Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Gouda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Gouda heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Gouda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Gouda of directe omgeving.

1646 klanten uit Gouda bevelen een bij Casius in Gouda aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Gouda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: conform 1010 NEN CE-markering monteren elektra, compleet nieuwe elektra aanleg in woning, vervangen elektra, groepenkast, badboiler en radiatoren leveren en plaatsen, utp en coax door 1 leiding trekken, elektra op een boot vervangen, advies en vervangen van twee intercoms voor appartementencomplex, verschillende elektra klussen door het hele huis, meterkast 4 meter verplaatsen, probleem met elektra door het hele huis, vervanging elektra door heel het huis, aarden waterleiding, vervangen electra, traceren kortsluiting, hoofdschakelaar plaatsen in meterkast voor plaatsing zonnepanelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Gouda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Gouda:

Bedrading stopcontact keuken vervangen

In de keuken de bedrading van een stopcontact vervangen, vorige bewoner heeft te dunne draadjes gebruikt, schijnt onveilig te zijn voor bijv. aansluiten koffiezetapparaat. Eventueel ook andere stopcontacten checken in de keuken.

Vervangen stoppenkast

De stoppen kast is verouderd en moet vervangen wordem. Nog met zekeringen.

3 fasen stopcontact aanleggen

Wij zitten te denken om elektrisch te gaan koken. Daar hebben we een 3 fasen stopcontact voor nodig onder de bestaande keuken. Daar zitten 4 contacten waarvan 3 in gebruik. Ik denk dat we dan ook een extra groep nodig hebben maar ik heb daar geen verstand van. Gaarne uw reactie.

Twee groepen bij plaatsen

Ik wil graag twee groepen plaatsen in de meterkast i.v.m. Elektrisch koken magnetron en vaatwasser.

Aardpen slaan

Onlangs hebben wij “elektrische geleiding/statische elektriciteit” gevoeld aan onze thermostaat douchekraan. Een elektricien heeft de spanning gemeten en adviseerde het plaatsen van een nieuwe aardpen. Graag ontvang ik een offerte voor het onderzoeken van de geladenheid van de douchekraan en het eventueel plaatsen van een aardpen. Woning gesitueerd in de binnenstad van Gouda. Bouwjaar 1909, badkamer aangebouwd op de begane grond. Aardlekschakelaar aanwezig.

Gasslang gasfornuis

Ik wil graag de gasslang vervangen in mijn gasfornuis. De slang is iets meer dan een meter.

Extra groepen in meterkast

Wij willen voor 6 studio's op 2 adressen voor elk adres een groep laten maken voor het installeren van een inductiekookplaat smart van Bosch inclusief afzuigkap.

Van opbouw naar inbouw stopcontact

Mijn woning beschikt over 3 etages. Alle stopcontacten (ongeveer 11) en alle licht schakelaars (9) moeten van opbouw naar inbouw gewijzigd worden. Alle muren zijn wit geverfd en nergens behangen. Graag alleen reageren als u ook de muren weer netjes kan afwerken. Deze klus heeft geen haast.

Elektrische kookplaat aansluiten op de meterkast

Ik wil de elektrische kookplaat laten aansluiten op de meterkast. De te overbruggen afstand is 7 meter. Dit moet onder de grond doorgetrokken worden.

Groepen uitbreiden voor verbouwing schuur

Ik wil de meterkast uitbreiden met 2 groepen. Vervolgens moet de elektra doorgeleid worden door de hele woning en de tuin.

Groepenkast vervangen en groepen splitsen

Het gaat om het vervangen van de verouderde groepenkast met 3 werkende groepen (en 1 loze) door een groepenkast met (de mogelijkheid voor) 8 groepen. Hierbij moet: • 1 huidige groep gesplitst worden in 3 groepen: 1 - vaatwasser plus oven op de begane grond 2 - badkamer op de 1e etage 3 - wasmachine, droger en ketel op de 2e etage.

Aardpen slaan

Ik wil een aardpen laten slaan. Deze moet in de meterkast. Alles ligt nu nog open.

Stopcontact aarden

Ik wil één stopcontact laten aarden in verband met een wasmachine aansluiting. Het betreft een appartement met een stoppenkast met 7 verschillende groepen. Uitvoering vóór 13 juli of anders na 30 juli.

