Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor nieuwe aansluiting garagebox:

Nieuwe aansluiting garagebox

Ik heb een garagebox die niet aan het huis geschakeld moet worden. Ik wil elektrisch rijden dus heb een laadpunt nodig voor de auto. Om dan een aansluiting van Stedin te plaatsen heb ik een aardpen en meterkast nodig.
Onze klant uit Hoogvliet Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe aansluiting garagebox uit heel Nederland:

Aardleiding laten slaan

Ik krijg in december of hooguit in januari een (nieuwe) stroom aansluiting in de garage. Deze zit in een rij van de garagebox. Op de muur van de box bevindt zich een houten bord waar de meter/groepen kast komt. Ik wil hiervoor een aardleiding laten slaan.

Elektra aansluiting garagebox

Ik wil een groepenkast laten plaatsen, inclusief aardlek en hoofdschakelaar. Het gaat om een 3 x 1 fase groep met 25A aansluiting. Ook moet er een aardpen worden ingeslagen.

Aardpen slaan voor een garagebox

Ik laat een 3x25 ampère gemeente aansluiting plaatsen in mijn garagebox. Hiervoor moet een aardpen aanwezig zijn. Aansluiten kan dus nog niet, alles moet verder nog aangelegd worden.

Aardpen slaan bij een garagebox

Het slaan van een aardpen ten behoeve van een aanvraag voor een nieuwe elektra aansluiting garagebox. Aanvraag aansluiting 3 x 25A.

Standleding vervangen

Ik ben eigenaar van een appartement in Rotterdam Lombardijen. De standleiding tussen de eerste verdieping (58 ) en de tweede verdieping (60) is stuk. Men wil graag een offerte voor het vervangen van deze leiding beginnend bij de aansluiting op nr 60 tot en met de aansluiting in de garagebox eronder, inclusief hak- en breekwerk, demontage en montage van sanitair en herstel van hak- en breekwerk alsmede eventuele schade. Op de tweede verdieping is het PVC, eronder en erboven is de leiding van gietijzer.

Aardpen slaan bij een garagebox

Bij een bestaande garagebox wordt een stroomaansluiting gerealiseerd, de kabel wordt op 4 december gelegd. Voordat de netbeheerder de aansluiting maakt, moet er een aardpen worden geslagen. Ik zoek een elektricien die dat kan verzorgen, inclusief een Klic-melding. Ik ontvang graag uw offerte.

Aarpen slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan t.b.v. een nieuwe elektra aansluiting in een garagebox. Ik hoor graag vooraf wat hiervoor de kosten zijn.

Aardpen slaan in garagebox

In garage box tbv nieuwe Electra aansluiting

Gat in beton boren voor aanleg stroomaansluiting

In een garagebox gaat netwerkbeheerder Liander in week 37 een elektra-aansluiting maken. Ik wil voor die tijd graag een gat van 50 mm doorsnede laten boren door een betonlaag met een geschatte dikte van 50 tot 70 cm. De opening moet schuin worden geboord, tot 40 cm onder straatniveau. Ik ontvang graag een offerte van bedrijven die hier op heel korte termijn tijd voor hebben.

Eenvoudige meterkast plaatsen in een garagebox

Ik heb op een afstand van ongeveer 60 meter vanaf mijn woning een garagebox, die deel uitmaakt van een rij boxen. Er is daar geen elektra-aansluiting. Ik wil er een eenvoudige 1 x 10A aansluiting met groepenkast laten plaatsen t.b.v. een lamp en een elektrische garagedeur. Ik wil de klus hier graag laten beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Partners

Partners van Casius