Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Gouda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Gouda heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Gouda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Gouda of directe omgeving.

1631 klanten uit Gouda bevelen een bij Casius in Gouda aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Gouda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: intercom vervangen bij appartementengebouw, elektra installatie, vervangen elektra voor dakopbouw, 12 Zonnepanelen leveren en plaatsen, electra aanleggen in nieuwe woning, groepenkast vervangen, aanleggen perilex stopcontact in de keuken, vervangen oude stoppenkast en nog een paar klussen, vervangen electra, elektricien voor elektrawerk nodig, vervangen groepenkast 7 appartementen, renovatie van de elektra, stoppenkast vervangen, vernieuwen/vervangen zeer oud electra, inductie kookplaat aansluiten (perilex), laadpaal plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Gouda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Gouda:

Elektrische kookplaat aansluiten op de meterkast

Ik wil de elektrische kookplaat laten aansluiten op de meterkast. De te overbruggen afstand is 7 meter. Dit moet onder de grond doorgetrokken worden.

Groepen uitbreiden voor verbouwing schuur

Ik wil de meterkast uitbreiden met 2 groepen. Vervolgens moet de elektra doorgeleid worden door de hele woning en de tuin.

Groepenkast vervangen en groepen splitsen

Het gaat om het vervangen van de verouderde groepenkast met 3 werkende groepen (en 1 loze) door een groepenkast met (de mogelijkheid voor) 8 groepen. Hierbij moet: • 1 huidige groep gesplitst worden in 3 groepen: 1 - vaatwasser plus oven op de begane grond 2 - badkamer op de 1e etage 3 - wasmachine, droger en ketel op de 2e etage.

Aardpen slaan

Ik wil een aardpen laten slaan. Deze moet in de meterkast. Alles ligt nu nog open.

Stopcontact aarden

Ik wil één stopcontact laten aarden in verband met een wasmachine aansluiting. Het betreft een appartement met een stoppenkast met 7 verschillende groepen. Uitvoering vóór 13 juli of anders na 30 juli.

Elektra in gehele woning vervangen

Elektra in hele woning vervangen incl nieuwe stoppenkast.

Schakelaar meterkast nakijken

In onze oude stoppenkast zit een aparte schakelaar voor de combi oven. Deze schakelaar krijgen we niet meer aan, ook niet wanneer we de stekker van de oven eruit halen. De oven zit als enige apparaat op de schakelaar en de oven doet het wel op een ander stopcontact. We vermoeden een kapotte schakelaar of lekstroom en willen graag een offerte voor onderzoek en oplossing.

Aardpen slaan

Onze elektrische aansluiting is verzwaard van een 1 fase naar een 3 fase en omdat deze eerst samen met de buren op een hoofdaansluiting zat, is hiervoor door stedin een aparte aansluiting gemaakt. Hier moet echter nog wel een aardpen voor worden geslagen, omdat deze ook is losgekoppeld van de oude aansluiting. De aardpen moet in de kruipruimte bij de voordeur geslagen worden.

Extra groep en functionerende perilex aaanleggen

Ik wil graag een offerte voor het aanbrengen van een extra groep in een moderne groepen kast. Inclusief levering en aansluiting van een perilex wandcontactdoos.

Extra groep in de meterkast installeren

Ik wil graag een extra groep in de meterkast geïnstalleerd hebben. Momenteel is de apparatuur in de keuken verspreid over 3 groepen. In verband met een nieuwe extra oven welke 3000 Watt kan trekken willen wij een stand groep in de meterkast geplaatst hebben.

Verlichting aansluiten

Ik ben net verhuisd en wil nu in enkele ruimtes verlichting laten aansluiten. Het gaat om plafonnières, een kroonluchter, meerdere lampen op 1 lichtpunt en om buitenverlichting. Het betreft de badkamer, toiletruimte, hal, keuken, woonkamer, overloop en slaapkamers. Ik heb alle lampen al gekocht. Hier en daar moet een kabel worden doorgetrokken en soms een kabelgootje worden geplaatst. Ik ontvang graag vooraf uw prijsindicatie. Ik zoek een vakman die hier snel even tijd voor heeft.

Vervangen van meterkast met zes groepen

Wij hebben nog oude meterkast zonder aardlekschakelaar. Dit willen wij graag volledig vernieuwd hebben. Wij willen een all inclusive prijs.

Elektrische designradiator aansluiten

Monteren in de badkamer, op een betegelde muur, een Haceka elektrische designradiator (Taberna wit 300 Watt) van 72 bij 40 cm groot. Er is qua elektra een trekschakelaar beschikbaar. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Groepenkast met 1-fase vervangen door 3-fasen kast

Vanwege geplande keukenvervanging wil ik mijn 1-fase groepenkast laten vervangen door een 3-fasen groepenkast met 11 groepen.

Uitbreiden van de electra

2 wand contactdozen bij plaatsen vanuit plafond 1ste verdieping in 2 kamers via een trapkast. Woonkamer en keuken schakelaars terug plaatsen omdat een muur is uitgebroken.

Groepenkast vervangen en nieuwe groepen aanleggen

7x 16 a groepen 2x aardlekschakelaar 1x hoofdschakelaar 1x Beltrafo Aanleggen van 2 nieuwe groepen door kruipruimte, t.b.v. oven en vaatwasser plus deze aansluiten in meterkast.

