Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Hillegom te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Hillegom heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Hillegom u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Hillegom of directe omgeving.

318 klanten uit Hillegom bevelen een bij Casius in Hillegom aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Hillegom bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen van alle electra en nieuwe meterkast plaatsen, meterkasten plaatsen in vakantiewoningen, meterkast verplaatsen, vervangen electra en nieuwe stoppenkast, nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen, aanbrengen en verplaatsen electra, aanleggen tuinverlichting en waterdichte dubbele stekkerdoos, vervangen van electra, vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie, vervangen koperen buizen elektra, vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw, uitbreiden groepenkast met kookgroep, meterkast verplaatsen incl vervangen, vervangen van complete elektra in huis uit 1923, vervangen electra en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Hillegom staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Hillegom:

Aardpen slaan

Graag ontvang ik een offerte van u. Het huis is gebouwd in 1906 en staat op zandgrond. De groepenkast is een paar jaar geleden vervangen en heeft nu 8 groepen met aardlekschakelaar.

Vervangen Electra en plaatsen van een nieuwe meterkast

Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte van het vervangen van onze huidige Electra (laatste renovatie is in de jaren ‘60 geweest) en vervanging van onze meterkast met uitbreiding ervan. Wij hebben 2/3 kamers zelf qua bedrading vervangen, de rest laten wij graag nog vervangen. De huidige meterkast bestaat nu uit 2 groepenkasten met ouderwetse stoppen, deze willen wij uit laten breiden (is nu niet toereikend). Met hoeveel stoppen durven wij niet goed te zeggen, wat normaal is voor een normaal huishouden. Er hoeft in ieder geval geen krachtstroom te komen. De hoofdschakelaar van ons huis zit in het huis van onze buurvrouw. Onze woning betreft een oppervlakte van 75 m2 totaal, geen cv, een simpele douchecel onder de trap, keuken, woonkamer, 3 kamers boven, droger (in het schuurtje) en tuinverlichting.

Aardpen aansluiten

Er moet voor mijn chalet een nieuwe aardpen worden geslagen

Aardpen laten slaan

Ik wil een aardpen laten slaan en ben benieuwd wat dit gaat kosten.

Extra wcd op aparte groep plaatsen

Ik heb een inductie kookplaat, en ik heb begrepen dat ik er maar 1 stopcontact voor nodig heb. Nu krijg ik kortsluiting als ik de kookplaat aanzet. Er moet daarom een extra wcg op een aparte groep geplaatst worden.

Vervangen stoppen/meterkast

Ik zoek een elektricien die mijn stoppenkast kan renoveren. Het gaat om een huidige kast met 6 groepen en twee aardlekschakelaars. Dit dient in eerste instantie verder niet hoeven worden uitgebreid. Daarnaast moeten de elektriciteitskabels te worden nagekeken.

Extra groep in groepenkast maken voor inductieplaat

Ik wil een extra groep in de meterkast laten maken omdat ik een inductieplaat ga krijgen in mijn nieuwe keuken.

Klein elektrawerk in de woning

Ik wil 4 lampen in 4 verschillende ruimtes aansluiten op 4,5 meter hoogte.

Groepenkast leveren en plaatsen

Het betreft een oude loods, waar de oude kast weggehaald moet worden. Graag leveren, plaatsen en aansluiten 3 fase groepenkast 44 x 33 cm voorzien van: 3 fase 40 ampère hoofdschakelaar 3P+O,4 x 30mA/ 40A 3 fase aardlekschakelaars 3P+O,6 x 16A B automaten P+O en twee x 3 fase 16A krachtgroepen 3P+O.

Elektra vervangen en aanpassen

Het betreft het vervangen van de meterkast, zit nu 2 stoppen in. Ik weet niet hoeveel stoppen nodig zijn in ons huishouden en ontvang hier graag advies over. Ook zouden wij graag willen weten wat het zou kosten om boven 11 wandcontactdozen te plaatsen en beneden de huidige bekabeling te vervangen + 2 extra aansluitingen ten behoeve van een wasmachine en droogtrommel. Indien mogelijk zouden we een prijsopgave per onderdeel wensen te ontvangen.

Uitbreiden groepenkast en aanleg Perilex

In de periode mei/juli ga ik een nieuwe keuken plaatsen. Voor die tijd laat ik door Liander de elektra-aansluiting in de meterkast verzwaren. Ik wil er door een elektricien het elektra laten aanpassen. Ik wil nieuwe schakelaars voor de groepen, en een Perilex voor de kookplaat. Naast de huidige 4 groepen wil ik een aparte groep voor de vaatwasser, voor de oven, voor de wasmachine en voor de wasdroger. In de keuken moet een Perilex aansluiting komen, op 8 meter afstand vanaf de meterkast. Ik ontvang graag uw offerte.

