Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor elektra gehele woning vervangen:

Elektra gehele woning vervangen

Leiding inclusief kabels van de gehele woning (1939) vervangen, materiaal aanwezig. Woning betreft stalen elektra leidingen, vervangen naar Pvc. Woning betreft houten vloeren zowel boven als beneden.
Onze klant uit Hellevoetsluis (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor elektra gehele woning vervangen uit heel Nederland:

Nieuwe elektra door de gehele woning

Ivm aanleggen vloerverwarming moet er nieuwe elektra aangelegd worden. Het gaat om 140m2 verdeeld over drie etages. De vloer wordt opengebroken, daar ligt de water en elektra, zodra de vloerverwarming weg is is het de bedoeling dat dit opnieuw gelegd wordt. Datum in overleg.

Opbouw realiseren

Ik heb een woning met een plat dak. Ik zou graag over de gehele oppervlak een opbouw willen om 2 extra slaap kamers te realiseren. Het liefst prefab met elektra punten, zonder stucwerk. Het is een 3 onder 1 kap woning. 1 van de buren is ook geïnteresseerd. Ik stuur een foto mee van wat we in gedachten hebben. Afmeting is 4.10 x 7.30. Graag ontvang ik van u vrijblijvend bericht.

Dakopbouw realiseren

Betreft een dakopbouw over het gehele oppervlakte van het huis. (48 m2). 9,60 m bij 5,60 m. De vergunning moet nog geregeld worden, in overleg wie dit doet. Er is nog geen berekening gemaakt of het dak sterk genoeg is, maar hier in de buurt is op hetzelfde type dak gebouwd. We willen een deels complete oplevering. De ramen en buitenafwerking willen wel, eventueel binnen een aantal muren geplaatst en elektra. Stucwerk wel graag vermelden op de offerte, maar daar ben ik nog niet zeker van. Tekeningen van standaard dakopbouw zijn verkrijgbaar bij de gemeente, deze zouden opgevraagd moeten worden. In mei 2020 hoopt meneer te kunnen beginnen, wel in overleg.

gehele woning elektra vervangen en up to date maken

in een jaren 30 huis van 147m2 wil ik geheel nieuwe elektra laten aanleggen: * 10 groepen totaal denk ik aan * nwe keuken incl inductie-kookplaat/vaatwasser/elektrische oven * 1 nieuwe badkamer komt er op 1e, alvast een groep aanleggen voor badkamer op 2e * stopcontacten en verlichting op begane grond en 1e etage, 2e etage en op vliering 2 stopcontacten en 2 lichtaansluitingen * op 2e etage aansluiting wasmachine en droger * aparte groep voor buiten/achter * Richtprijs +/- 20% voldoende

Vervangen van elektra + perilex aansluiting realiseren

We hebben een nieuw huis gekocht en willen de elektra in de gehele woning vervangen. De oppervlakte van het huis is ongeveer 100 m2. Ik denk dat er geen perilexstopcontact aanwezig is, deze willen wij wel graag. De afstand van kookplaat naar de meterkast is ongeveer 5 meter. Kruipluik is aanwezig, maar niet in de keuken.

Vervangen van Electra berging

Graag laat ik meerdere klussen uitvoeren. Het gaat om de elektra vervangen in min kleine berging, een plafond lamp plaatsen, een schakelaar plaatsen en een stopcontact vervangen, deze moet vochtbestendig zijn. De vochtbestendige- en waterdichte schakelaar heb ik zelf al aangeschaft. Het huis heb ik nu 3 jaar, de vorige eigenaar heeft de elektra aangelegd. Dit is niet goed gedaan. De oude bedrading is bij de nieuwe bedrading gedaan en moet geheel vernieuw worden in de berging. Het is niet geaard. Ik weet niet of er een aardlekschakelaar of aardpen nodig is. Ik zou graag een prijsindicatie ontvangen van het gehele kostenplaatje.

Vervangen elektra

De elektra van mijn jaren 30 woning is gedeeltelijk vernieuwd en gedeeltelijk niet. Graag zou ik de oude leidingen laten vernieuwen. De gehele woning is 90 m2. Ik durf iet te zeggen welke grondsoort er is, het is nat en er moet geheid worden. Ik weet niet of er een aardlekschakelaar of aardpen geslagen moet worden.

Uitbouw realiseren

Graag zouden wij onze woning willen uitbouwen over de gehele beukmaat. Beukmaat is ongeveer 5,5 meter. Uitbouw zou zijn voor ongeveer 1,5 meter. De uitbouw zal tegen de huidige keuken aankomen, de leidingen en elektra zal daarmee moeten worden verplaatst. Het skelet zou van metselwerk worden in dezelfde 1930 stijl als nu met openslaande deuren en een glas en lood component. Daarnaast zal de woning moet ook klaar worden gemaakt voor een nieuw te installeren keuken.

Vervangen van complete elektra in oude woning

Ik wil graag de elektra in de gehele en oude woning laten vervangen (woonkamer, keuken, 3 kamers en zolder). De oppervlakte weet ik niet. Ook extra groepen aanbrengen. Mogelijk moet de meterkast ook volledig vernieuwd worden. Ik spreek graag met de vakman af om de situatie te bekijken en te bekijken wat er allemaal moet gebeuren zodat hij een gerichte prijsopgave kan maken.

Dakopbouw plat dak

Een dakopbouw met rondom stenen muur (eventueel steenstrips), ongeveer 45 m2. Wel prefab. De binnenmuren graag gipsblokken. De directe buren aan 1 kant hebben al een opbouw (zijkant Trespa). Graag het gehele traject meenemen in de offerte (constructieberekening, vergunning, etc). Eventueel (optioneel) zonnepanelen. Het betreft de woning met blauw-grijze deur op de foto. De oplevering graag compleet, inclusief elektra. Ik denk dat het huis een dakopbouw kan houden, maar wij hebben wel een uitbouw aan de achterzijde. Het is voor een extra etage. De kamers en muren worden hetzelfde als op de 1e verdieping.

Partners

Partners van Casius