Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor aardpen in nieuwbouwwoning slaan:

Aardpen in nieuwbouwwoning slaan

Ik zou graag een aardpen willen laten slaan in een nieuwbouw woning. Het huis wordt nog gebouwd; het dak en de wanden zijn dicht, dus de woning is bijna winter en water dicht.
Onze klant uit Hoogmade (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aardpen in nieuwbouwwoning slaan uit heel Nederland:

Aardpen in nieuwbouwwoning slaan en meterkast voorbereiden

Voor een nieuwbouwwoning in Neede wil ik de meterkast voorbereiden op een definitieve elektriciteit aansluiting. De werkzaamheden betreffen in ieder geval het slaan van de aardpen en de aansluiting op aardrail en groepenkast. De definitieve aansluiting is bij Liander aangevraagd voor week 40. Aardlekschakelaar zal aanwezig zijn, grondsoort is zand.

Aardpen slaan

Het slaan van een aardpen voor een nieuwbouwwoning.

Aardpen slaan

Ik wil bij een nieuwbouwwoning een aardpen laten slaan in zandgrond.

Aardpen slaan bij nieuwbouw

Onze nieuwbouwwoning wordt over ongeveer 2 maanden opgeleverd. Hier willen wij graag een aardpen laten slaan. Zou dit nu al mogelijk zijn of dient de woning daarvoor al opgeleverd te zijn? Graag zou ik de mogelijkheden willen weten.

Aardpen slaan voor bouwmeterkast

Voor het bouwen van een vrijstaande nieuwbouwwoning moet een bouwmeterkast geplaatst worden. Hiervoor zal een aardpen geslagen moeten worden. De pen dient voor 9 mei geslagen te worden.

Aardpen laten slaan

Graag wil ik in Lelystad een aardpen laten in slaan voor een nieuwbouwwoning.

Aardpen slaan

Aardpen slaan voor nieuwbouwwoning.

Aardpen slaan

Aardpen slaan en aansluiten op meterkast en leidingen in meterkast. Betreft een nieuwbouwwoning in ter Aar (nabij alphen ad rijn)

Aardpen in een nieuwbouwwoning laten slaan

Onder mijn regie is voor een vriend van mij een nieuwe woning gebouwd. Er moet daarvoor nog een aardpen worden geslagen. Er is een luik naar de kruipruimte aanwezig voor de groepenkast. Ik laat dit graag op korte termijn verzorgen en ontvang daarvoor uw offerte.

Aardpen bij een nieuwbouwwoning slaan

Graag een aardpen slaan voor nieuwbouw woning aan de Zeebodemkolonistenweg 4 te Almere (Oosterwold). De fundering is gereed. De bovenbouw bestaande uit zeecontainers wordt binnen een aantal weken geleverd. Als het kan, de aardpen slaan voordat de containers geplaatst worden

Partners

Partners van Casius