Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor telefoonaansluiting vervangen voor tv en internet aansluiting:

Telefoonaansluiting vervangen voor tv en internet aansluiting

Ik wil graag in drie slaapkamers (waar nu een telefoonaansluiting is) een aansluiting hebben voor TV/internet. De telefoonaansluiting kan dus weg en vervangen worden voor TV/Internet aansluiting. Ik heb glasvezel in mijn huis.
Onze klant uit Hoornaar (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor telefoonaansluiting vervangen voor tv en internet aansluiting uit heel Nederland:

Vervangen en toevoegen elektra

Elektra in tweekapper uit 1961 vervangen en nieuwe aanleggen. Woonoppervlakte 125 m2. 1e verdiepingsvloer van beton, 2e verdiepingsvloer van hout. Onderstaand de benodigde aansluitingen per verdieping. Optioneel graag een nieuwe automatische stoppenkast aanbieden. Werkzaamheden uit te voeren rond week 13. Begane grond: 2x hotelschakeling 17x dubbel stopcontact 3x lichtpunt op de muur op 1 dimmer 3x dubbele netwerkaansluiting 1x schakelaar voor rolluik 6x aparte groep voor keuken en bijkeuken apparatuur (inclusief 2 fase inductie) 1x Telefoonaansluiting verleggen van voorin huiskamer naar meterkast in gang 4x lichtpunt in plafond met dimmer 2x lichtpunt in plafond met schakelaar 1x lichtpunt in kast met deurschakelaar Eerste verdieping: 1x lichtpunt in plafond met dimmer 5x lichtpunt in plafond met schakelaar 3x enkel stopcontact 10x dubbel stopcontact 1x aansluiting met schakelaar voor afzuiging in badkamer 1x badkameraarding 5x dubbele netwerkaansluiting 1x hotelschakeling Zolder: 1x hotelschakeling 2x lichtpunt met deurschakelaar 5x dubbel stopcontact 1x dubbele netwerkaansluiting 2x lichtpunt op de muur met schakelaar Buiten: 1x dubbel stopcontact buiten 2x lichtpunt met schakelaar binnen Algemeen: 3x loze leiding t.b.v. zonnepanelen op schuin dak en platte daken 1x mantelbuis naar garage 1x loze leiding naar schoorsteen t.b.v. aanjager

UTP 6 kabel trekken en wandcontactdoos plaatsen

Ik wil graag een UTP 6 aansluiting van de meterkast naar de woonkamer. De meterkast is beneden, op de begane grond. Er is hier sprake van een 'omgekeerd' huis, d.w.z. dat de woonkamer op de tweede verdieping is. Een optie zou mogelijk zijn door de telefoonlijn te vervangen. Ik maak hier tot op heden al jaren geen gebruik van. Indien mogelijk behoud ik mijn telefoonlijn, mocht die ruimte er zijn, maar dit is geen noodzaak en de financieel betere optie heeft hierin voorrang. Op dit moment loopt er vanaf het ISRA punt in de meterkast een telefoonlijn naar de telefoonaansluiting in de woonkamer. Een alternatief zou kunnen zijn, tezamen met de COAX, het AOP hiervan komt in de woonkamer uit. Dit heeft niet mijn voorkeur. Voor de duidelijkheid: ik ben geheel niet op de hoogte van de concrete ruimte of mogelijkheden in de buizen die liggen. Ik ben alleen op de hoogte van de mogelijkheden in zijn algemeenheid genomen. Dit betreft een woning uitGraag een alles in 1/vaste prijs. Eventueel meerwerk en verschillen in mogelijkheden duidelijk en onomwonden aangegeven. Bij voorkeur levert u het materiaal. Tenzij dit verhoudingsgewijs veel duurder uitvalt. Afhankelijk van de offertes (en andere bekeken mogelijkheden), zal ik een keuze voor een interprovider maken. Dit om te zien of het de moeite waard is qua bijkomend werk/kosten voor de wijzigingen in aansluiting. Mocht dat betekenen dat ik daarmee dus voor deze optie kies, dan zal ik vervolgens kijken welke offerte en en aanbieder bij mij past voor het leggen van de UTP. Deze opdracht zal naar verwachting na 1 augustus plaatsvinden en vanaf dat moment mogelijk op de korte termijn. Bijvoorbaat

UTP-kabel trekken naar 1e verdieping

Heer/mevrouw, Ik zou graag een internetkabel willen laten trekken vanaf de meterkast beneden (waar Ziggo modem staat) naar kantoorruimte op de eerste verdieping. Hier bevinden zich meerdere stopcontacten en tevens een (oude) telefoonaansluiting), dus deze zou vervangen kunnen worden door een UTP uitgang. Hoeveel gaat dit kosten en wanneer dat kan plaats vinden? In afwachting van uw reactie.