Elektra nazien

In huis zijn diverse stopcontacten die niet meer werken. Deze moeten worden nagezien en vervangen worden.

Aardpen slaan in betonnen bak

Ik wil een aardpen slaan in een betonnen bak. De elektrische installatie wordt verder door een ander verlegd, dus dit hoeft niet naar de meterkast toe gestuurd te worden.

Netwerkbekabeling laten trekken

Ik wil graag 5 netwerkkabels laten trekken in loze leidingen, 4 leidingen zijn voorzien van een controle draad, 1 leiding niet. Kabel is al in bezit. Het gaat om lengtes van 10 tot bijna 30 meter.

Ouderwetse groepenkast vervangen

Momenteel zit er een ouderwetse stoppenkast met 4 groepen waarbij een extra groep later is bijgeplaatst, totaal 5 dus. Deze kast moet vervangen worden. Dus graag een nieuwe groepenkast met minimaal 5 groepen. 1 fase. Tevens moet er een aardlekschakelaar geplaatst worden. Graag zo spoedig mogelijk.

Aardleiding slaan

Wij dienen volgens Dunea een aardleiding, inclusief aardpen, aan te leggen voor ons huis. Dunea heeft geconstateerd dat ons huis op dit moment geen aardlek heeft.

Inbouwspots in gipsplafonds plaatsen

Wij krijgen half december de sleutel van de door ons gekochte hoekwoning uit 1969 waar overal plafonds in zitten met gipsplaten van 60 cm. Voordat we de plafonds laten stuken willen wij er een aansluiting voor ongeveer 20 tot 25 spots in laten plaatsen. Na het stuken moeten de spots dan worden afgemonteerd. Het gaat om de woonkamer, keuken, een slaapkamer, een overloop en een trapopgang. We willen het werk graag in januari laten verzorgen en ontvangen daarvoor uw offerte.

Krachtstroom aan laten leggen

Thuis hebben we alleen 220 Volt en ik wil graag een machine die op krachtstroom loopt. Ik wil dus graag krachtstroom.

Bijplaatsen aardlekschakelaar

Op 15 juni krijgen wij de sleutel van de door ons gekochte woning. Er is daar een groepenkast met 6 groepen en maar 1 aardlekschakelaar. Graag ontvangen wij een offerte voor het installeren van een extra aardlekschakelaar.

Extra aardpen slaan

Ik wil graag een (extra) aardpen laten slaan ten behoeve van mijn zendamateurinstallatie. Deze moet zowel de elektrische als de RF-aarding verzorgen. Ook wil ik graag een aardedraad naar boven waar de installatie is. Ik heb nu alleen 2 draads stopcontacten. Tot slot wil ik een draaddoorvoer door het dak naar de zinken dakgoot en naar beneden om contact te maken met de aluminium rand van het schuurdak. Dit om te onderzoeken of deze kunnen functioneren als HF-antenne.

Breedstraler en sensor vervangen

Oude buiten breedstraler met losse sensor moet vervangen worden door nieuwe Karwei buitenlamp met vaste sensor. Graag offerte met geraamde totale kosten. Ik heb de nieuwe buitenlamp al aangeschaft bij Karwei. Bij voorkeur per mail contact opnemen.

Groepenkast compleet vervangen

Ik wil graag mijn groepenkast vernieuwen. Het gaat om 2 extra groepen plaatsen ten behoeve van de nieuwe keuken.

Stopcontact voor een vaatwasser maken

Er moet een stopcontact gemaakt worden in de keuken voor een vaatwasser.

Tussenmeters plaatsen

Bij een appartementen complex willen wij graag 9 tussenmeters laten plaatsen. Hiervoor ontvangen wij graag een gespecificeerde offerte.

Gehele groepenkast vervangen

Ik wil graag een vrijblijvende offerte voor het vervangen van een oude groepenkast (2 groepen) en het monteren van een nieuwe 6 groepenkast met 2 aardlekschakelaars en hoofdschakelaar. Aanbrengen van drie leidingen via kruipruimte naar keuken, twee voor stopcontacten in de keuken en een voor aansluiting schuur, via aansluitdoos in de keuken bereikbaar. Aardpen of via waterleiding als dat mogelijk is.