Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Hazerswoude Dorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Hazerswoude Dorp heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Hazerswoude Dorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Hazerswoude Dorp of directe omgeving.


Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Hazerswoude Dorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: conform 1010 NEN CE-markering monteren elektra, compleet nieuwe elektra aanleg in woning, vervangen elektra, groepenkast, badboiler en radiatoren leveren en plaatsen, utp en coax door 1 leiding trekken, electra keuken en garage aanleggen / omleggen, elektra op een boot vervangen, advies en vervangen van twee intercoms voor appartementencomplex, verschillende elektra klussen door het hele huis, krachtstroom realiseren, vervangen groepenkast en stopcontacten, meterkast 4 meter verplaatsen, probleem met elektra door het hele huis, vervanging elektra door heel het huis, aarden waterleiding en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Hazerswoude Dorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Hazerswoude Dorp:

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan. Ik ontvang graag een offerte.

Inductie kookplaat monteren

Ik ontvang graag een vrijblijvende indicatie over het aanleggen van een kabel van de groepenkast (nieuw i.o.v. Woningbouw) naar de keuken, via de kruipruimte 8 meter. Daar dient er een perilex stopcontact aangebracht te worden voor een inductiekookplaat.

Extra groepen aanleggen

Het betreft het aanleggen van 2 extra groepen van 16A met een aardlekautomaat in verband met zonnepanelen.

Nieuwe aardpen slaan

De aardweerstand van onze huisinstallatie is te hoog (2,7 ohm). Graag ontvang ik van u een prijsopgave voor het slaan van een nieuwe aardpen. Wij verzorgen zelf de graafwerkzaamheden, en het doorvoeren van de nieuwe leiding door de fundering tot in de meterkast. Wellicht kan de nieuwe aardpen aan de bestaande aardedraad gekoppeld worden. De grond bestaand voornamelijk uit veengrond. Graag zie ik uw reactie tegemoet.