Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Hendrik Ido Ambacht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Hendrik Ido Ambacht heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Hendrik Ido Ambacht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Hendrik Ido Ambacht of directe omgeving.


Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Hendrik Ido Ambacht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra aanbrengen, vervangen en uitbreiden elektra, vervangen stoppenkast, vervangen van electra, vervangen groepenkast, groepenkast vervangen, groepenkast uitbreiden en extra elektrapunten voor bedrijfspand, vervangen groepenkast, nieuwbouw woning electra plaatsen, meterkast verplaatsen, vervangen groepenkast en eventueel bedrading, vervangen van elektra, groepenkast vervanging, uitbreiding electra in de keuken, meterkast vernieuwen met automaat en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Hendrik Ido Ambacht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Hendrik Ido Ambacht:

Gas naar inductie ombouwen

Wij gaan verhuizen en willen graag onze gas naar inductie ombouwen. Graag offerte incl de nieuwe inductieplaat en alles wat er bij komt kijken.

Uitbreiding meterkast voor inductiekookplaat

Ik wil de meterkast uitbreiden in verband met het aanschaffen van een inductie kookplaat met 4 pitten. De kabel zal ongeveer 7 meter zijn en via de kruipkelder moet de keuken bereikt worden. Ook moet er een stopcontact plaatsen. Er is plek voor een 2 fase aansluiting in de meterkast.

Extra stopcontact

Ik zoek een elektricien die in mijn zolder een wandcontactdoos kan plaatsen. Er is al een contactdoos aanwezig, maar ik wil dat er ook één aan de andere kant van de kamer komt. Hiervoor moeten nog kabels getrokken worden.

Groep bijplaatsen voor elektrisch koken

Ik wil graag 1 groep bij zetten in de meterkast voor elektrisch koken en zo'n 5 poligstekker in de keuken plaatsen. Afstand is zo'n 3 meter.

Vervangen van de groepenkast

Graag een offerte om een verouderde groepenkast te vervangen. Er is een aardlekschakelaar aanwezig, maar niet alle groepen zijn erop aangesloten. Ik zie 13 stoppen in de meterkast, dus ik denk dat we 13 groepen hebben. (Mijn ouders wonen in een mantelzorgwoning in de tuin. En we hebben een redelijk grote woning).

Extra groep en stopcontacten op zolder

Ik wil een extra groep in de meterkast en twee stopcontacten op zolder laten plaatsen ter behoeve van de wasmachine en droger.

Aardpen slaan

Voor de bouw van ons huis moet een aardpen geslagen worden en aangesloten op de bouw kast.

Inductiekookplaat aansluiten en extra elektriciteitsgroep hiervoor aanleggen

Inductiekookplaat in bestaande keuken inbouwen en hiervoor een extra elektriciteitsgroep aanleggen. Er is nog ruimte in de stoppenkast over om een extra groep te maken. Er moet in de kruipruimte gewerkt worden om de draden door te trekken.

TV- en internetkabel naar zolder doortrekken

Ik wil graag een ineternetkabel laten trekken naar zolder, er is geen kabel aanwezig. Ik wil ook graag een glasvezel aansluiten op een bestaande kabel van tv naar meterkast, de internetkabel zit ergens vast waarschijnlijk.

Badkamer laten aarden

De badkamer is heel recent verbouwd maar niet geaard. Dit wil ik alsnog laten doen.

Elektra aanpassen voor nieuwe keuken

Ik wil binnenkort een nieuwe keuken gaan plaatsen en ben nu alle kosten aan het berekenen. Er moet vooraf ook elektra worden aangepast. Het gaat om het verplaatsen van diverse stopcontacten en de schakelaar voor het centrale afzuigsysteem. Verder moet er elektra worden verplaatst voor inductiekoken en 2 dubbele stopcontacten. Er is al een tekening voor de nieuwe situatie gemaakt. Ik bespreek die hier graag even en ontvang daarna uw prijsindicatie.

UTP-bekabeling in een loze leiding aanleggen

Aanleg van 4 UTP kabels in loze leiding vanuit meterkast naar slaapkamers en afmonteren met wandaansluiting. Installatie van 5 bewegingssensoren in bestaande schakelaars (sensoren zijn al beschikbaar). Eventueel in tweede fase verdere werkzaamheden ter grote van circa twee werkdagen.

Groepenkast vervangen en elektra aanleggen voor een nieuwe keuken

In onze woning uit bouwjaar 1989 zit nog een oude groepenkast met 6 groepen. Voordat er op 2 maart een nieuwe keuken wordt geplaatst, willen wij de groepenkast graag laten vervangen door een groepenkast met 10 groepen en voldoende aardlekschakelaars. Ook laten we dan graag het elektra- en leidingwerk aanpassen voor de nieuwe keuken. We zijn in het bezit van een leidingadvies en elektra-schema. Vrijwel alle apparatuur komt op dezelfde plek, behalve een combi-magnetron. We laten het werk bij voorkeur starten op 22 februari. Graag ontvangen wij uw offerte.

