Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor aardpen:

Aardpen

Goedemorgen graag zou ik een offerte ontvangen voor het slaan van een aardpen en deze aan te sluiten op een nieuw geplaatste 7 groepenkast met 2 aardpen schakelaars.
Onze klant uit Herkingen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aardpen uit heel Nederland:

Slaan aardpen

er moet een nieuwe aardpen geslagen worden naast de bestaande meterkast. we hebben op dit moment geen vloer liggen en er zijn geen graafwerkzaamheden nodig

Aardpen slaan

Wat gaat het ongeveer kosten om een Aardpen aardingsdraad voor electrische apparaten, en de dikte van de draden. Te laten plaatsen?

Aardpen slaan + 3 fasen aansluiten in de meterkast

binnenkort ga ik mijn groepenkast vervangen omdat deze verouderd is. Ik wil de nieuwe groepenkast alvast gereed maken met 3 fasen voor de toekomst. Voor de inductie kookplaat en het laden van de elektrische auto. Ook hebben wij nog geen aardpen in onze woning. Kunt u mij een prijsindicatie geven wat de kosten zijn? Alvast bedankt

Aardpen slaan

aardpen slaan op de plek van de meterkast in woonhuis. Meterkast en vloer zijn eruit gesloopt. Aarding is bedoeld voor een groepenkast met 10 groepen van 16A op 3 aardlekschakelaars. Wellicht krachtstroom of kookgroepen in de toekomst.

Aaardpen meten/nieuwe slaan

Het meten van het daknet tbv bliksembeveiliging en eventueel nieuwe aardpen hiervoor slaan

slaan aardpen

Graag offerte slaan aardpen in kruipruimte en aansluiten op meterkast

meten of er reeds een aarding aanwezig is, zo niet aardpen slaan

Wij zijn sinds een paar weken verhuisd, na een grote renovatie van het huis. Hierbij heeft Stedin onder meer ook de groepenkast verplaatst. Onze aannemer kan geen aarding vinden. Onze vraag is dus: meten of er reeds een aarding aanwezig is. Zo niet, een aardpen slaan.

Aardpen

2 x Aardpenslaan appartementencomplex 2 maal 6 woningen 2 trappenhuizen

aardpen laten slaan

Graag een aardpen laten slaan

Aardpen slaan plus groepenkast aansluiten

1:Ik heb een aardpen nodig. 2:Nu zou ik ook graag willen weten hoeveel het kost als jullie een groepen kast vervangen. Oude kast heeft 6 groepen, nieuwe kast 10 groepen + keukengroep Ik zou graag een offerte hiervoor hebben

Partners

Partners van Casius