Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Hei en Boeicop te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Hei en Boeicop heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Hei en Boeicop u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Hei en Boeicop of directe omgeving.


Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Hei en Boeicop bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet casco nieuwbouw project elektriciteit realiseren, elektra aanleggen voor nieuwbouwwoning, vervangen van elektra in bestaande woning van 1979, vervangen van electra, electra woning vervangen, zonnepanelen verplaatsen, intercom en bel installatie vervangen voor VVE met 39 aansluitingen op 2e etage, krachtstroom aanleggen, uTP Netwerk kabel leggen van de meterkast naar de woonkamer, vervangen van elektra in ons hele huis, 12 stopcontancten, plafonnière en badkamer ventilator vervangen, vervangen eectra 1e verdieping, stoppenkast vernieuwen, vervangen van oude bedrading, uitbreiden meterkast tbv kookgroep en vaatwasser en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Hei en Boeicop staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Hei en Boeicop:

Groepen uitbreiden voor keuken

We hebben een nieuwe keuken aangeschaft en hebben nieuwe groepen nodig voor een inductie kookplaat, 7200 Watt, en een Perilex aansluiting en een aparte stekker voor een combi oven van 2800 Watt.

Krachtstroom aansluiting maken

Ik wil een 380 volt aansluiting in de meterkast laten maken, er komen wel 3 phasen binnen.

Alle stopcontacten zitten nu op 1.10mtr ...

Alle stopcontacten zitten nu op 1.10mtr hoopte en zijn "opdek" deze moeten naar 0.30cm hoogte gebracht worden en in de muur geplaats worden, het betreft grotendeels betonnen muren tevens zullen er stopcontacten toegevoegd moeten worden, zowel beneden als boven. Verder moeten er extra groepen gemaakt worden in de meterkast voor de electrische apparaten die in de keuken geplaats gaan worden, zoals vatwasser, electrische oven, koelkast, keramische kookplaat. ook moet er licht komen bij de keuken hiervoor moeten ook stopkontacten worden gecreeerd.