Aanleggen van buitenelektra en - verlichting

Ik heb in mijn tuin een buitenkabel in de grond waarop een stroompaal was aangesloten. Ik had daar vorige winter kortsluiting in en heb die verwijderd. Ik heb een nieuwe stroompaal gekocht met daarop 3 stopcontacten en een andere met 2 stopcontacten en een lampje. Ik laat ze graag beiden op professionele wijze aansluiten.

Netwerkkabels doortrekken naar verschillende ruimtes

Ik wil graag vanuit de meterkast meerdere netwerkkabels naar verschillende kamers via bestaande goten en/of langs plinten afgemonteerd met een wandcontact doos hebben. A) 2 netwerkkabels naar de woonkamer via een bestaande buis (nu in gebruik voor telefonie) afgemonteerd met een wandcontact doos. B) 2 netwerkkabels naar een kamer op de 1e verdieping, liefst ook afgemonteerd met een wandcontactdoos.

Groepenkast vervangen

Het betreft een offerteaanvraag voor de vervanging van de oude groepenkast met 6 zekeringen door door een kast met 8 groepen, met aardlek. Uitvoering 18 januari 2017.

UTP/ethernetkabels trekken in huis

Ik moet 2 kabels trekken door het huis (UTP/Ethernet). Van de meterkast naar de tv. Deze moeten door een pijp heen. Ik heb een telfort box en hiervoor is het bedoeld. Kunnen jullie mij voorzien van een offerte?

Groepenkast en bedrading in orde maken

In onze woning uit 1993 de groepenkast even weer bijwerken en COAX-kabels opnieuw trekken met eventueel netwerk kabels. De aansluitkasten in de woonkamer en slaapkamer wil ik dan iets verplaatsen, zitten nu niet op een logische plek. Eventueel ook versterker voor de COAX-kabels plaatsen, indien nodig.

Verouderde groepenkast vervangen

Ik heb een tussenwoning gekocht bouwjaar 1970. Hierin bevindt zich nog een oude groepenkast deze wil ik graag vervangen. Daarnaast ook nog een paar nieuwe stopcontacten in huis plaatsen.

Buitenlampen met bewegingssensor aanleggen

Bent u ook beschikbaar voor het uitvoeren van de wat kleinere klussen? Ik heb de volgende klussen die ik graag wil laten uitvoeren: - aanleggen van buitenlampen met bewegingssensor; - hor kamerraam en achterdeur maken; - bevestigen trapleuning; - water loopt onder de douchedeur door; - extra stopcontacten plaatsen; - bevestigen diverse plankjes/kapstok. Ik hoop van harte dat u mij hiermee van dienst kunt zijn. Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Stroomlekkage detecteren en verhelpen

Elektricien nodig ivm mogelijke stroomlekkage

Stroomstoring oplossen

Stroom is uitgevallen op slaapkamers.

Diverse aansluitingen maken elektra en datakabels

Graag laat ik enkele elektrotechnische werkzaamheden verrichten in mijn woning. Het gaat om een data-aansluiting die moet worden gemaakt in een zolderkamer. Er moet een telefoonkabel worden vervangen door een UTP-kabel en deze moet worden afgemonteerd in de meterkast. Die kabel moet ook worden aangesloten op het modem. Er moet één patchkabel van ongeveer 3 meter worden aangelegd van de muur tot de computer. Verder moet er een dubbele opbouw WCD worden geplaatst in de meterkast. Het modem moet worden verplaatst naar de meterkast. Als laatste moeten de telefoon- en data-bekabeling worden ingekort. Graag ontvang ik hiervoor een prijsopgave.

Krachtstroom aanleggen voor inductiekoken

Ik wil van keramisch koken overstappen op inductie. Daarvoor is het aanleggen van krachtstroom nodig. Graag ontvang ik hiervoor een prijsindicatie.

Meterkast verplaatsen

Ik heb sinds kort een huis gekocht. Het huis is een klus huis dus alles ligt open. De meter kast zit nu in de hal bij de voordeur. Ik zou deze willen laten verplaatsen naar de garage. De garage zit aan de buiten muur. De buiten muur zit rechts van de meter kast. De meter kast moet dus naar de andere kant van de muur. Wij zouden alles kunnen voorbereiden. Ik hoor graag wat de kosten zullen zijn. Er is een foto beschikbaar.