Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor verplaatsen meterkast:

Verplaatsen meterkast

Meterkast verplaatsen van kleine tussenhal naar bijkeuken. Dit zou ongeveer 3-5 meter zijn.
Onze klant uit Groot Ammers (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verplaatsen meterkast uit heel Nederland:

meterkast verplaatsen en kabel buren verleggen

De meterkast moet een kwartslag gedraait worden, de bestaande kabel heeft daar genoeg lengte voor. De meterkast komt op de plek waar nu een deur opening is. Daarnaast loopt de hoofdvoeding van de buren door het plafond vanaf onze hoofdzekeringen. Deze kabel moet anders gelegd worden, dit kan ook goed opgelost worden door via de kelder te gaan, langs onze hoofdvoeding terug de kelder in naar de buren. ik kan evt. wat meer fotos sturen van de kabel maar kan maar een foto oploaden

Meterkast verplaatsen

Goedemiddag, graag wil ik een groffe prijsindicatie ontvangen voor het verplaatsen van een meterkast naar ongeveer een meter verderop (overkant van t halletje). Ik zou een muurtje willen verwijderen waar deze nu in zit. Ik ben aan het kijken naar een nieuw huis waar ik op wil bieden, maar wil een beetje rekening kunnen houden met m’n verbouwingskosten om hier genoeg voor over te houden. Bedankt! Heleen

Verplaatsen meterkast

Ik wil de meterkast op naar plek van de wc verplaatsen zodat de ruimte waar de kast nu zit vrijkomt voor de vergroting van de keuken. Ik zal nog een pdf hiervan naar u toemailen.

Verplaatsen van meterkast

Wij willen eigenlijk de meterkast verplaatsen i.v.m verbouwing. Wij willen wel weten wat de mogelijkheden zijn voor de meterkast. Water zit er niet bij in de meterkast.

Glasvezelkastje verplaatsen

Onze glasvezelaansluiting zit in meterkast bij de voordeur, waar nu ook mijn modem staat. Waar wij voornamelijk internet gebruiken is aan de andere kant van het huis. Wij denken dat als de modem in de woonkamer komt dat de wifi-sterkte ook beter wordt en zijn daarom nieuwsgierig wat het kost om het punt te verplaatsen of eventueel te verlengen als dat mogelijk is?

Meterkast verplaatsen

Meterkast verplaatsen van gang naar trap/kelder kast. Zie bijlage voor de huidige situatie.

Meterkast verplaatsen en/of vervangen

Meterkast 5.60 meter verplaatsen en/of vervangen. Plafond van de gang is er uit, dus uitgaande leidingen kunnen gemakkelijk over plafond van de woonkamer gelegd worden. Vloer van de gang gaat er uit, dus inkomende leiding kan gemakkelijk onder de vloer gelegd worden.

Keuken gereed maken voor plaatsing (leidingwerk en electra)

Ik heb een nieuwe keuken besteld die ik week 21 (18-22 mei) geplaatst wordt. Ik zoek iemand die obv het leidingschema deze plaatsing kan voorbereiden. Het zal hoofdzakelijk gaan om: (1) Waterleiding en afvoer c. 50cm verplaatsen (er komt een vaatwasser waar nu spoelbak zit) (2) Perilex contactdoos voor inductie kookplaat plaatsen (3) Extra groep voor combi-oven plaatsen (indien nodig) (4) Stopcontact voor afzuigkap (aan de wand) plaatsen (4) Huidige gasleiding naar kookplaat verwijderen (ik stap over op inductie) Daarna netjes stucen. De meterkast zit dicht bij de keuken (aan de andere kan van een lichte scheidingswand). Bouwtekeningen van huidige keuken kan ik ook opsturen Graag iemand die dit eind april / begin mei kan doen.

Verplaatsen meterkast, extra groep en perilex aansluiting

De meterkast wil ik graag ongeveer een meter verplaatsen. De groepen moeten beter worden verdeeld en er moet een groep komen voor inductiekoken (er zijn nog 2 groepen over). Het zou ook een perilex aansluiting moeten zijn.

Verplaatsen van de meterkast en water en gas aansluiting maken

Het gaat om het verplaatsen van de meterkast (ongeveer 8 meter) en tevens gas en water aansluiting maken naar de nieuwe meterkast. Ook moet de meterkast vervangen worden. De meterkast komt in een andere ruimte.

Partners

Partners van Casius