Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor schakelaar meterkast nakijken:

Schakelaar meterkast nakijken

In onze oude stoppenkast zit een aparte schakelaar voor de combi oven. Deze schakelaar krijgen we niet meer aan, ook niet wanneer we de stekker van de oven eruit halen. De oven zit als enige apparaat op de schakelaar en de oven doet het wel op een ander stopcontact. We vermoeden een kapotte schakelaar of lekstroom en willen graag een offerte voor onderzoek en oplossing.
Onze klant uit Gouda (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schakelaar meterkast nakijken uit heel Nederland:

Elektra opnieuw aanleggen

Vanuit de meterkast (meter hoeft niet vervangen te worden) de bedrading opnieuw trekken en in de muur en plafond frezen. Ik heb een huis gekocht waarbij de bedrading voor het grootste deel nog in de oude ijzeren pijpen loopt met ijzeren lasdozen in de muur. Ik wil dit vervangen hebben voor plastic pvc buizen met plastic dozen in de muur. Tevens wil ik een aantal extra stopcontacten maken. Het gaat om ongeveer 6 aansluitingen voor een lichtschakelaar, 3 combinaties van een stopcontact en schakelaar en om 4 stopcontacten en ik wil 3 a 4 stopcontacten bij laten maken

Inductiekookplaat aansluiten

Ik wil een inductie fornuis kopen en wil hem laten aansluiten. Ik weet niet of mijn schakelaar is geschikt voor Perilex aansluiting. Foto's in bijlage (Schakelaar, meterkast ). Mijn stopcontact in de keuken is 5-7 meter aafstand van de schakelaar. Graag hoor ik een offerte met de prijzen over de mogelijkheden om fornuis aan te sluiten. Moet mijn schakelaar vervangen worden? Kosten? Hoe land zou het duren? Ik wil graag een gedetailleerde offerte ontvangen.

Elektra uitbreiden en aanpassen in huis

Extra groep aanleggen in de meterkast, buitenlamp met schakelaar binnen aanleggen, buiten op 1 plek in dezelfde muur als buitenlamp, muur 2 of 3 stopcontacten aanleggen en eventueel 3 buitenlampen ophangen. Handigste om de bedrading via de kruipruimte te realiseren.

Aardlek automaat plaatsen

In onze Hafonorm groepenkast een 3 fase aardlek automaat plaatsen, de aanwezige 1 fase aardlek schakelaar verwijderen en eventueel het 3 x 4 groepen busboard vervangen voor een 2 x 6. Aardlek automaat reeds aanwezig en de beoogde configuratie getoetst met de Hafonorm configurator, bedrading tot de meterkast reeds aangelegd. Enige nodige materiaal is wat draad als het aanwezige busboard anders wordt aangesloten, indien dit niet wenselijk is dan het 3 x 4 groepen busboard vervangen voor een 2 x 6, deze is nog niet aanwezig. Werkzaamheden moeten het liefst rond 11 april worden uitgevoerd.

Nieuwe meterkast laten plaatsen

Wij willen een nieuwe meterkast met eventueel nieuwe groep(en). Maar in ieder geval met schakelaars voor de verschillende groepen. We hebben nu een meterkast deels schakelaar en deels stoppen/zekeringen.

Verdeelkast installeren en lamp afsluiten

In de keuken komt 1 draad uit de muur, waar vervolgens via verschillende verlengsnoeren alle elektra rondom de keuken vandaan lijkt te komen. Ik denk dat dit onveilig is, en wil hier graag een verdeelkast laten aanleggen zodat we dit zelf netter op kunnen lossen. Daarnaast hangt er in de voorraadkast een lamp die direct met de meterkast verbonden is. Hier staat dus altijd stroom op. Deze wil ik afgesloten hebben zodat hier een lamp met een normale schakelaar aangesloten kan worden.

COAX door loze leiding trekken tussen zolder en meterkast

We hebben een loze leiding vanaf de zolder naar de meterkast (3 woonlagen). Deze willen we vakkundig laten gebruiken voor COAX. Kunnen we hier een keer een afspraak voor maken? In ieder geval zou ik inzicht willen hebben in jullie gehanteerde uurtarieven. Verder, op dezelfde kamer, hebben we soms, een probleem met een lichtschakelaar. De lamp flikkert bij het aanzetten een 20 seconden, waarbij we een knetterend geluid horen bij de schakelaar. Na die 20 seconden houdt het op. We vragen ons af of daar iets aan gedaan moet/ kan worden. Het ironische is, dat de klacht sinds een week niet meer aan de orde is, maar ja, het is wel geweest. Wellicht zit er iets mis. Hartelijk dank alvast.

Elektra laten aanleggen of vervangen

Elektra vanuit de meterkast vernieuwen. Nieuwe meterkast met ongeveer 10 groepen. De woonkamer 8 spots led op dimmer 4 om 4 schakelen. Er moet een lichtpunt bij de eettafel worden geplaatst. 5 dubbele stopcontact plaatsen. De internet aansluiting vanuit meterkast. De keuken aansluiting voor een inductie met bora. 4 dubbele stopcontacten, 3 aansluitingen koel vaat boiler, 2 spots led +schakelaar dim, 2 plafond aansluiting hanglamp met schakelaar dim, Een aansluiting voor de buitenlamp, Bij de hal en entree 2 plafond aansluiting met hotelschakelaar, Een overloop voor een lichtpunt met hotel schakelaar beneden, Op zolder overloop lichtpunt met hotelschakelaar overloop beneden, 3 slaapkamers met met ongeveer 4 stopcontacten en internet, 1 lichtpunt met schakelaar, Op zolder de wasmachine/ droger aansluiten, zolderslaapkamer aantal spots met schakelaar, internet en 3 dubbele stopcontacten. Bestaande badkamer lichtschakelaar verplaatsen van overloop naar badkamer. Nieuwe badkamer boven (zolder) spots 2x led dimmer, lichtpunt badmeubel, dubbel stopcontact. Graag eerst een globale indicatie. Dan kunnen we een afspraak maken voor gedetailleerde offerte.

Badkamerventilator met naloopsysteem installeren

Badkamerventilator met naloopsysteem (gekoppeld aan lichtschakelaar) blijft lopen enige optie nu om uit te zetten is stroom omzetten bij schakelaar in meterkast. Hoort na ong. 3 minuten vanzelf uit te gaan.

Diverse werkzaamheden voor nieuwe aansluiting elektra

Stedin gaat bij mij een nieuwe elektriciteitsaansluiting plaatsen. Op dit moment is mijn woning aangesloten op een gemeenschappelijke elektriciteitsvoorziening. In mijn woonkamer komt thans de gemeenschappelijke kabel binnen en gaat via een tussen meter naar de groepenkast. Stedin stelt echter dat zij de aansluiting bij de voordeur, waar ook de gasaansluiting zit, willen plaatsen. Daar moet dan een hoofdschakelaar worden aangebracht en vanaf deze schakelaar moet er een kabel worden getrokken naar de groepenkast in de woonkamer. Stedin omschrijft de werkzaamheden als volgt: Aanbrengen van sparingen volgens tekening of indien anders diameter rond 50 mm. Aardelektrode 25 mm2 op aardblokje in meterkast. Hoofdschakelaar met meter verbinding plaatsen van 3 fasen. Bijgaand een foto van de huidige opstelling.

Partners

Partners van Casius