Kabels trekken en afmonteren

Waar de kabel van de tv het huis in komt in de woonkamer, ziet er niet uit. De contactdoos waar de kabel uitkomt is stuk. In deze contactdoos zit ook de telefoonaansluiting. Deze moet in geheel vervangen worden en opnieuw aangesloten worden. Eventueel wil ik ook netwerkkabels door het huis laten trekken, eventueel waar vroeger de kabel van de tv naar boven liep. Graag het beste materiaal gebruiken.

COAX-kabels vervangen door UTP-kabels

Wij willen in onze woning graag COAX-kabels laten vervangen door UTP-kabels. Er moet 10 meter kabel worden vervangen met twee aansluitingen van de meterkast naar de woonkamer. Verder willen we de telefoonaansluiting in onze slaapkamer laten vervangen door een UTP-kabel met een dubbele uitgang. De afstand van de meterkast naar de aansluiting boven in ongeveer 15 meter. In de meterkast zit een KPN-box waar het op aangesloten moet worden. Wij ontvangen hiervoor graag een prijsopgave.

Kabel trekken van begane grond naar de woonkamer op de eerste verdieping.

Ik wil de inrichting van de woonkamer 180 graden draaien. Aan de andere zijde van de kamer zitten helaas alleen 3 wandcontactdozen (2 stopcontacten en 1 telefoonaansluiting. Indien mogelijk zou ik 1 stopcontact willen vervangen met een kabelaansluiting.

Renoveren van het appartement

Ik ben van plan een appartement te kopen in Den Haag. Deze moet volledig gerenoveerd worden. In grote lijnen komt het hier op neer: Keuken: Leidingen wegwerken en voorbereiden plaatsen. Tegelwerk vloer en wanden. Badkamer: Wand doorbreken en uitvoeren conform een tekening. Toilet: Turks/Aziatisch toilet, tegelwerk. Hal/woonkamer: Kozijn van hal naar woonkamer vervangen door twee openslaande deuren. Telefoonaansluiting verplaatsen naar meterkast. CV's verwijderen en CV aftimmeren. Woonkamer en hal voorzien van vloerverwarming. Meterkast: groepen uitbreiden. Rekening houden met koken op inductie, koelkast, oven en magnetron. Wasmachine en droger in de badkamer. Algemeen: Keuken, badkamer en toilet slopen. Alle plafonds en wanden strak stuken. Alle stopcontacten verplaatsen naar beneden. Alle lichtknoppen op 1.20 m (of wat nu standaard is). Alle leidingen van de cv's wegwerken. Uiteraard is dit een indicatie en zullen de details besproken moeten worden. De bedoeling is deze woning op 1 oktober op te laten leveren. Half november zou het klaar moeten zijn.

Electra klussen

Zekeringen vervangen van spotlichten; Lichtpunt in twee slaapkamers die niet werken repareren; Kapotte schakelaar vervangen; Telefoonaansluiting schakelaar vervangen;

Woning woonklaar maken

Het is een kleine verbouwing: 1 deur weghalen en wand plaatsen. HR ketel verplaatsen. 2 deuren weghalen en opening afwerken. Vloerverwarming frezen en tegelklaar maken. Tegelen van de woning, ongeveer 88 m2. Radiatoren afdoppen en verwijderen tevens leidingen verwijderen. Uitpandige wandcontactdozen en schakelaars vervangen voor inpandige en een aantal cm's lager plaatsen. TV kabels/draden frezen en tevens inpandig maken. Telefoonaansluiting verplaatsen. Houtenpaneel verwijderen en muur afwerken. Muren afwerken / spachtelputz. Plafonds afwerken / schuurwerk. Keuken plaatsen en betegelen (eventueel elektrische bedrading en schakelaars verplaatsen). Vensterbanken verwijderen. 1 deur incl. kozijnen weghalen. Raam weghalen en overgebleven gat afwerken.

Het gaat om de verbouwing van een schuur ...

Het gaat om de verbouwing van een schuur (6.40 x 3.40 m) tot een verwarmd atelier. De schuur staat er al en is van steen, een deel van 3 meter aan de voorzijde is open. Dit zou dichtgemetseld moeten worden of met hout dicht gemaakt kunnen worden. Hier dient ook een voordeur in te komen. Verder dient er een achterdeur in geplaats te worden op de plek waar nu al een opening is voor een deur. Er dient een enkelglas raam vervangen te worden door dubbelglas (wellicht gehele raam). De schuur dient verwarmd te kunnen worden, liefst met c.v. of ander soort kachel (aanleggen). Er dient tevens watertoevoer, telefoonaansluiting en TV kabel naat de schuur gelegd te worden. Het huis staat op ongeveer 4 meter van de schuur. Het dak dient ook even bekeken te worden en eventueel verbeterd te worden.