UTP-kabels trekken

Graag een offerte voor het laten trekken van 4 UTP Cat6 kabels en aanleg van 4 aansluitpunten in de meterkast. 2 kabels door kruipruimte naar nieuw dubbel aansluitpunt in de woonkamer, circa 1 meter horizontale afstand. 2 kabels naar nieuw dubbel aansluitpunt in de werkkamer boven. Geen loze leiding naar boven aanwezig, maar er loopt een telefoondraad naar de slaapkamer ernaast. Muur doorvoer langs CV leidingen. De kabels graag weggewerkt achter plintgoot of iets dergelijks. Het is circa 9 meter horizontale afstand. Kabels en contactdozen hebben we maar in overleg met u zijn deze eventueel ook door u te leveren.

Extra stopcontacten bijplaatsen

Het betreft het plaatsen van een dubbel stopcontact buiten, of twee afzonderlijke, en een dubbel stopcontact in de hal. In verband met het werk word ik graag per email benaderd.

Telefoonkabel verplaatsen

De contactdoos van de telefoon dient naar 4 meter verderop verplaatst te worden in een betonnen muur.

Extra groep voor de inductieplaat plaatsen

Voor een nieuwbouwwoning ontvang ik graag een prijsopgave voor het aanpassen van de meterkast, zodat een inductiekookplaat kan worden aangesloten. Er ligt al een loze leiding.

Aanleggen en verplaatsen van wandcontactdozen

Mijn nieuwbouw woning wordt op 3 mei as. Opgeleverd zonder een keuken maar wel met vrijwel alle benodigde stopcontacten op enkele kale wanden. Ook alle andere leidingen zijn al geïnstalleerd. Eind mei wordt de nieuwe keuken die ik besteld heb geleverd en geïnstalleerd. De keukenspecialist gaat ervan uit dat op moment van keukeninstallatie alle stopcontacten op een bepaalde hoogte in de wand al aanwezig zijn. Hiervoor is een tekenschema door de keukenspecialist geleverd met alle details van de posities per stopcontact. Ik stel vast dat circa 4 stopcontacten in de keuken verplaatst moeten worden omdat ze net niet op de juiste plek staan, enkele stopcontacten daarvan bevinden zich in een gips-wanden en enkele stopcontacten zitten direct in betonnen wand. Twee (2) nieuwe stopcontacten moeten aangelegd worden in gips- of gasbeton wand door een paar bestaande stopcontacten te verlengen of door te lussen. De tekening met de posities van alle stopcontacten in de keuken die ik van de keukenspecialist heb ontvangen kan ik je emailen als dat nodig is. De oude posities van de huidige stopcontacten kan ik eveneens emailen zodat je kunt bepalen hoeveel werk het is. Uiteraard ga ik ervan uit dat na verplaatsen of verleggen van de stopcontacten de achterliggende wand netjes glad afgewerkt wordt zodat ik daarna een soort keukenbehang daar op kan plaatsen. Overige aandachtspunten: het stopcontact dat met de grootste afstand verplaatst wordt moet circa 75 cm verderop staan. Eén stopcontact hoeft slechts 30 cm. Verplaatst te worden. Tevens moet er drie dozen van de UTP kabel afgemonteerd worden. De kabels zijn op de juiste plek maar moeten alleen afgemonteerd worden. De contactdozen mee leveren. Uiterlijk tweede week mei uitvoeren, voor 17 mei.

Uitbreiding van de groepenkast

Eind juni krijgen wij een nieuwe keuken. Voor die tijd willen wij een extra groep laten aanleggen in onze meterkast. Er zijn daar nu 6 groepen, 1 aardlekschakelaar en geen hoofdschakelaar. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Aardpen bij de woning slaan

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten slaan van een aardpen voor een woning in Gouda. De woning heeft een groepenkast met 3 aardlekautomaten 1 fase 8 groepen en kookgroep. De woning is goed bereikbaar met de auto en er is voldoende ruimte om te parkeren. Uitvoering is gewenst voor 20 maart.

Aanleggen/verplaatsen van wandcontactdozen

Voordat onze keuken geplaatst kan worden in een nieuwbouwwoning, moeten er wat leidingen verplaatst worden (geen waterleidingen, puur elektra). Hieronder een lijst van de werkzaamheden, waarschijnlijk hoeft niet alles gedaan te worden. Ik zou graag een prijsopgave willen ontvangen van deze werkzaamheden: Aanleggen/verplaatsen wcd afzuigkap; Aanleggen/verplaatsen wcd koelkast; Wcd op aparte groep voor combimagnetron; Aanleggen/verplaatsen wcd verlichting; Aanleggen/verplaatsen wcd huishoudelijk gebruik; Aanleggen wcd oven (eventueel op een aparte groep); Aanleggen wcd vriezer. Voor de volledigheid kan ik de installatietekening van de keuken sturen. De betreffende werkzaamheden zouden aan de rechterkant (hoge kasten) moeten plaats vinden. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet.

Elektra aanleggen op een nieuwe zolderkamer

Op een nieuwe zolderkamer dient er elektra aangelegd te worden en de rest van de elektra gewijzigd. Verder dient de zolder op een nieuwe groep aangesloten te worden, deze is al aanwezig, en moet er een hotelschakelaar en extra stopcontacten gemaakt worden.