Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor extra kookgroep laten bijplaatsen:

Extra kookgroep laten bijplaatsen

Ik zoek een elektricien die in mijn meterkast een extra groepenkast kan plaatsen ten behoeve van een keramische kookplaat. Dit moet een 7.2 Kw periplex stekker zijn.
Onze klant uit Hellevoetsluis (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor extra kookgroep laten bijplaatsen uit heel Nederland:

Groep 16A bijplaatsen ivm inductie koken

er moet een kookgroep aangelegd worden, afstand kast tot keuken max 5m.

Voorbereidend werk voor de keuken

Het gaat om voorbereidend werk voor de keuken: - maatwerk voor interieurbouw - ombouw ten behoeve van 2x hoge kast met stucplaat - Maatwerk interieurbouw - het maken van een ombouw ter behoeve van de afzuigkap met stucplaat. - het verleggen van de benodigde leidingen voor de keuken binnen de keukenruimte. - voorbereiding ten behoeve van inductie. Er is een loze leiding aanwezig. - het bijplaatsen van een kookgroep in de bestaande groepenkast. - draad trekken quooker - monteren van de wandcontactdoos en aansluiten in de groepenkast. Loze leiding is aanwezig. - automaat bijplaatsen in de bestaande groepenkast. - 2x sleuf in het beton ter behoeve van de afzuigkap en plank met verlichting. - wandje plaatsen in de nis, zodat deze 40 cm in plaats van 60 cm diep wordt.

Kookgroep bijplaatsen

Groep bij tbv inductie koken + perilex aansluiten. Leiding met bedrading ligt al.

Groep bijplaatsen met stopcontact voor inductie koken

Ik wil een kookgroep bijplaatsen in de meterkast. Er moet een draad getrokken worden vanaf de keuken naar de meterkast en stopcontact om op inductie te kunnen koken. Het gaat om ongeveer 5 meter.

Kookgroepen bijplaatsen

Graag ontvang ik van u een offerte voor het bijplaatsen van een kookgroep (2x230v) in onze groepenkast (1 fase/35A).

Extra groep voor de inductiekookplaat bijplaatsen

Ik wil een extra kookgroep laten plaatsen voor inductie koken (~7 kW) met daarbij een perilex aansluiting. De losse leiding is aanwezig. Kabel doortrekken van ongeveer 5 meter. In de meterkast is ruimte voor meer groepen, er zijn reeds 2 aardlekschakelaars aanwezig.

Kookgroep in de groepenkast bijplaatsen

De groepenkast uitbreiden met een kookgroep. Ik heb foto's toegevoegd te verduidelijking.

3-fasen kookgroep bijplaatsen

Leveren en installeren en aansluiten van een kookgroep (voor koken op inductie). In de meterkast wil ik graag een Perilex stopcontact plaatsen en aansluiten. Kabel ligt er al.

Groepen bijplaatsen in de meterkast

I.v.m. het gaan koken op inductie moeten wij een kookgroep hebben met een pyrex stopcontact. Direct achter de meterkast zit de keuken dus het stopcontact hoeft alleen door de muur gelegd te worden. Daarnaast willen wij nog 2 extra groepen. Deze hoeven niet verder aangelegd te worden met draad en contactdozen alleen aangebracht te worden in de groepenkast. De meterkast heeft 1 x 35 amp stop.

Keuken montageklaar laten maken

Ik wil graag de volgende werkzaamheden laten uitvoeren in mijn keuken: - Slopen oude keuken: opstelling in rechte lijn van ca 4.20 meter met bovenkasten; - Afvoeren keuken inclusief alle apparatuur (vaatwasser, koelkast, oven, kookplaat, afzuigkap); - Uitbreken bestaand wandtegelwerk en aan helen en stucen van de muur; - Aanbrengen dubbele wcd boven werkblad; - Aanbrengen 4 led spots in bestaande koof boven de keuken; - Twee groepen (kookgroep en oven) bijplaatsen in de groepenkast en trekken van 8 meter kabel naar de keuken; - Aardlekschakelaar bijplaatsen in groepenkast; - Wateraansluiting en vuilwaterafvoer klein stukje verleggen; - Montage klaar maken volgens de tekening van de keukenleverancier. De nieuwe keuken wordt rond 30 september geplaatst.