Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Hoogvliet Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Hoogvliet Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Hoogvliet Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Hoogvliet Rotterdam of directe omgeving.


Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Hoogvliet Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra compleet vernieuwen vloerverwarming realiseren en cv vervangen, elektra vervangen, 1 meterkast en 18 lichtpunten realiseren verdeeld over 3 appartementen, doorstroomverwarmer aansluiten, aanleggen, aansluiten en realiseren van elektra, installatie van 6 Steinel buitenlampen, extra groep en stopcontact/perilex, compleet vervangen van elektra in oude woning en aansluiten van aardlekschakelaar, verplaatsen meterkast, nieuwe groepenkast plaatsen, elektra infrezen en verplaatsen, stoppenkast vervangen, 3 fasen en perilex aansluiting, elektra in de tuin + dimmers monteren + verlichting keuken, vervangen stoppenkast en aanleggen elektra keuken, extra groep aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Hoogvliet Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Hoogvliet Rotterdam:

Aardpen slaan

Vroeger zat de oude aarde op ons waternetwerk, dit is tegenwoordig plastic en geleid dus niet meer. We hebben laatst 60V op onze aarde gemeten (door een paar wat oudere apparaten). Onze zonnepanelen gaan iedere keer in storing en wij willen graag uitsluiten dat het door de restspanning komt. Daarnaast is het uberhaupt nodig want we voelen wel eens wat spanning op de kraan. rijtjeswoning met kruipruimte uit 1976 op waarschijnlijk kleigrond.

Groepenkast aanpassen voor inductie en aardpen slaan

Wil mijn gaskookplaat vervangen voor inductiekookplaat. Mijn aansluiting is eenmaal 35 A. en moet worden 3 X 25 A. Hier voor moet mijn groepenkast aangepast gaan worden. Een perilex aansluiting is al aangelegd, maar dit is niet voldoende, omdat mijn inductieplaat (aansluitwaarde 11.1 kw) te zwaar is. Tevens moet er nog een aardpen in de grond geslagen worden, omdat mijn randaarde nog op de waterleiding is aangesloten. Graag een offerte.

Datakabel doortrekken en twee stopcontacten plaatsen

Ik wil een datakabel laten doortrekken naar de zolder en 1e etage. En 2 stopcontacten laten aanleggen.

Extra groep aansluiten

Ik wil graag een extra groep aanbrengen in meterkast en doortrekken naar keuken voor inductieplaat, perilex aansluiting waarschijnlijk niet aanwezig. Afstand van meterkast naar de kookplaat is ongeveer 2,5 meter, kruipruimte is aanwezig.

Lichtschakelaar herbedraden

De schakelaar van slaapkamerlamp moet opnieuw worden bedraadt.

Complete Installatie in en nieuw bouw

Ik zoek een elektricien voor het aanleggen van complete elektra in een nieuwbouw tussenwoning. Daarnaast moet er nog wat werkzaamheden worden uitgevoerd, maar dat bespreek ik met de vakman. Het gaat overigens om 3 woonlagen.

Groepenkast vervangen

In verband met de aanschaf van zonnepanelen, aanschaf inductie kookplaat (1 Fase) en aanschaf elektrische keuken boiler wil ik de oude groepenkast laten vervangen door een moderne met 7 groepen.

Vervangen van de groepenkast

Ik wil een offerte voor het vervangen van de groepenkast. De bestaande 230v zekering groepen wordt verwijderd en vervangen met 14 aardlekautomaten die worden verdeeld over 3 fasen, de bestaande hoofdschakelaar, railkast en 3 voudige kracht kast blijft en er wordt en 4 polige aardschakelaar voor de kracht gemonteerd. Het bestaande automaat voor de zonnepanelen moet worden overgezet.

Nieuwe aansluiting garagebox

Ik heb een garagebox die niet aan het huis geschakeld moet worden. Ik wil elektrisch rijden dus heb een laadpunt nodig voor de auto. Om dan een aansluiting van Stedin te plaatsen heb ik een aardpen en meterkast nodig.

Perilexaansluiting maken in de woning

Ik heb een keramische kookplaat plus elektrische oven gekocht. Er zit echter geen perilex wandcontactdoos in mijn huurhuis. Volgens de netbeheerder heb ik 35 w vermogen. Ik wil graag dat dit geregeld word, zodat mijn fornuis in gebruik genomen kan worden.