Elektra in gehele woning vervangen

Elektra in hele woning vervangen incl nieuwe stoppenkast.

Schakelaar meterkast nakijken

In onze oude stoppenkast zit een aparte schakelaar voor de combi oven. Deze schakelaar krijgen we niet meer aan, ook niet wanneer we de stekker van de oven eruit halen. De oven zit als enige apparaat op de schakelaar en de oven doet het wel op een ander stopcontact. We vermoeden een kapotte schakelaar of lekstroom en willen graag een offerte voor onderzoek en oplossing.

Aardpen slaan

Onze elektrische aansluiting is verzwaard van een 1 fase naar een 3 fase en omdat deze eerst samen met de buren op een hoofdaansluiting zat, is hiervoor door stedin een aparte aansluiting gemaakt. Hier moet echter nog wel een aardpen voor worden geslagen, omdat deze ook is losgekoppeld van de oude aansluiting. De aardpen moet in de kruipruimte bij de voordeur geslagen worden.

Extra groep en functionerende perilex aaanleggen

Ik wil graag een offerte voor het aanbrengen van een extra groep in een moderne groepen kast. Inclusief levering en aansluiting van een perilex wandcontactdoos.

Extra groep in de meterkast installeren

Ik wil graag een extra groep in de meterkast geïnstalleerd hebben. Momenteel is de apparatuur in de keuken verspreid over 3 groepen. In verband met een nieuwe extra oven welke 3000 Watt kan trekken willen wij een stand groep in de meterkast geplaatst hebben.

Verlichting aansluiten

Ik ben net verhuisd en wil nu in enkele ruimtes verlichting laten aansluiten. Het gaat om plafonnières, een kroonluchter, meerdere lampen op 1 lichtpunt en om buitenverlichting. Het betreft de badkamer, toiletruimte, hal, keuken, woonkamer, overloop en slaapkamers. Ik heb alle lampen al gekocht. Hier en daar moet een kabel worden doorgetrokken en soms een kabelgootje worden geplaatst. Ik ontvang graag vooraf uw prijsindicatie. Ik zoek een vakman die hier snel even tijd voor heeft.

Vervangen van meterkast met zes groepen

Wij hebben nog oude meterkast zonder aardlekschakelaar. Dit willen wij graag volledig vernieuwd hebben. Wij willen een all inclusive prijs.

Elektrische designradiator aansluiten

Monteren in de badkamer, op een betegelde muur, een Haceka elektrische designradiator (Taberna wit 300 Watt) van 72 bij 40 cm groot. Er is qua elektra een trekschakelaar beschikbaar. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Groepenkast met 1-fase vervangen door 3-fasen kast

Vanwege geplande keukenvervanging wil ik mijn 1-fase groepenkast laten vervangen door een 3-fasen groepenkast met 11 groepen.

Uitbreiden van de electra

2 wand contactdozen bij plaatsen vanuit plafond 1ste verdieping in 2 kamers via een trapkast. Woonkamer en keuken schakelaars terug plaatsen omdat een muur is uitgebroken.

Groepenkast vervangen en nieuwe groepen aanleggen

7x 16 a groepen 2x aardlekschakelaar 1x hoofdschakelaar 1x Beltrafo Aanleggen van 2 nieuwe groepen door kruipruimte, t.b.v. oven en vaatwasser plus deze aansluiten in meterkast.

UTP-kabels trekken

Graag een offerte voor het laten trekken van 4 UTP Cat6 kabels en aanleg van 4 aansluitpunten in de meterkast. 2 kabels door kruipruimte naar nieuw dubbel aansluitpunt in de woonkamer, circa 1 meter horizontale afstand. 2 kabels naar nieuw dubbel aansluitpunt in de werkkamer boven. Geen loze leiding naar boven aanwezig, maar er loopt een telefoondraad naar de slaapkamer ernaast. Muur doorvoer langs CV leidingen. De kabels graag weggewerkt achter plintgoot of iets dergelijks. Het is circa 9 meter horizontale afstand. Kabels en contactdozen hebben we maar in overleg met u zijn deze eventueel ook door u te leveren.