Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Hardinxveld Giessendam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Hardinxveld Giessendam heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Hardinxveld Giessendam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Hardinxveld Giessendam of directe omgeving.


Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Hardinxveld Giessendam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra in een vrijstaande woning vervangen, groepkast vervangen, uitbreiden of vernieuwen elektra, slaan aardpen, vervangen van electra, complete elektra vervangen in woning, ophangen en aansluiten, het vervangen van alle elektra in een kleine woning, krachtstroom aansluiting in de keuken, alle bedrading vervangen van een eengezinswoning, extra groepen plaatsen, het uitbreiden van de stoppenkast, bekijken en mogelijk aanleggen 3 fasen inductie, vervangen van elektra jaren-30 woning, veiligheidsaarding onafhankelijk van waterleiding maken, vervangen en uitbreiden groepenkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Hardinxveld Giessendam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Hardinxveld Giessendam:

Krachtstroom aansluiting

Graag ontvang ik een vrijblijvende prijsopgave voor het aanleggen van een krachtstroomaansluiting in huis.

Coaxkabel vervangen door netwerkkabel

Ik wil de coaxkabel verwijderen en daarvoor in de plaats een cat7 netwerkkabel trekken en aansluiten (coaxkabel loopt door pvc buis en komt in de woonkamer uit de muur). Ook moet een netwerkkabel worden omgeleid (kruipruimte). Lengte zal ongeveer 10 meter zijn.

Aardpen laten slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan en aardedraad naar de meterkast aan laten leggen. Deze afstand is maximaal 1 meter en goed bereikbaar.

Aardpen slaan voor nieuwe meterkast

Voor een nieuwe meterkast moet een aardpen worden geslagen. Ik weet niet hoe diep deze de grond in moet. De aardpen is voor een gymzaal.

Perilex aansluiting maken en groepenkast aanpassen

Het betreft het verzwaren van de aansluiting van 1x 35a naar 3 x 25a. Verder moet er een kookgroep geplaatst worden in de meterkast en een perilex aansluiting in de keuken. De meterkast grenst aan de keuken, de aansluiting zit hooguit 2 meter verder.

Groepenkast vervangen

Graag een offerte voor het vervangen van een bestaande groepenkast. (zie bijgaande foto) Uitgangspunten voor de nieuwe groepenverdeler bestaan uit: -1 Hoofdschakelaar -2 Aardlekschakelaars -7 Stuks automaten van 16 amp. Waarbij het schuur gedeelte gesplitst wordt van de huidige 6 groepen. -1 kookgroep 2 x 16 amp -Monteren van een bestaande zonnepanelen automaat in een nieuwe kast -Meten aardpen. -Het betreft een 1 fase aansluiting. Wilt u ook opgeven welke merken u gebruikt in uw offerte?

Buitenlamp repareren

Mijn metalen buitenlamp is afgebroken. Het licht doet het nog wel maar de kap dient te worden gerepareerd of vervangen.

Aardpen slaan en aarddraad aansluiten

Ik wil graag een aardpen laten slaan en de aardedraad aan laten sluiten. Lengte van de aarddraad in een woonhuis tot in de meterkast zal 4 meter zijn. Afmonteren op nulsteen. Gat in de buitenmuur is aanwezig. Graafwerk buiten door derden. (<1,4 Ohm) Uitvoeringsdatum voor eind maart 2017.

Alarmsysteem laten aansluiten

Wij kopen bij Praxis een alarmsysteem met 6 losse contacten. Graag willen wij dat in onze woning laten aansluiten. Omdat wij zelf geen email hebben, kan de offerte via het vermelde Praxis email-adres worden verstuurd of per post aan ons woonadres.

Krachtstroomaansluiting maken voor een sauna

Voor een sauna wil ik krachtstroom laten aansluiting in de meterkast.

Aardlekschakelaar laten plaatsen

Ik heb een groepenkast met 4 groepen en geen aardlekschakelaar. Hier zou ik graag een aardlekschakelaar bij willen laten plaatsen.

Krachtstroom voor de sauna aanleggen

I.v.m. het aanschaffen van een sauna heb ik krachtstroom nodig. Wat kost het aansluiten / aanbrengen hiervan?

Wandcontactdoos verplaatsen voor wasmachine

Wandcontactdoos wasmachinegroep verplaatsen van achterhal op begane grond naar zolder. Dat kan op twee manieren, denk ik: - via de bestaande electriciteitsbuizen; - via een nieuwe pijp in de "leidingstraat" door het trappenhuis, waardoor o.a. ook de aan- en afvoer van de combiketel loopt.

Meterkast verplaatsen en installeren

Graag offerte voor het verplaatsen en installeren van een nieuwe meterkast. Graag samen met vakman bepalen wat de beste plek is voor de nieuwe meterkast en welk soort.

Meterkast uitbreiden

In het koophuis waar we mee bezig zijn zit op dit moment een meterkast met 3 groepen. Aangezien er als de koop rond is een nieuwe keuken komt met vaatwasser en magnetron denk ik dat dit niet meer voldoende is. Ik wil daarom ook een grotere groepenkast, met de de daarbij behorende doorvoer naar de keuken. Moet er dan ook een fase bijkomen? Tevens is de vraag of de wasmachine en droger een apart groep moeten, zitten nu waarschijnlijk bij de bovenverdieping als 1 groep.

Keuring van meterkast

Een keuring van de aangelegde meterkast of deze voldoet aan alle nutsvoorwaarden en deugdelijkheid is aangelegd. Nodig een deskundig rapport met daarin een verklaring of de installatie deugdelijk is aangelegd en aan de wettelijke voldoet, wat er moet gebeuren en wat het kost om de installatie deugdelijk te maken. onafhankelijk expertisebedrijf inschakelen of een (gespecialiseerd) installatiebedrijf. En op een later tijdstip bij gebreken ook herstellen.