrokken worden, 1 verdieping omhoog. Nou vroegen wij ons af hoe duur dit ongeveer gaat worden.

Oorzaak van kortsluiting achterhalen

We willen de oorzaak van kortsluiting weten.

Schotel plaatsen en opnieuw uitrichten

Ik had een schotelantenne op het dak van mijn flat staan. Door de storm van afgelopen vrijdagnacht en zaterdag is de schotel afgebroken. Er is een nieuwe schotel nodig, die laten plaatsen en opnieuw uitrichten.

Extra groep in de meterkast laten plaatsen

Het plaatsen van een extra groep in de meterkast. De kast van 3 naar 4 groepen uitbreiden. Er hangt nu een klein kastje, die is erg verouderd. Er is ook weinig extra ruimte.

Netwerkkabel doortrekken naar zolder

Graag een netwerkkabel voor de pc naar zolder doortrekken vanuit de meterkast door al liggende pvc pijpjes heen. Ongeveer 10/13 meter. De kabel graag door de vakman meenemen en ook 2 aansluitingen maken op zolder.

Kabel doortrekken naar boven

Boren naar boven, coaxkabel doortrekken naar boven en splitter voor de tv bevestigen.

Nieuwe aardpen laten plaatsen

De huidige aarding in onze woning is nu gemaakt op de koperen binnenkomstleiding van de waterleiding. Het waterleidingsbedrijf gaat deze koperen leiding vervangen door kunststof leiding en daardoor is er geen aarding meer. Graag een offerte voor alle werkzaamheden voor het realiseren van een nieuw aarding systeem, inclusief de aansluitingen in de meterkast. Er moeten meerdere woningen worden voorzien van een aardpen. Hoeveel kan er worden bespaard als er meerdere huizen tegelijk worden gedaan?

COAX- en CAT5-kabels aanleggen

Kabels moeten worden doorgetrokken vanaf de woonkamer op de begane grond naar de slaapkamers op de 1e etage. De verdiepingsvloer is van hout. Graag uw offerte met materialen en arbeid.

Stroom aansluiting voor inductiekookplaat

Vanuit meterkast op groep of op nieuwe groep stroom naar keuken installeren met 5 polige stopkontakt voor inductie kookplaat.