Meterkast en keukenelektra aanbrengen

Ik wil graag een offerte voor: - het vervangen van de meterkast - stroom aanleggen volgens een leidingadviesschema. In de keuken moet komen: - perilex wandcontactdoos 7400watt (nr 18) - stopcontact combi oven 3350 watt in de muur gevreesd (nr 7) - Wandcontactdoos afzuigkap 220 watt in de muur gevreesd (nr 11) - Wandcontactdoos voor spotjes in de muur gevreesd (nr14) - 2 wandcontact dozen ieder met 3 stopcontacten in de muur gevreesd - 2 keer wandcontactdoos voor koelkast 90 watt en vriezer 90 watt ( nr 9 allebei) - 1 Wandcontactdoos vaatwasser 2200watt (nr 10) - Wandcontactdoos recht naast het raam tegen het plafond moet weggewerkt worden. Verder moeten er 3 spotjes aangelegd worden boven het keuken blad aan de raamzijde en een draad verlengd worden voor een lamp boven de eettafel

Stoppenkast vervangen

Er zijn onlangs 'slimme' meters geplaatst in onze meterkast, maar er zitten nog 3 oude groepen met smeltzekeringen in. Ik wil graag een prijsindicatie ontvangen voor de vervanging en eventueel noodzakelijke uitbreiding.

Groepenkast vervangen en uitbreiden

Wij willen onze oude groepenkast laten vervangen en uitbreiden naar 8 groepen. Er moet ook wat nieuwe bedrading worden aangelegd via de kruipruimte. We laten de klus hier graag even beoordelen en willen daarna uw gedetailleerde offerte ontvangen.

Aardpen bij de woning realiseren

Het realiseren van een aardpen voor de woning.

Extra groep voor de inductiekookplaat bijplaatsen

We willen graag een inductiekookplaat installeren maar weten niet of het huidige elektra hiervoor geschikt is. Ik zou een foto kunnen maken van de groepenkast zodat u wellicht kunt zien of er groepen bij geplaatst moeten worden en of daar ruimte voor is. Indien de kast geschikt is, willen we dit graag laten aanleggen. In de keuken zit achter de gaskookplaat wel een stopcontact maar dat is een gewoon stopcontact. We zien uw reactie graag tegemoet.

Aanpassing in de groepenkast

In de elektrakast moet een kastje verwijderd worden. Dit kleine kastje geeft een zoemend geluid en heeft geen functie. Dit is naar mijn mening zo gedaan.

Meterkast renoveren

Ik wil mijn groepenkast vervangen. Zijn nu 4 en dat moeten er meer worden. Er moet ook aardlek aangelegd worden.

Lamp en ventilator ophangen

Ik zoek iemand die een plafond ventilator op kan hangen en de lamp die er hing kan verplaatsen.

Volledige elektro-installatie vervangen

Wij willen een nieuwe groepenkast, inclusief bedrading en aardlekschakeling. De woning is van 1959. De woning is ongeveer 85 (twee etages). Graag wil ik hier een prijsopgave van.

Stopcontacten verplaatsen

Ik wil graag een aantal klussen laten uitvoeren: - 1 stopcontact verplaatsen met ongeveer 10 cm; - 1 stopcontact verplaatsen met ongeveer 20 cm; - 1 luchtververser verplaatsen met ongeveer 10 cm.

Extra groepen laten bijplaatsen

Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn voor het bijplaatsen van 2 extra groepen.

Aardpen slaan

Ik heb een huis gekocht uit de jaren '60, ben momenteel bezig om alles te vernieuwen en uit te bereiden en dus ook de groepenkast maar heb geen aarding dus wil ik graag een aardpen laten slaan door jullie. Wil graag weten wat dat kost en wanneer het kan.

Deurbel repareren

De deurbel werkt niet meer. Dient gerepareerd te worden.

Aarding slaan bij de woning

In bestaande woning is nu geen aarding aanwezig. Er moet dus aarde worden geslagen.

Reparatie en onderhoud aan een brommobiel

Ik heb een brommobiel J.D.M. Titane en hij start niet meer. Schijnbaar is er iets gebroken in mijn motorblok, hij rookte bij het starten en rook vies. Ik wil mijn brommobiel graag laten repareren en wil daarvan de kosten vooraf graag horen.